'De Jong ook in beeld bij Real Madrid'

BVeenstra, 12-09-2018 om 10:45, 21801 views, OK Diario |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Niet alleen FC Barcelona is erg geïnteresseerd in Frenkie de Jong, maar ook Real Madrid zou de middenvelder van Ajax maar al te graag willen overnemen. Dat meldt Eduardo Inda, de hoofdredacteur van het Spaanse medium OK Diario.

'Hij is de grote ster van het Nederlandse voetbal. Real Madrid is zeker geïnteresseerd in hem. Als hij kan, zal hij zeker tekenen', zegt Inda. Op dit moment wordt het Madrileense middenveld gevormd door Casemiro, Toni Kroos en Luka Modric.

Voor Real Madrid wordt het echter geen makkelijke opgave om De Jong over te nemen van Ajax. De club heeft stevige concurrentie van FC Barcelona, terwijl ook Tottenham Hotspur in de transferperiode een bod zou hebben gedaan. OK Diario denkt dat Ajax na dit seizoen hoopt op een transfersom van minstens tachtig miljoen euro.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
na Sport in Beeld hebben we nu n nieuw programma: Frenkie in Beeld. Elke zondagavond, met t bord op schoot. Naar welke club gaat Frenkie volgende week verkassen?
1 0
Snuffstra
Messi is in beeld bij Emmen en Peczwolle
0 0
AjaxciedAltijd1Ajaxcied
als ik F.de Jong was zal ik eerst goed over naar denken als R.Madrid aan komt kloppen om die over stap te maken want hij is wel dan goed maar ik den niet goed genoeg om een basis plek te veroveren want Casemiro Tony Kroos en Luka Modric zijn toch even 3 spelers die je niet zomaar even verslaat/buiten spel zet. Als ik F,de Jong was zou ik of voor een club kiezen waar die zeker is voor een basis plek of nog 'n jaartje of 1 a 2 seizoen bij ajax te blijven. Al zie ik het niet gebeuren dat hij bij de volgende transfer bij Ajax blijf. Of nog een optie als die mogelijheid er is dat ajax zijn contract verleng met een afkoopclausule dan zal ook een mooie opsie zijn maar weet niet of dit mogelijk is of kan zijn voor de NL clubs.
0 -1
Remark
En we blijven 'm maar onderschatten hè?
0 0
GrandMasterFlex
70 miljoen + Odegaard..
0 -1
makaveli
80 miljoen lijkt me goed xD
0 0
ST
Dani de Wit kan met een sinaasappel wat Frenkie met een voetbal kan. Jürgen Ekkelekamp is het grootste talent sinds Luis Suarez.
0 0
Remark
Mooi, dan kan de Wit bij Valencia gaan voetballen.
1 0
CasperAjax
De Jong is bij elke club in beeld, gaan we daar steeds een artikel van maken. Genoeg andere dingen toch? Waar is het live topic van de dames? Spelen namelijk CL!
1 -1
Duif63
Liever naar Real dan naar Barcelona. Maar pas over 2 jaar. En voor een heel hoog bedrag uiteraard. Niet voor een Sanchez prijs.
1 -1
Bensco
Odegaard vergeten? Of Mink Peeters? Real biedt geen kansen aan jonge talenten, die willen gearriveerde “galácticos” die er gelijk staan. Barcelona daarentegen is een club die spelers ala Frenkie nog wel een kans biedt.
1 -3
Duif63
Peeters en Odegaard waren 16 toen ze er naar toe gingen. De Jong is over 2 jaar al 23. Dat scheelt wel ff wat. En bovendien waren Peeters en Odegaard gewoon niet goed genoeg. Dat bleek wel bij VVV en Heerenveen.
0 -1
gi0vanni
In het tweede zeker. Barcelona koopt ook erg veel.
0 0
Bensco
Dat ga ik zeker niet ontkennen. Barcelona is al lang niet meer de opleidingsclub die het voorheen was maar dat neemt niet weg dat zij nog wel talenten de kans geven om door te breken bij het eerste. Bij Real Madrid is die kans echt 0,0%
1 -1
gi0vanni
Bij Barca kreeg je in het verleden soms een kans maar tegenwoordig moet je tussen de 40 en 100 mil kosten wil je er een kans maken. Dat ze voor de Jong veel te weinig ik dacht maar 25 boden zeg genoeg. En daar voor wouden ze Sanchez voor het tweede.

