Ziyech hield zich amper bezig met transfer

BVeenstra, 01-09-2018 om 08:25, 12025 views, De Telegraaf |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Hakim Ziyech heeft een bewogen jaar achter de rug. De middenvelder werd door sommige Ajax-fans uitgefloten, zijn goede vriend Abdelhak Nouri liep ernstige en blijvende hersenschade op en lange tijd was er onduidelijkheid over zijn eigen toekomst. 'Maar ik kan alles goed verwerken', zegt Ziyech in een interview met De Telegraaf.

Een mentale coach heeft Ziyech dan ook niet nodig, vertelt hij. 'Kijk, ik heb al het een en ander meegemaakt in mijn leven. Je vader verliezen is voor een jonge jongen het ergste dat je kan overkomen. Alles wat daarna gebeurt, relativeer ik', spreekt een open Ziyech.

Waar veel mensen misschien dachten dat Ziyech deze zomer enorm druk was met een mogelijke transfer blijkt dat toch wel even anders te zitten. 'Als het moet gebeuren, gebeurt het. Komt het niet, dan kan ik me er ook niet mee bezighouden', zegt Ziyech, die vertelt dat zijn zaakwaarnemer Mustapha Nakhli pas iets zou laten horen als het écht concreet zou zijn. 'Ik vertrouw hem blindelings. Hij is de enige die het vroeger in mij zag zitten.'

Ziyech legt verder uit dat hij het ondertussen bij Ajax enorm naar zijn zin heeft. De Telegraaf schrijft dat hij met Lasse Schöne misschien wel de meest bijzondere band heeft. 'Voor de buitenwereld ben ik misschien rustig, maar in de kleedkamer wordt wat af geouwehoerd. Dáár laat ik me wel horen', grijnst hij. 'Wij hebben ook best een aparte kleedkamer. Colombianen, Denen, Marokkanen, Hollanders. Je krijgt er aardig wat voor je kiezen. Dat Marokko versus Denemarken is sinds het WK wel een "dingetje" tussen ons. Er worden harde grappen gemaakt. Maar ik mag Lasse graag. Hij is een eerlijke vent en ik vind het mooi dat hij nog steeds deel uitmaakt van ons team. Hij staat er elke week, heeft leuke humor in de groep en daardoor is hij goed voor de sfeer.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dennis1964
Zo zie je maar dat de media maar wat schrijft. Ik ben vanaf het begin Ziyech fan en ik was vorig jaar ook woest op de FLUITERS. Eentje van de 2e ring naar beneden gooien, ging vaak door mijn hoofd. Gelukkig liep het allemaal anders en na dinsdag wist ik het zeker. Hij blijft, we spelen CL en de fluiters zijn stil of thuis zoals ik vaak heb opgeroepen. XXX
2 -1
ajaxdordtt
Mensen slikken ook echt allessss als zoete koek. Ben hartstikke blij dat hij blijft, maar dit zeggen op 1 september is wel makkelijk natuurlijk.
0 -2
koppendicht
Hou toch op met dit soort onzin. Zyiech is er de jongen niet naar om zaken te verdraaien en te gaan liegen, puur om supporters te paaien. Hij was er niet mee bezig, en dat neem ik van hem aan. Ik heb hem ook nauwelijks over transfers horen praten en lopen drammen over z'n contract (itt meneertje kluivert). Allemaal door supporters en media opgeblazen.
2 0
ajaxdordtt
Hoezo opgeblazen? Hij heeft bij zijn komst aangegeven na 2 jaar verder te willen. Eind vorig seizoen ook heel duidelijk gemaakt. Hoe dan ook, alleen maar mooier dat hij wel blijft. Maar op 1 september zeggen dat je wilt blijven is wel makkelijk scoren. Dan had hij dat een maand geleden ook kunnen zeggen. Maar op AS moet je alles maar geweldig en fantastisch vinden anders krijg je de minnenbrigade over je heen.
0 0
atalantanio
Eind vorig seizoen werd Ziyech uitgefloten en Justin Kluivert bejubeld..

Wat kunnen sommige dingen toch snel veranderen.
1 0
LS16
Schone lijkt me een geweldige vent. Een hele belangrijke factor in de groep, zowel binnen als buiten het veld, al wordt dat door sommige niet altijd zo gezien.
6 0
voorkennis
Zo zie je maar weer, er speelde amper wat en hij was er niet mee bezig.
En hier op AS zowat dagelijks geruchten dit geruchten dat, allemaal gelul van de bovenste plank.
Zelfde bij de Jong en de Ligt
1 0
Patajax
media heeft een groot aandeel in het gezeur van een transfer van hem. Zo zie je maar weer dat hij gewoon zelf graag wilde blijven. Mooi dat zijn contract flink opgewaardeerd is. Krijg je straks dubbel en dwars terug.
2 0
Labrador
Wat een overwinning dat hij blijft
5 0