Blind: 'Worden tot favoriet gebombardeerd'

SJvanveen, 12-08-2018 om 14:05, 6801 views, Ajax Life | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Daley Blind is van mening dat Ajax gebombardeerd wordt tot titelfavoriet. De Ajacied vindt het verre van erg dat Ajax als titelfavoriet nummer één wordt gezien, maar vindt een kleine nuance op zijn plaats. 

'Er wordt in de media geroepen dat we met twee vingers in onze neus kampioen worden', begint Blind tegenover Ajax Life. 'We mogen best favoriet gemaakt worden, maar we worden wel heel erg gebombardeerd. Elke wedstrijd is een finale en een wedstrijd op zich, maar we moeten het wekelijks laten zien.' 

Zelf voelt Blind zich goed, al mist hij ritme. 'Ik heb nog niet veel gespeeld, maar ik voel me sterker worden tijdens trainingen en wedstrijden. Dat komt goed. Of ik een dieseltje ben? Ik ben in ieder geval geen benzine. Het gaat goed komen en we moeten ook niet doen alsof het seizoen al verloren is. Dit was de eerste wedstrijd en er is nog niets aan de hand. We hebben genoeg om mee aan de slag te gaan en het is goed dat er verbeterpunten zichtbaar zijn.' 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
iammike
Daley moet van positie ruilen met Frenkie.

Dolberg
Neres, Ziyech, Tadic
Blind, Van de Beek
Tagliafico, De Jong, De Ligt, Mazraoui
Onana
0 0
de-Ajacied
Inderdaad de ideale opstelling
0 0
JJAFCA
Iedereen beoordeeld Daley op zijn optreden als CV, terwijl iedereen weet dat hij op 6 zijn beste tijd heeft gehad. Zelfs de fans van united wilden hem toendertijd op CVM zien.