1 0
meerzicht
De jong in beeld bij barcelona, de jong in beeld bij real madrid, sodemieter toch lekker allemaal op de jong is op dit moment gewoon in beeld bij Ajax. Later als hij groot is zien we wel weer. Ik wil nu gewoon lekker genieten van ajax dan steeds dat gelul van die geldwolven die alles kopen wat los en vast zit.
1 0
Remark
Geldwolven die alles kopen wat los en vast zit? Je bedoelt zoals Ajax, dat Frenkie bij Willem II, Neres bij Sao Paulo, Onana bij Barcelona, Tadic bij Southampton en Tagliafico bij Independiente wegkocht?
Lekker denigrerend trouwens, "later als hij groot is", over een 21-jarige voetballer die momenteel the talk of the town is tot in Amerika aan toe, die als enige een voldoende scoorde tegen Frankrijk, die bovenaan het verlanglijstje van alle grote clubs staat en die volgend jaar weg is, zodat jij lekker kunt genieten van die fantastische spelertjes die Ajax zelf opleidt.
1 -1
KKoossiiee
Ik hoop maar dat Marcie de prijs niet al heeft vast gelegd.
2 0
niquedegraaff
Ik heb ook een Ferrari op het oog.
1 0
Sunny
Ik hoop echt dat ze de portemonnee trekken en een absolute kanjer halen voor de vervanging van de Jong en Ziyech. Dat zijn toch wel de mannen van buitencategorie en je moet je niet voorstellen dat we daarvoor Blind 1 linie naar voren schuiven zoals sommigen hier voorstellen. Ook een Eiting haalt dat niveau (nog) niet. Gravenberg heeft gruwelijk veel potentie maar kan je gezien zijn leeftijd nog geen Europese successen van verwachten. Wat mij betreft bieden we Ziyech een monstercontract voor nog eens 5 jaar met een afkoopsom van 250 miljoen want zo een speler ga je niet snel elders vinden.
1 -1
Michels
Blind en linie naar voren is ipv Schöne, niet ipv de Jong dan wel Ziyech...
0 0
afcas
waarom een afkoopsom opnemen? snap je het principe van afkoopsommen wep?
0 -1
Sunny
Natuurlijk snap ik dat maar hoe zit dat met jou?
1 -1
afcas
weet je dat heel zeker? een afkoopsom betekend namelijk niets meer dan "als jij dat bedrag bepaald zijn wij verplicht hem te laten gaan". oftewel, zonder die afkoopsom zou je eventueel meer kunnen vragen. dus als je dat zou weten, weet je ook dat een afkoopsom nooit voordelig is voor de verkopende club...
0 0
Sunny
Voor 250 mlj mag hij wel gaan hoor dus waar heb je het over? Of verwacht jij dat hij binnen 5 jaar meer waard kan/zal zijn?
0 0
Joseph
Geef dat contract maar aan Frenkie..
0 0
Sunny
Beiden mag ook natuurlijk maar als ik zou moeten kiezen is het Ziyech want schat hem op dit moment toch iets belangrijker in. Ik denk dat zijn stats beter zijn met druk zetten, dribbels, assists, goals, schoten maar Frenk scoort zeker weten beter op balvastheid.
0 0
afcas
donder op met je stats. dan praten we verder.
0 -1
Sunny
Stats zijn harde feiten (nee niet zaligmakend maar nog altijd wel feiten) dus waarom mag daar niet over gepraat worden volgens jou?
0 0
afcas
omdat op basis van stats, spelers als henderson boven spelers als iniesta geplaatst kunnen worden. stats zeggen niks over hoe goed iemand kan voetballen. iedereen roept dat er vroeger betere spelers in de breedte rondliepen. dat kwam omdat men toen niet zo gefocust was op stats. het gegeil op stats is 1 van de belangrijkste redenen waarom het niveau overal daalt. belangrijker nog dan geld...
0 0
Sunny
Nogmaals stats zijn feiten dus harde gegevens en je zou wel erg dom zijn om daar niets mee te doen. Uiteraard niet zaligmakend maar zeker mede bepalend. Ik zou liever op feiten afgaan dan op mijn onderbuik.
0 0
niquedegraaff
Exact. Contract open breken en topsalaris bieden.
1 0
Leprechaun
Hebben jullie enig idee wie Ajax volgend seizoen als vervangers voor De Jong en Ziyech moet halen?
0 0
Bjorn
Wij moeten nu al de opvolger van Frenkie in huis halen. Als we pas gaan kopen nadat hij verkocht is betalen we 20% meer.
4 0
Joseph
Een speler die volgend jaar dat niveau kan halen, zit al bij een topclub.

