Tagliafico opnieuw opgeroepen voor Argentinië

JesseTH, 17-08-2018 om 17:40, 4742 views, Twitter |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-verdediger Nicolás Tagliafico is door Argentijns bondscoach Lionel Scaloni opgeroepen voor een tweetal oefenwedstrijden, zo brengt de Argentijnse bond via Twitter naar buiten. Het betreft de selectie voor vriendschappelijke wedstrijden tegen Guatemala en Colombia. Het worden de eerste wedstrijden voor de nieuwe bondscoach en daarvoor kent hij een behoorlijk andere selectie dan die op het WK.

Zo was het al langer bekend dat Lionel Messi tijdens dit tweetal wedstrijden niet aanwezig zal zijn en Javier Mascherano beëindigde reeds zijn interlandloopbaan. Andere grote namen die er, in tegenstelling tot Tagliafico, niet bij zijn, zijn Ángel Di Maria, Sergio Agüero en Gonzalo Higuain.

Na zijn debuut op 9 juni 2017 tegen Brazilië speelde de linksback tot op heden acht interlands voor het Argentijnse elftal, waarvan vier op het afgelopen WK. Gezien zijn stabiele prestaties op dat eindtoernooi lonken er voor Tagliafico meer wedstrijden voor Argentinië.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Michelinho
Wanneer??
1 0
ambtenaar
Zou wat zijn als hij het niveau van afgelopen woensdag vol kan houden.
1 0
Lazell
Geen Otamendi, Higuain, Messi, Aguero of Di Maria.
0 0
433metdepuntnaarlinks
Dubbel gevoel, altijd goed als een speler van Ajax international is, geen kwaliteit aan en er staat internationaal toch altijd weer de naam "Ajax" bij een international. Verder is het Nico ook gegund.

Maar aan de andere kant, hij heeft het WK gespeeld, snel weer begonnen, gelijk belangrijke Europese potjes ... Soms denk ik, laat die vriendschappelijke potjes maar lekker zitten, het is al druk genoeg.
6 0
MickS
Dit dubbele gevoel heb ik ook altijd. En dan hebben we het nu ook nog eens over een speler die twee keer de grote oceaan over moet steken inclusief jetlags en al.
1 0
433metdepuntnaarlinks
Precies en als het ergens om gaat dan snappen we allemaal dat zo'n speler voor zijn land wil en moet spelen. Maar bij oefenpotjes ... Bang voor blessures ben ik nooit, kan altijd fout gaan, of het nu een CL wedstrijd is, voorbereiding of training. Maar dit gaat echt om fitheid, zo'n jongen heeft zo'n lang seizoen gehad ... Je gunt ze elke interland maar toch ...
1 0
MickS
Exact!
0 0
ajaxxcied4life
Goed voor Ajax dit.
2 0
EzraAjax95
En terecht!
2 0