De enige die hier wat verweten kan worden is Ten Hag.
1 -1
PeterVKV
Je moet minstens 4 spelers hebben in het elftal die de bal niet altijd in de voet willen hebben maar in de loop vooruit. Daarom zou ik kiezen voor veel meer diepgang zonder bal bij de backs (Tagliafico en Kristensen). Beiden niet de beste voetballers maar wel bereid tot veel loop- en sprintwerk zonder bal. Daarnaast zou ik altijd kiezen voor vd Beek in een aanvallende rol met veel diepgang op 8. En in de spits zou ik (zolang Dolberg niet fit is) kiezen voor Neres in een diepe rol met veel beweging zoals Jesus doet bij City. Met die beweging zonder bal gaat het veel beter lopen.
2 0
PeterDeAjacied
Precies, je kan niet op het middenveld met 3 man spelen die de splijtende pass willen geven, want dan is er niemand waarop je die pass kan geven. En een fatsoenlijke stofzuiger op het middenveld zou ook geen overbodige luxe zijn, Blind kan daar prima uit de voeten.
2 -1
Ajaxtrouw
Nou ja gelukkig kan het nog erger bij onze Rotterdamse vrienden :-)
0 -1
Ajaxtrouw
Je kunt je in ieder geval uit de naad werken Blind!!!
0 0
Gajes
Vind het nog altijd ongelooflijk dat er 20 miljoen betaald word voor een speler als blind. Hij is van het niveau anita en clasie.
7 -4
Ajax_026
maar is toch gebeurd deal with it. .....jankert
0 0
ambtenaar
Hou daar toch eens over op man.
Kan alleen bij Ajax, blijven zeiken omdat er een paar miljoen teveel is betaald voor een ras Ajacied.
5 -3
de-Ajacied
Een paar miljoen? 20 miljoen is gewoon veel te veel voor eer type speler waar je er al 3 van hebt en die nog 9 maanden contract had en vorig jaar maar 4 keer in de basis stond en meestal op de tribune zat
2 -1
MosesD
AS member Achterlijn werd hier met de grond gelijk gemaakt met zijn kritiek op aankoop Blind. Ik vond hem wel wat zwart/wit, maar hij had natuurlijk wel een punt. Velen deden alsof met Blind de Messias was teruggekeerd. Blind is een goede en nuttige speler. Geen grote leider. Als je hem dan vergelijkt met de Ligt gisteren. Dat was de enige die een voldoende scoorde, maar bovenal een echte leider. Dat Ajax zoveel heeft betaald voor Blind, ik blijft het wel wat overdreven vinden. Het was gisteren iig een collectieve wanprestatie. Maar je ziet ook dingen die je voor de nabije toekomst aan het denken zetten. Is Tadic bijvoorbeeld echt een buitenspeler? Imo niet. Ik mis gewoon een buitenspeler met echte diepgang, eentje die je weg kan sturen. Alleen in Neres heb je zo'n type. En centraal lopen er teveel dezelfde types. Schöne, Blind, Eiting, Wöber en toch ook van de Beek, allen zijn geen terriërs, geen gifkikkers die je toch nodig hebt. Ik zou daarom graag nog een echte vleugelspeler erbij zien en een middenvelder die met het mes tussen de tanden speelt. Eiting moet veel spelen, die zou ik een jaartje verhuren.
4 0
PeterVKV
Pedrinho is zo'n speler met diepgang. Vandaar hopelijk de interesse. Ik hoop ook nog steeds op de terugkeer van Cerny die ook snelheid en diepgang heeft. Een Matusiwa is het soort middenvelder waar je op hoopt maar die is al een tijdje geblesseerd. En dan heb je ook nog de mogelijke interesse in de Kante van Trentin. In ieder geval geluiden die doen vermoeden dat ze bij Ajax begrijpen waar het aan ontbreekt.
1 0
MosesD
Ken de speler niet, maar lijkt me bijna onhaalbaar. Ik heb het hier vaker gezegd, maar zou gewoon ook Assaidi halen. Heel betaalbaar, ervaren en echte vleugelspeler. Dan ben je er nog niet, maar is goedkope optie. Met Neres heb je eigenlijk maar 1 buitenspeler. Tadic is het niet echt en ook Labyad niet. Johsnon vraag ik me af of die het ooit gaat halen en of het überhaupt een Ajax-speler is. Ik vond de linksbuiten bij Trencin ook wel aardig. Die Subaru van Trencin is wel een heel klein mannetje, maar zeker een bijtertje. Toch gek dat de selectie ondanks grote investeringen eigenlijk nog niet in balans is.
0 0
PeterVKV
Probleem is dat Assaidi ook altijd de bal in de voeten wil en dan de actie maken. Je wil juist een buitenspeler die veel diep gaat zonder bal met veel snelheid. De balans tussen balvaardige spelers en lopers/werkers is er inderdaad niet. Dat kan je Overmars/Ten Hag kwalijk nemen.
0 0
MosesD
Eens. Is type Younes, met dien verstande dat Assaidi ook buitenom gaat. Maar hem en een snelle diepgaande buitenspeler zou ik er graag bij zien. Ja, dat er geen balans is dat is Hag en Overmars zeker aan te rekenen. Eigenlijk onvoorstelbaar. Je koopt voor miljoenen in, maar nog steeds geen balans.
0 0
DarkChild
Overmars heeft sinds 2012 nog nooit een selectie in balans 'opgeleverd', dus het zou juist gek zijn dat nu te verwachten. Hij doet derhalve wat hij altijd doet, alleen kost het flink meer nu, de cadeautjes naar de supporters. Want Blind is in het lijstje Heitinga, Siem de Jong en Huntelaar de volgende hang naar het verleden. Benieuwd hoe lang supporters er van smullen...
0 0
MosesD
Nou, Blind is natuurlijk wel gewoon fit. Maar het is wel een erg dure jongen. De selectie die niet in balans is, dat is niet nieuw inderdaad. Eigenlijk totaal schandalig eigenlijk.
0 0
Daluniz10
kan deze man aub zijn mond houden; dat lijkt me het beste!
Echt ongelooflijk dat een man van 20 miljoen na een wedstrijd als gisteren zulke uitspraken doet (alsof wij teveel vragen/ verwachten van een wedstrijd tegen heracles).
5 -3
DeBaarsjes
Tijdje geen kampioen. Elk jaar ben je de grote titelfavoriet. Ook al heb je een magere selectie. Gewoon waarmaken in het rood witte shirt verdomme
2 0
Boer Gijs
Onbegrijpelijk met zo'n trainer en deze leiding en de gebreken in de selectie.
1 0
Bjorn
We zijn ieder jaar favoriet. What's new. Nu wordt er ook nog 40 miljoen uitgegeven waar 2 spelers uit de PL bijzitten. Wat wil je nou Daley..
5 -1
vijfennegentig
Precies ditte...

Ajax MOET elk jaar kampioen, die druk moet je jezelf al opleggen. Dan hoef je alleen maar ja te knikken als de media dat ook herhaalt.

Had Daley wat hoger ingeschat..maar goed.
0 0
31xAjax
Kijk Daley-balletje breed-Blind, als je als NL club 40M+ uitgeeft en jij zelf de burgemeester oproept om het Museumplein open te stellen voor het kampioensfeest, dan zijn er misschien mensen die je als favoriet zien...
6 -2
Ajax_026
Daley-balletje breed-Blind....... check anders ff dit filmpje:
https://www.youtube.com/watch?v=1cMYeppVibI
0 0
DelPiero
Ja gek eh na zoveel investeringen?
3 0
10Sneijder10
Zelf liepen jullie er anders wel bij alsof je kampioen kan worden met 2 vingers in je neus.
5 0
meerzicht
Loop toch niet zo te zeuren over favoriet of niet. Ga verdorrie ( netjes gezegd) voetballen wat een gezeik.
2 0