Misschien met Barca een deal maken met Xavi Simons.
0 0
Schwalbino
Van dit kaliber lopen er niet veel rond. Talentrijke spelers zijn er genoeg maar bij deze jongen klopt het hele pakket.
2 0
Hagmag
Let op......
Gaat de duurste NL voetballer aller tijden worden.
Nu v Dijk en het wordt Frenkie met minimaal € 100 miljoen.
1 0
Joseph
Dat wordt nog wel een strijd met de Ligt hoor, beide gaan voor meer dan 100 weg. Ik denk dat de 2e die verkocht wordt de duurste wordt..
0 0
ajaxrulesz
Wordt een biedoorlog aan het einde van het seizoen. Vermoed dat de transfersom wel richting 65 a 70 miljoen zal gaan.
1 0
Schwalbino
Zo'n bedrag lijkt veel maar is altijd te weinig. Als Ajax zelf gaat inkopen betalen ze ook opgeklopte bedragen omdat de markt nu eenmaal opgeklopt is door het vele geld dat in de spelersmarkt is gekomen.
6 0
ajaxrulesz
JA en ajax is een club die dat het beste weet uit te buiten vooral internationaal bij het verkopen whahah. Die beheren dat kunstje beter als welke nl. club ook.
0 0
dezeman
Ze hebben er bij The Ringer (Amerikaanse sport site) niet echt op gelet op welke positie Frenkie nu speelt, maar wel een mooi artikel:

"Frenkie Is the Future"

https://www.theringer.com/platform/amp/soccer/2018/9/12/17848608/frenkie-de-jong-franz-beckenbauer-ajax-barcelona-false-centerback
1 0
Schwalbino
Die vergelijking met Beckenbauer klopt wel qua spelstijl (techniek, overzicht, creativiteit, flair).
0 0
Remark
Inderdaad, maar toen Arie Haan dit acht maanden geleden beweerde, werd ie voor gek versleten.
1 0
Jornnn
Blind op de plek van Frenkie en Vertonghen op lcv. Je wordt er niet perse beter op, maar te behouden zijn ze toch niet.
Met die 80 miljoen weer een rondje doen bij de grootste talenten van Europa. Kunnen ze in de A1 mooi wennen aan de stad en de taal.

En tot het weer zomer is zo veel mogelijk genieten van Frenkie, Matthijs en Neres.
1 0
Gonzo
Toe maar
1 0
Genant
Alleen als Ajax wat presteert in de CL zullen die transfersommen heel hoog worden.
2 0
JordyAjacied
Nog een heel lang seizoen genieten van Frenkie, aan het einde van het seizoen gaan we schat maar dan ook echt schat rijk worden, alleen aan de Ligt, Ziyech en de Jong zouden we met een beetje mazzel al 150 miljoen kunnen verdienen. In het nieuwe seizoen kan het salaris plafond structureel omhoog en kan er in andere grote competities geshopt gaan worden, spelers zouden eerder naar ons komen wanneer we meer salaris kunnen bieden. De club is welvarender dan ooit, en oja die prijzen kunnen natuurlijk niet lang uitblijven op deze weg.
1 0
Schwalbino
Salarissen kunnen pas structureel omhoog als ook de exploitaitie structureel omhoog is gegaan. Anders gaan we weer potverteren.
1 0
AdK
Ging mijn eigen salaris ook maar eens omhoog!
Dit soort bedragen zijn nog altijd van de zotte... maar goed, tis realiteit...
1 0
Schwalbino
Hadden we maar wat meer getraind met de bal als kind wie weet wat het geworden was.
0 0
driesterren***
Water gaat eindigen zeg? Straks moet je 20mlj meenemen voor een speler uit de eerste klasse zaterdag of zondag!
Waar is de grens, of is er geen grens?
Ik vind het geweldig hoor de Jong voor 80mlj+ weg maar toch ook wel overdreven!
1 0
afcas
dit zijn toch gewoon basisprincipes in het kapitalisme waar we zo blij mee moeten zijn?
0 0
Schwalbino
Prijzen in het voetbal zijn ontploft omdat er te veel geld in de markt is terwijl het aanbod van spelers gelijk is gebleven. Een club als Ajax ontvangt meer maar moet ook meer betalen als ze zelf inkopen. De verhoudingen zijn dus hetzelfde gebleven. In principe is het geld in de voetballerij dus gewoon in waarde verminderd.
1 0
Ruff Rhythim
Nou, ik hoop dat het water toch nog even blijft stromen als je er geen bezwaar tegen hebt.... :-P
0 0
Mazraoui
Je moet het ook in perspectief zien. Er kijken miljarden mensen naar de Champions League. Ook afgelopen WK bijna 4 miljard kijkers in de wereld. Het is een enorme markt voor sponsoren en dergelijke. Als jij bij de beste voetballers hoort of potentieel gaat horen herberg je automatisch een grote waarde
0 0
Ruff Rhythim
80 miljoen ? Sorry dat gaat m dus niet worden als Spaanse media al een prijs gaan lopen noemen.

