Cerny: 'Bezoek teamgenoten doet me goed'

NielsOpdam, 19-09-2018 om 08:10, 7296 views, Ajax TV |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Vaclav Cerny is blij dat zijn teamgenoten aanwezig waren bij zijn rentree afgelopen maandag. Dat vertelt de buitenspeler in gesprek met Ajax TV. Cerny maakte na bijna een jaar zijn rentree op het veld. Maandag speelde hij met Jong Ajax tegen Helmond Sport en die wedstrijd won Jong Ajax met 2-0.

Cerny was vooral blij om een paar teamgenoten op de tribune te zien. 'Ik ben heel blij dat ze hier waren. Daley (Sinkgraven, red.), Joël (Veltman, red.), Kostas (Lamprou, red.) en Nous (Mazraoui, red.) die zijn allemaal gekomen en dat doet me hartstikke goed. Ik heb ze ook allemaal bedankt via de telefoon.'

De buitenspeler was uiteraard heel blij met zijn rentree. 'Het voelt heel fijn. Ik heb er lang op moeten wachten, maar dit voelt natuurlijk geweldig. Ik had een beetje zenuwen. Ik had zondagavond weer dat gevoel en dat had ik superlang niet meer gehad. 

Bestel je CL-artikelen hier!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
gras
Vind ik wel typerend voor de genoemde spelers dat ze langskomen. Dikke pluim.

Verder hoop ik dat Cerny lekker zijn ritme en vertrouwen gaat terugvinden.
6 0
L8
Ik heb sowieso het idee dat de selectie van nu erg goed met elkaar kan. Zou haast zeggen dat het een vriendenteam is. Jaren terug was dat wel anders, nu is het een echt team.
2 0
KlasseLasse
ij zag cerny spelen en gij deed een paar leuke acties! 3n haf wat leuke schoten! wat ik verder jammer vind aan cerny is dat hij een ego is dat was voor zn blessure al
2 0
SjaakieSwart
Ik denk dat dat vooral zijn bewijsdrang is. Hij voerde af en toe zijn acties wat te ver door maar ik vond hem eigenlijk een prima eerste helft spelen.
2 0