Mazraoui: 'Ajax individueel beter dan PSV'

SJvanveen, 16-09-2018 om 13:53, 14254 views, Voetbal Inside |

Bekijk nu de nieuwe thuis-trainingslijn van Ajax!

Noussair Mazraoui vindt Ajax beter dan PSV. De Marokkaanse rechtsback van de Amsterdammers speelt komende zondag in Eindhoven en kijkt uit naar de topper.

'We hebben volgende week een wedstrijd tegen hen', begint Mazraoui tegen Voetbal Inside, alvorens hem gevraagd wordt wie er beter is. 'Naar mijn mening, ja', is zijn antwoord Ajax. Wat er dan beter is? 'Individuele kwaliteit. Als je  ziet wat voor kwaliteit er is gehaald en wat voor toptalenten er lopen. We zijn goed gemixt en de teamsfeer is goed. We kunnen het PSV heel moeilijk maken en de koppositie pakken.' 

Spotlights

Noussair Mazraoui stond de afgelopen tijd in de spotlights. Hij is officieel doorgebroken en dat doet wat met elke speler. 'Ik stond veel in de spotlights', legt Mazraoui uit. 'Ik heb veel reacties gehad van mensen die het respecteerden en mensen die het niet begrepen. Maar dat hoort erbij', besluit de Ajacied over zijn interlandkeuze voor Marokko. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
IkJijHijWijJullieZijnAjax
het blijft een teamsport jongen.
0 0
Maus1978
Hij heeft gewoon gelijk en heerlijk dat er eens een speler gewoon antwoord geeft ipv het geijkte laffe antwoord wat meestal gegeven wordt op dit soort vragen, plat geslagen door mediatraining.

Dat er dan altijd weer mensen gaan roepen; " je moet ze niet gaan motiveren ", vind ik zulke onzin . Alsof dat ook maar ene milliprocent uit gaat maken zondag, hou toch op.

Zou heerlijk zijn als we de koppositie pakken!
0 0
BrandjeXL
Je hebt de interviews van Schöne gehoord of gelezen de afgelopen seizoenen. In het seizoen dat feyenoord kampioen werd riep ie week in week uit dat ze het niet vol zouden houden. Vorig seizoen vergelijkbare teksten over psv en beide seizoenen staan ze voor lul. Zondag eerst zorgen dat je als winnaar van het veld stapt en dan pas praatjes hebben.
0 0
Maus1978
Ja klopt. Ik denk dat die opmerkingen van Schöne Feyenoord kampioen hebben gemaakt ;p

