Christian Poulsen keert terug bij Ajax

NielsE, 18-09-2018 om 17:19, 17474 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Christian Poulsen is gestart bij Ajax als stagiair, dit meldt de Amsterdamse club op haar officiële website. De oud-middenvelder van de Amsterdammers zal een aantal maanden de tijd krijgen om in de keuken te kijken bij de technische staf van Ajax.

Poulsen zal enkele dagen per week mee gaan lopen bij het team van hoofdcoach Erik ten Hag. Of de oud-middenvelder van onder meer Juventus, Liverpool, Sevilla en Schalke 04 in de toekomst in aanmerking zal komen voor een vaste functie in Amsterdam is nog onbekend. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
BrentTomassen
Meenemen naar Eindhoven en voor Van Bommel zetten
0 0
SPLNDD
https://youtu.be/ByhzW_-luDc
0 0
Inhartennieren
Die maakte van Bommel gek man.
2 0
hallo1
Heerlijk hoe hij Van Bommel toen omver kegelde in Eindhoven in de 1ste minuut.

We wonnen die wedstrijd dacht ik met 2-3. Prachtig.
4 0
3*stars*3
Ff een signaal afgeven! ;-)
Goede tactische wissel ook van Frank.
Boerrigter erin, Lasse als controleur en Poulsen eruit en Boerrigter die ook nog eens de winnende maakt, na comedy in achterhoede van PSV.
Winnen van Fey is normaal geworden maar winnen van PSV is toch wat lekkerder.
1 0
Ajax_026
Zag hem vorige week in beelden verschijnen van AjaxTV. Dacht al zou die assistent worden ofzo.
0 0
Caparzo
Fantastisch! Na een paar minuten had hij de Marcus von Bommel en Lady Toivonen tegen de mat gewerkt, zeer geslepen, de scheids trekt nog nét geen geel en die 2 waren mak. Wellicht heeft hij daardoor wel de titel naar Amsterdam gehaald. Altijd meer als welkom zulke mannen!
2 0
ST
Helemaal top dit. Kunnen we goed gebruiken volgens mij.
1 0
Adios
lekker zo vlak voor PSV-uit :)
0 0
Ardoe
Fantastisch nieuws! Zeer welkom!
1 0
Ozymandias
Het is goed als niet alleen Nederlanders actief zijn in de jeugdopleiding van Ajax. Oud-Ajacieden als Poulsen en Westermann zou ik daarom zeker aan de club proberen te binden.
2 0
xDusanTadic
Hoe kon ik hem al vergeten zijn.. klootzak in het veld, heer buiten het veld. Spelers naar mijn hart
2 0
Daneman
Vergeten? Ik in ieder geval niet. Hadden we goed kunnen gebruiken ipv Schone.
1 0
CR14FF
Wat had deze Poulsen een geweldige winnersmentaliteit! En daarbij was hij ook nog eens een enorme onderschatte voetballer, weet nog dat ik weleens wat trainingen ging bekijken: Ging elke minuut voor de volle 100%, alle passes waren scherp en zat overal tussen. Echt zo'n type waar de jonge spelers nog van kunnen leren, zeker blij om hem er weer bij te hebben als stagiair!
3 0
jaripettersson
Mooi nieuws op de nuchtere maag!
2 0
MankeNelis
Die 4 vingertjes van Bommelding, hahahahaa
6 0
Michels
Pfff, foute trap op zijn kuit tegen Milan. En die Italianen maar zeggen dat er niets gebeurd was. Dikke rode was het wel waard. Als die gegeven was, hadden we die wedstrijd gewoon gewonnen...
4 0
Jwduijm
die werd gegeven.
2 0
Michels
Dat was om die aanslag op z'n enkel, van Montolivo. Ik bedoelde de trap op z'n kuit. Die op z'n enkel was ook nasty... Poulsen heeft in die wedstrijd behoorlijk wat te verduren gehad.
1 0
JmokumB
beter pakt ie zondag even bommeltje, krijgt ie vast een 10 voor zn stage
7 0
Labrador
Die schopt Bommel aankomende zondag onderuit voor de dug out
1 0
AjaxCitizen
Weet nog dat velen twijfels hadden bij zijn komst. Te oud en kwam van een Franse degradatieclub, Die wedstrijd tegen Dortmund speelde hij echt goed en was iedereen redelijk enthousiast. De rest van het seizoen bleek hij een prima speler voor ons. Seizoen daarop ook een van onze sterkhouders. Af en toe is het wel fijn om zo een harde speler voor de defensie te hebben. Vooral die beuk op Van Bommel en Toivonen waren heerlijk.

