'Hoop niet dat ik na één helft kapot ben'

ArthurV, 17-09-2018 om 17:25, 11153 views, AT5 |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Vaclav Cerny heeft in gesprek met supporters Kale en Kokkie aangegeven erg verheugd te zijn met zijn langverwachte rentree tegen Helmond Sport. De vleugelaanvaller liep vorig seizoen een ernstige knieblessure op, welke hem elf maanden aan de kant hield.

'Vandaag (maandag) is de dag, vandaag ga ik spelen', vertelt een vrolijke Cerny voor de camera van AT5. 'Ja, ik ben echt blij man. Nadat ik jullie (in januari, red.) sprak, ging het echt snel. Toen kon ik snel dingen doen en rennen. Toen werd het leuker.'

Cerny geeft te kennen dat hij nu anderhalve maand weer volledig mee aan het trainen is bij Ajax. 'En dan wil je echt de stap maken richting de wedstrijden.' Of de Tsjech na zijn minuten tegen Helmond Sport snel op meer minuten hoopt? 'Nou, ik hoop niet dat ik na één helft helemaal kapot ben. Maar natuurlijk hoop ik op meer.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Cerny speelde in ieder geval een hele goede eerste helft voor iemand die er zo lang uit heeft gelegen. Hij wilde zich duidelijk graag direct bewijzen en was daardoor erg aanwezig in het spel. Natuurlijk ging nog lang niet alles goed maar ik had geen moment het gevoel dat ik naar een speler aan het kijken was die erg langdurig uit had gelegen.
3 0
insectenverdelg
Je had je tegenstander na een minuutje of 20 iig al kapot....
4 0
Jornnn
Schofterige actie
5 0
Ronaldinho020
Ben benieuwd hoeveel vertrouwen hij nog heeft in zijn lichaam en tot hoever hij durft te gaan. Wie weet heeft hij wel enorm goed geleerd naar zijn lichaam te luisteren.
1 0
ram
Een helft?! Wtf... begin lekker met een kwartiertje invallen, zou ik zeggen.
0 -1
Ronaldinho020
Laat m lekker beginnen, kan die zelf aangeven wanneer het op is. Wellicht een beter plan?
1 0
wolterx
Ik hoop dat hij rust in zijn hoofd heeft gevonden en lekker onbevangen gaat voetballen want dat is toch iets dat hij geweldig kan. Ben heel benieuwd naar hoe bewegelijk hij gaat zijn en of die versnellingen nog mogelijk zijn. Zit dat er niet in zie ik het somber in, lijkt dat goed te zitten hoop ik oprecht dat hij lijn naar boven weer te pakken krijgt.
4 0
Ozymandias
In de eerste wedstrijden zal hij zijn lichaam nog niet naar het maximale durven te duwen en ik verwacht dus niet dat je al een goed beeld van zijn explosiviteit kan krijgen.
3 0