Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax vraagt ook dit seizoen 2,50 voor YL O19

BvdPloeg, 06-09-2018 om 18:22, 5601 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Wie een kaartje voor de Youth League wil kopen, betaalt ook in het seizoen 2018-2019 slechts 2,50 euro. De drie wedstrijden van Ajax O19 in de poulefase blijven zo goedkoop.

Zoals reeds bekend moet Ajax volgens de reglementen van de UEFA geld vragen voor de toegang op De Toekomst. Zo weet men wie er binnen is. De afgelopen jaren was De Toekomst vaak zo goed als uitverkocht voor wedstrijden van de O19. Dit jaar is de ploeg sowieso verzekerd van zes wedstrijden, omdat het in de groepsfase van het toernooi speelt, dankzij het eerste elftal. De afgelopen jaren moest men via de knock out-fase van de Domestic Champions Path doorstromen.

De club laat via de officiële kanalen weten dat er inmiddels kaarten kunnen worden gekocht voor de eerste poulewedstrijd van de ploeg van John Heitinga. AEK Athene komt op 19 september op bezoek in Amsterdam. De aftrap is al vroeg, namelijk om 14.00 uur. Kaarten kun je hier kopen. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trodat4030
Jammer, op woensdagen ga ik dat nét niet redden. Dan blijf ik helaas liever thuis om de hele wedstrijd via ajaxtv (oid) te kijken dan dat ik halverwege de 1e helft binnen kom wandelen. (Half) uur later was ideaal geweest voor mij.
0 0
Stone020island
Vind dit wel te vroeg. Lijkt me wel leuk als deze wedsrrijden in het vervolg tussen 5 en 6 beginnen. Dan eerst hier naar toe en daarna lekker naar de jc arena voor het echte werk
0 0
wolterx
Heeft te maken met uitzendrechten oid, die wedstrijden mogen niet overlappen met eerste team wedstrijden en aangezien er wedstrijden zijn die om 7 uur al beginnen zoals tegen AEK is 6 uur niet mogelijk bijvoorbeeld.
1 0
Red Devil
Artikel op www.parool.nl over verkoop dure CL kaarten.
Ik hoop dat ze die gasten weten te pakken.
Zou mooi zijn als ze beroofd zouden worden bij de overdracht van die kaarten.
0 0
Antafca
2 uur aftrap iets te vroeg:/
0 0