Hoop dat hij veel kan opsteken deze periode dat hij bij de technische staf zit. Misschien dat op den duur er een functie voor hem bij de club vrijkomt. Denk dat hij zeker wel wat kan leren aan de jongere generatie die op dezelfde positie spelen zoals Frenkie de Jong en Carel Eiting.

Welkom terug, Christian!
4 0
Ferd
sterkhouder? Een sterkhouder is iemand waarop het elftal steunt, Poulsen was bankzitter dus geen sterkhouder, zelfs geen basiskracht.
0 -1
MelleAfca
Als je denkt dat Poulsen hier 2 jaar lang op handen gedragen is dan heb je toch een verkeerd beeld voor je. Is hier op 5 wedstrijden na twee jaar lang volledig afgebrand. Pas na die wedstrijd tegen Psv kreeg hij wat lofzang.
Begrijp me niet verkeerd, ik vind het fantastisch dat Poulsen hier is want het is gewoon een speler met een geweldige staat van dienst, die zeker van waarde kan zijn voor Ajax, op het trainersgebied. Maar als (type) voetballer was het niks voor Ajax.
0 -3
Champy
Klopt, mensen herinneren zich enkel het uitduel tegen oa een uitgebluste Van Bommel.

Verder vind ik Poulsen wel een chique meneer buiten het veld.
0 0
f*ck010
Schandalig lekkere foto, dat Bommeltje en psv zondag maar weer met Italiaanse jankgebaartjes mogen afdruipen en wij de koppositie pakken! Alle fans zullen Poulsen nooit vergeten vanwege de 2 tikkies die hij binnen 5 minuten uitdeelde in Eindhoven. Hopelijk kan hij die mentaliteit tijdens zijn stage ook ffe overbrengen op onze jongens.
12 -1
gi0vanni
Was inderdaad een bijzondere speler. Sommige spelers hebben ondanks dat ze geen wereldtop waren iets in korte tijd voor Ajax gedaan waardoor ze ook bijzonder zijn. Poulsen, Lukoki en Suk om er een paar te noemen.
1 0
f*ck010
Precies, geen wereldtop maar wel echte Ajax cult spelers wat ik af en toe nog wel eens mis bij onze club. Dan denk ik van de afgelopen paar jaar toch vooral aan Pantelic, Gabri,Suk en Poulsen!
1 0
AjaxCitizen
Gabri vond ik ook een held. Echt een topper was dat voor ons.

Vind Enoh verder ook wel een soort cultheld. Vooral nadat hij onze spelers interviewde na het winnen van de 30e titel en hoe zijn naam werd uitgesproken op Fifa.
2 0
Leviathan
Oja die had zo'n grappige naam in Fifa. Enoh had ook gewoon een geweldige instelling. Niet klagen en gewoon je best doen
0 0
3*stars*3
Gabri idd ook en Oleguer had ik wel een zwak voor.
Niet de beste CV die we hadden maar je zag hem gewoon door Amsterdam wandelen, met fototoestel om zijn nek en afgetrapte gympies.
Aparte gozer.
0 0
Adamoost
Marko pantalic ook zo'n mooi figuur.
4 0