Dan starten we hier natuurlijk wel even op een bedrag vanaf 100 en meer....
4 -1
Ajaxvooraltijd
80 miljoen was een aantal jaar geleden een monsterbedrag maar nu mogen ze wel met 100 komen minimaal. Met dat geld schieten we namelijk weinig op als we geen vervanger kunnen krijgen.
1 0
BrandjeXL
Ok dus als we 80 beuren kunnen we geen vervanger vinden maar 100 miljoen is dan een doekje voor het bloeden of hoe moet ik dan zien?
2 0
RusselWestbrook
Haha, nice
0 0
A'dam Oud-West
Gewoon voor een vorstelijk salaris nog een jaar langer onder contract houden. Als we Ziyech én De Jong in 1 transferwindow verliezen, gaat heel veel voetballend vermogen kwijtraken.
3 0
Mazraoui
Dan moeten Eiting en Donny klaar staan
1 -4
Ajax4life16
Dan gaan we lichtjaren achteruit. Als Ziyech en Frenkie worden verkocht, moet er naar mijn mening 1 gearriveerde speler voor terugkomen en mogen donnie en Eiting het uitvechten voor die andere plek.
2 0
chrisjuhhh
Dan is Schone ook wel klaar hoor dus , Eiting en vd Beek kunnen dan makkelijk en wat jij zegt een extra aankoop .
Maar vergeet niet je heb ook nog Blind die op 6 kan Tadic heb je ook nog en wat er vanuit de jeugd aankomt .

Ik zeg persoonlijk , dat ze even een extra jaar wachten met vertrekken en dit op tijd aangeven bij Overmars .
Alles ook in de gedachten van het EK 2020 en CL om door te ontwikkelen als vaste basis speler .
1 -2
Ruff Rhythim
Als Ziyech en De Jong beiden vertrekken ga je echt wel poen moeten uitgeven aan directe versterkingen, anders werp je jezelf weer keihard terug.
1 0
M.Olsen
Deze man is niet goed geinformeerd. Frenkie is een grote ster. DE grote ster van NL is natuurlijk onze de ligt.
1 -5
Mokumnorth
das depay
0 -5
Mazraoui
80 miljoen gaat eindelijk een beetje de goede kant op. Met rond de 140 miljoen zullen we wel content zijn in Amsterdam hoor
2 0
RaynoFischer
Het zou eerder nieuws zijn als een club niet geintresseerd is in Frenkie :P
0 0
WestlandforAjax
80 mio is wel ziek veel geld, is bijna een jaar begroting. Toch hoop ik nog liever dat De Jong nog een extra jaar bij Ajax blijft spelen net als De Ligt maar dat zal extreem moeilijk worden.

Ziyech zal sws vertrekken en ik denk Onana ook. Zou mooi zijn als De Ligt zn contract verlengt tot min 2022. Daar leek Barry Hulshoff wel naar te verwijzen.
1 0
flavente
dat zijn goede berichten...De Jong gaat volgend jaar op zeker weg en dit opbieden gaat zeker tot astronomische bedragen leiden waar Overmars zeker wel mee uit de voeten kan. Eigenlijk zou 80 miljoen voor eredivisie speler absurd zijn, maar als je dat kan krijgen...Nou handen dichtknijpen.
1 0