Ten Hag: 'Leuk en prettig bij Ajax te werken'

JesseTH, 02-09-2018 om 23:00, 14939 views, NOS |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Erik ten Hag geniet van het proces waarmee hij en de rest van de club momenteel bezig zijn bij Ajax en heeft dan ook veel plezier in zijn werk. De oefenmeester krijgt in zijn eerste volledige seizoen in Amsterdam ook wel een sterke spelersselectie tot zijn beschikking, maar daar heeft hij zelf ook invloed op gehad.

'We hebben gewoon een hele leuke spelersgroep met ontzettend veel talent', spreekt een tevreden Ten Hag bij Studio Voetbal. 'Ze zijn ambitieus en we hebben een goede staf. Dus het is ook leuk en prettig om bij Ajax te werken. Het gaat erom dat je een voetbalteam laat functioneren, binnen dat team resultaat haalt en dat het individu zich uiteindelijk ook gaat ontwikkelen. Daar zijn we mee bezig, met heel veel mensen binnen Ajax. Dat is hartstikke leuk en zeker als het tot resultaat leidt.'

Ten Hag krijgt de opmerking dat zijn spelersgroep sterker is dan die zijn voorgangers tot hun beschikking kregen. 'Uiteindelijk speel je daar zelf ook een rol in. Je maakt een analyse en scan van de selectie en dan leg je de pijnpunten voor. In de jaren daarvoor weet ik niet welke afwegingen er zijn gemaakt. Wij hebben gezegd: we hebben heel jonge talenten. Wil je dat laten renderen, haal er dan een paar oudere spelers bij die iets hebben meegemaakt. Dat was mede op mijn advies.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ar
Al het goede bij Ajax komt door Ten Hag, aldus Ten Hag.
Alsof niemand ooit geadviseerd heeft er een paar ervaren krachten bij te halen.
0 -5
WinstonWeed
Het gaat er echt om WIE je haalt.
Tadic en Blind... of bijv. Siem de Jong of Heitinga.
Ervaren toppers of ervaren tribuneklanten.
0 0
martijndepro
Er staat 'mede op mijn advies'. Weet je wat het woord mede betekent?
1 0
PJK54
Ik heb wel respect voor deze man bij zijn aantreden al tot de grond toe afgebrand door de media en vooral de supporters maar het blijkt een vechter te zijn die op zijn ingeslagen weg doorgaat en zie hier het resultaat. Oké we mogen nog niet oordelen over een paar goede wedstrijden maar gisteren was het een genot om de eerste helft te zien wat een heerlijk voetbal ja dat de tweede helft tegenviel kan ik wel inkomen kijk eens wat die mannen gepresteerd hebben afgelopen week.
4 0
Ajax68
Hij , ten Hag, overtuigd mij pas echt helemáál, wanneer hij dat psv van die grote waffel van bommel, waarvoor Ajax geen voorbeeld is volgens die van bommel, op een gewéldige manier onder de zoden heeft gespeeld , om te beginnen in eindhoven zélf, en dan in Amsterdam !
0 -9
Jamo91
Zou ook wel heel dom zijn, om als psv zijnde, ajax als voorbeeld te stellen.
Wij zouden dat ook nooit bij hun doen
0 0
masterrr
Winst is winst in zulke wedstrijden, als dat lukt op bezoek bij PSV doet hij het al geweldig
0 0
Good Luck
Wat zullen onze satire analistjes van Veijenoord Inside van het optreden van Ten Hag vinden. Zal wel weer zagen worden en ook dat Vitesse geen tegenstand gaf enz enz En hoe geweldig Feijenoord wel niet was met goede teksten van Gio.
5 -8
stebalk
Dit soort Calimero opmerkingen passen meer bij Feyenoord dan bij ons man.
2 0
Good Luck
Zullen zien
0 0
pettuh
off: weet iemand hoe het kan dat er in 'mijn Ajax' geen barcode staat? ik begrijp dat de barcode op 'mijn Ajax' anders is dan op de SVA kaart zelf.. Nu is er dus een kans dat de barcode niet werkt voor morgenvroeg. Iemand enig idee?
2 0
Bjorn
Dat kan alleen Ajax / Ajaxlife voor je fixen geloof ik.
0 0
Bjorn
Deed het wel oke, zeker vergeleken met vorig seizoen een veel betere indruk in de media. Maar goed, het is ook makkelijker praten met CL in de pocket en dit elftal.

Die Tom Egberts moet ermee stoppen.
27 -1
Ajax1012
Vind Ten Hag steeds beter over komen. Het hele starre is er een beetje af en hij is soms zelfs op een grapje te betrappen. Belangrijkste is natuurlijk dat hij Ajax gewoon erg goed/leuk voetbal laat spelen de laatste wedstrijden. Ook de zet Neres op 10 pakte daarbij gewoon prima uit.

Zoals Wereldtop ook al aangeeft is Studio Voetbal eigenlijk niet meer om naar te kijken met Tom Egbers als presentator. Hij stottert en hakkelt van de ene in de andere vraag, heeft geen gevoel voor discussies en is daarbij ook gewoon vaak niet goed op de hoogte. Je zit gewoon een groot deel van de uitzending met plaats vervangende schaamte te kijken.
21 -1
Wereldtop
Goed optreden van Ten Hag. Ook wel lekker na zo'n goede seizoensstart, om dan aan tafel te schuiven. Tom Egberts is wel een drama, sinds Jack van Gelder weg is, is Studio voetbal niks aan.
23 -1
KevinDurant
nog steeds een dwaas met zn rare wissels en omgang met vd beek
0 -41
4xEC1
Belachelijk vind ik wat je hier schrijft maar mijn gedachtes gaan wel ff terug naar toen in de voorbereiding. Hoeveel mensen hier schreeuwden om Bosz, waarvan ik het overigens nog steeds jammer vind hoe hij weg is gegaan, ten Hag moest maar oprotten, paste niet bij Ajax etc., etc. Jíj bent tenminste wel eerlijk in je mening, al ben ik het er 100% mee oneens. Als je nu ziet hoeveel thumbs up de top 3 reacties krijgen, allemaal positief over ten Hag nu.... Iedereen moet wat tijd krijgen, ook al zit je bij de moeilijkste club van Nederland. Opportunisme rules hier!
0 0
Ozymandias
Wat is dan verkeerd aan zijn omgang met Vd Beek? Hij is van de tien wedstrijden vijf in de basis begonnen terwijl het middenveld zeer sterk bezet is met Tadic, Schöne, Labyad, Ziyech, Neres, Vd Beek, De Jong en Eiting die strijden om de vijf posities op het middenveld. Spelers die niet topfit of in topvorm zijn zullen in dit Ajax niet zeker zijn van een basisplaats. Een topfitte Vd Beek die in topvorm verkeerd zal heus wel vaker wel dan niet in de basis staan. Ik vind het geweldig dat Ten Hag dit zo doet. De Boer, Bosz en Keizer lieten spelers die slecht in vorm waren te lang in de basis staan.
24 -1
JPM
Bewonderenswaardig dat je nog serieus in gaat op zulke halve trollen - ik doe het je niet na.
12 0
Ajax#1900
Dwaas...
14 0
Rolleman
Kom op zeg...
13 0
RaynoFischer
Donny speelt natuurlijk verder de sterren van de hemel.....
12 -1
Patrick78
Prima trainer! Met Erik we worden kampioen. Dit is de beste Ajax sinds jaren.
16 0