Komaan, Amsterdamse bluf mag best. WZAWZDB
0 0
BrandjeXL
Je hebt de interviews van Schöne gehoord of gelezen de afgelopen seizoenen. In het seizoen dat feyenoord kampioen werd riep ie week in week uit dat ze het niet vol zouden houden. Vorig seizoen vergelijkbare teksten over psv en beide seizoenen staan ze voor lul. Zondag eerst zorgen dat je als winnaar van het veld stapt en dan pas praatjes hebben.
0 0
Beachbal
Gewoon niet slim om dit te roepen voor een wedstrijd in Eindhoven tegen PSV.. PSV is als team gewoon minstens gelijk aan ons, misschien wel verder. Individueel zijn we natuurlijk beter, maar dat geeft niet altijd de doorslag. Ik denk dat PSV na een zware avond in Barcelona ook gewoon genoegen neemt met 0-0 of 1-1, ze staan immers boven ons.. Zondag laten zien, dan pas roepen.
0 0
Ziyech22
alsof psv niet al tot op t bot gemotiveerd is om van ons te winnen... alsof deze uitspraak dat erger maakt. stel je aan man.. gewoon daar heen gaan met t gevoel dat je em gaat winnen, anders beter thuis blijven. Lekker nous!
1 -1
swing
gelijk heeftie, individueel zijn wij ook gewoon beter. De bal is rond.
1 -1
Ajaxtrouw
Tjonge jonge we leren het ook nooit, op dit moment zijn wij niet beter dan PSV, zeker als team
1 -1
Tinus
Heb je het stukje wel gelezen? Hij zegt helemaal niets verkeerd. Hij vindt dat Ajax meer individuele kwaliteit heeft. Hij heeft het niet over een beter team. Gewoon heel genuanceerd een vraag beantwoord.
0 0
flyingsoccer
Jongen ga niet vooraf van alles roepen psv niet onderschatten ze kunnen volgende week al een gat slaan.
1 0
jollie18
We gaan het volgende week zien wie er beter is. Mooie pot op het programma. Verliezen vind ik eigenlijk al dodelijk ook al is het nog vroeg in het seizoen.
0 0
MSwertz92
Lekker bezig Mazraoui, motiveer ze lekker joh.
1 -1
Ajax#1900
Stop eens met dat gejank om zijn uitspraken. Hij heeft gewoon antwoord op een vraag. Wees blij dat hij gewoon een eerlijk antwoord geeft en niet zo'n kansloos media training praatje afsteekt. Die jongen is nog jong en heeft iig een beetje bluf. Zouden al die depressieve figuren hier een voorbeeld aan kunnen nemen.
0 -1
Pierre Heno
Bluf toon je op het veld en niet via domme opmerkingen.
0 0
Ajax#1900
Kluivert was van de domme opmerkingen. Hem wordt gewoon gevraagd wie hij beter vind en waarom. Lijkt mij een prima antwoord. Je kunt moeilijk stellen dat Blind De Ligt hetzelfde niveau is als Viergever Schwaab.
0 -1
Red Devil
Stop eens met die onzinnige uitspraken of doe ze na de wedstrijd als je ruim gewonnen hebt.
Voorlopig scoort Pisvee veel makkelijker dan Ajax omdat zij wel geil zijn voor de goal en bij Ajax willen ze het allemaal maar mooi doen maar daar schieten we geen reet mee op.
De echte winnaarsmentaliteit is bij een aantal spelers ver te zoeken. in de competitie en alleen in de CL willen ze 100% geven.
1 0
grannig mokum1
Komt goed wij winnen wel met 1-2 van die boeren
0 -1
Pierre Heno
Tja.....laten we het dus maar niet hebben over het IQ van de meeste voetballers. Ik had hem eerlijk gezegd wat hoger ingeschat maar nu hij wat meer in het nieuws komt komen de twijfels toch bovendrijven.
1 0
Lagasj
Kijk als wij supporters zoiets zeggen is het logisch.
Maar jij als Ajax speler...... Dombo de lux !
1 0
Tomajax1990
Ik heb een zeperd al ingecalculeerd dus het kan alleen maar meevallen. Denk dat de thuis wedstrijd tegen hun cruciaal gaat worden en die winnen we gewoon.
1 0
MankeNelis
Lekker dan Nous, ff snel je kruit verschieten.
1 0
Web
Niet doen.
1 0
Antafca
0-4 met de rust al beslist
0 -2
amthree
Ze leren het ook nooit he? Hou je .... gewoon! En laat het op het veld zien!!!
4 -1
SjaakWolfs
Laat het eerst maar zien. Hoe vaak hebben we niet gehoord dat Ajax 'op papier' de betere selectie heeft.
0 0
EVH
Nu met Gutierrez erbij, hebben ze in Eindhoven een heel erg sterke selectie.
Bovendien hebben ze met Van Bommel als trainer een heel nieuw elan gekregen.


AJAX MOET winnen in Eindhoven anders krijgen we een probleem want die lampen zie ik niet snel punten verliezen.
5 0
Siemmie
De laatste 2/3 wedstrijden speelt PSV overtuigend ja, maar vergeet niet dat ze tegen Utrecht en Fortuna veel moeite hadden en weer eens in de laatste minuut de winnende hebben gemaakt. Ook dit PSV gaat echt nog wel punten laten liggen, net als wij.
0 0
BrandjeXL
Helaas hebben wij waardeloze selectie. PSV is op elke positie beter. Vooral het centrale verdedigingsduo is van wereldklasse. Dit geweldige PSV is tegen de Bate het eerste half uur weg geblazen. Thuis tegen Utrecht was Utrecht veel beter. Tweede helft tegen Zwolle vrijwel niks in te brengen. Dus ja, PSV is een prima team maar zeker niet beter dan wij.
2 -2
Web
Hj zegt toch niet dat Ajax een slechte selectie heeft?
Ik sla Ajax ook hoger in, maar het moet eerst gebeuren.
0 0
BrandjeXL
Sarcasme is jou duidelijk vreemd.
0 0
EVH
Eehh …
0 -2
Rsv
Kappen met dit soort teksten aub
2 -2
ajaxxcied4life
Inderdaad. Zeg: "Dat zien we zondag" punt. Dit soort praatjes werken als kryptonite voor dat volkje uit Philipsdorp.
0 -1
Bky
Ja, als we nu verliezen dan is het 100 % te wijten aan deze uitspraak.
1 0
EVH
Precies.
0 0
BrandjeXL
Gaan we dit soort teksten nu de hele week krijgen? Gewoon na elke training deze week verplicht de wedstrijd van vorig seizoen terug kijken want er staat gvd nog een rekening open
2 0