Blind sr.: 'Waren zeker meer geïnteresseerde clubs'

JesseTH, 12-08-2018 om 19:10, 16745 views, Ziggo Sport | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Daley Blind kon naast Ajax ook naar enkele buitenlandse clubs, zowel binnen Engeland als zuidelijker in Europa. Zijn vader, Danny Blind, beweert dat aan tafel bij Ziggo Sport. Daley echter, wilde ergens om de prijzen gaan spelen en besloot niet te wachten.

'Er waren zeker meerdere clubs die geïnteresseerd waren', opent Blind over de gang van zaken rondom zijn zoon. 'In Engeland, maar ook in Zuid-Europa. Niet de absolute top, maar net een niveau daaronder. Dat wilde hij niet, hij wilde echt naar een club waar je om de prijzen kan spelen.'

Blind weet dat zijn zoon voor een dergelijke stap in een buitenlandse competitie langer moest wachten. 'De hele transfercarrousel is nu nóg niet op gang gekomen. Hij wilde niet wachten en toen kwam Ajax langs. Daar heeft hij voor gekozen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rudolph J
Blind Sr. heeft gesproken. Mooi.
0 0
mvdk
Ongelooflijk zeg, wat een azijnzeikers. Het ene moment is het hossana (eerste helft tegen Luik!!!!) En het andere moment kan Blind er niks meer van. Wisten jullie dat een team eerst op elkaar ingespeeld moet raken? Dat is heel normaal! Natuurlijk hebben wij meer kwaliteiten en moeten wij dergelijke wedstrijden winnen, maar de schwung zit er nog niet in. Zelfs als je 11 topspelers bij elkaar gooit zal het in begin totaal niet lopen, het is gewoon logisch... In het buitenland steunen ze hun clubs echter door dik en dun en gaat het vanzelf een keer lopen, maar hier moet iedereen direct weer weg. Denk je dat dat helpt? Nee! Anders hadden die andere 100 trainerswisselingen en bestuursoorlogen ook wel geholpen! Er is maar 1 optie: Steun je club gewoon!

En overigens: mensen die beweren dat we niet vooruit zijn gegaan hebben tunnelvisie. We zijn door onze prestaties in de laatste 8 jaar 200 miljoen rijker (spelers opleiden en scouten is ook een prestatie). Daardoor kan Ajax nu veel betere aankopen doen, maar ook die moeten wennen! Wacht nou maar gewoon een maandje, dan gaat Ajax lopen als een trein.
3 -1
31xAjax
Met deze machinist wordt het helaas geen HSL maar slechts een boemeltreintje....
0 -1
DeGodenzonen020
Leuke beeldspraak
0 0
mvdk
Misschien worden we wel een F16. Van Gaal zijn teams waren het eerste jaar ook kut, maar met Ajax en AZ heeft hij het toch maar mooi geflikt.
0 0
Bijgoochem
Ik hoop het echt maat
1 0
Ajax27
Frank de Boer, die zag waar de grootste potentie van deze jongen zat, op 6. Op die positie heeft ie zn geweldige laatste seizoen bij Ajax gestaan. Ten Gaf, neem een voorbeeld aan de Boer, jammer voor Eiting/Schone en wellicht Frenkie die dan als CV zal spelen, maar dat is zijn beste positie.
0 0
trodat4030
FdB heeft juist jarenlang níets gezien en zag het pas toen werkelijk iedereen er al maanden om riep. Net als met Anita, exáct hetzelfde. Beide hadden daar een half jaar eerder geposteerd moeten worden. Frank is blind tot iemand z'n ogen voor m opent.
0 0
Bijgoochem
Ohja en v Gaal en Mourinho zijn natuurlijk achterlijk dat die hem in de verdediging zetten
0 0
Ajax27
Nee die hebben alleen aankopen van 60-80 miljoen in hun selectie die dan voorrang krijgen op iemand als Blind.
0 0
koppendicht
Blind junior is volledig uitgeblust teruggekomen bij Ajax. Nog minder uitstraling, een deel van zijn haar verloren, geen enkele leiderschap. Tja...
1 -3
4EVERAJAX
top dat je kiest voor AJAX, maar laat het zien met je mooie pass en mooie functionele techniek, jij kan er ook niets aan doen dat AJAX zoveel geld betaald en dat je m.i. niet kan functioneren als verdediger in een 433 systeem bij ons aller AJAX. Laat TH je op een positie op het middenveld zetten en dan moet je kans pakken. Er is veel concurrentie voor je, maar je bent wel de man met ervaring, international en de man van de hoge transfersom en dito salaris. succes.
0 0
Web
Nu nog op de goede plaats zetten. Ten Hag moet het beste team opstellen, en niet iedereen zijn zin geven. Niets gaat boven een goed en winnend Ajax. Ik was er van overtuigd dat hij voor zes kwam. Ik vind dat veruit zijn beste positie. Ajax met Frenkie achterin en Blind op 6 is in mijn ogen het beste team.

Dat neemt niet weg dat het team wat zaterdag speelde nooit gelijk had mogen spelen.

Gewoon met een zes spelen en Neres aan de rechte kant
4 -1
CruyffFootball
Neres op rechts en spelen met een 6.
Helemaal mee eens web.

Maar zie jij het gebeuren?
Ik denk dat Ten Hag blijft vasthouden aan die diepe nummer 10 en 2 man erachter.
0 0
aanval86
je ziet gewoon dat hij nog wedstrijd ritme mist dus maak je niet druk zijn vorm gaat belangrijk voor ons zijn.
2 -4
de-Ajacied
Ja dat duurt nog even. Vorig jaar bijna niet gespeeld, vaak op de tribune.
En hij kan wel op CVM maar niet op LB of LCV
1 0
Ajax2018
Wedstrijdritme, niet wedstrijd ritme
#meerhersensmindergeweld
2 -6
aanval86
je snapt toch wat ik bedoel #dokus
0 0
Ferd
Kan jij niet gewoon even een eeuwigdurende hik krijgen.
2 0
T.reckveugel
Verder heeft sr. zich er niet mee bemoeid. Zijn benoeming was ook geheel niet om die plek met een trekpop van de bekerpoetsers te vullen. Waarom dit gelul? Het is allemaal rond, voldane feiten. Lekker voort met de plucheplakkers
3 -2
Gooseman
Ok dan
0 0
Vreker
held!
1 -5
aanval86
op de plek van schone zetten.
0 -3
OuweDibbes
Beetje meer respect voor iemand die wel voor onze club kiest in plaats van geld.
14 -4
AjaciedNB
Precies
0 -1
Ajax meister
Daley krijgt gewoon hetzelfde salaris als bij ManU. Als ik het goed begreep betaald ManU een deel mee.
2 -2
Ajax2018
Betaalt, niet betaald
#meerhersensmindergeweld
1 -6
Web
Daar geloof ik niets van. Teken geld zal het zijn.
Ajax gaat echt niet het viervoudige betalen.
Zou ook schreve verhoudingen in het team geven
1 0
OuweDibbes
Klopt, en je kan wel een teken bonus krijgen maar we hebben hier toch een ander belasting tarief. Sterker nog, dat is na de bankencrisis rigoureus verhoogd. Want dat zullen ongetwijfeld als een soort bonus zien.
0 0
31xAjax
Ja Danny, hij is voor Ajax niet eens een versterking dus wat zou hij bij een Europese subtopper moeten?
11 -13
jollie18
Ajax heeft punt verlies geleden door dat Ten Hag zo dom was om spelers te sparen. Daley Blind is gewoon een goede speler voor Ajax
3 -9
Web
Met dat team wat zaterdag speelde had je gewoon moeten winnen

Wie deden er nou niet mee. Alleen Frenkie als dragende speler. Schone, Taliafigo en Huntelaar zijn spelers die de meeste kritiek kregen dinsdag.
1 0
Ajax2018
Doordat, niet door dat
#meerhersensmindergeweld
1 -4
Michels
Hoezo zou je met meer hersens, minder geweld hebben? Het lijkt me dat je met "meer hersens" (je zult wel "meer intelligentie" bedoelen) ook meer mogelijkheden tot geweld vindt. Of meer mogelijkheden om binnen geweld toe te kunnen slaan (de evolutie van de speer tot de AK, en verder). Slimme mensen kunnen ook gewelddadig zijn... #mindergelovenmeernadenken
0 0
MisterAFCA
Dat heb je verdomd snel gezien man! Bravo!
0 -1
Gooseman
Wat een onzin! Speelt 1 competitiewedstrijd en wordt meteen afgeschreven. Jij zat zeker jezelf voor je kop te slaan toen Daley tekende.

Niet stiekem gaan juichen wanneer hij straks bepalend gaat worden!
2 -5