Gelijkspel in opener vaak positief voor Ajax

SJvanveen, 12-08-2018 om 09:43, 27098 views, Bart Frouws | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Een gelijkspel bij de seizoensopener betekent vaak goed nieuws voor Ajax. De laatste drie keer dat Ajax immers met een punt een duel afrondde bij de eerste wedstrijd van het seizoen werden de Amsterdammers kampioen.

Sterker nog: de laatste drie keer dat Ajax het seizoen met een zege begon, werd men tweede. Dit alles meldt Bart Frouws via Twitter. Goed nieuws dus voor Ajax, dat zaterdagavond teleurstellend gelijkspeelde tegen Heracles Almelo (1-1). 

Ajax speelde matig en Heracles kwam vlak voor tijd door een schitterende goal van Peterson op voorsprong. Een kopbal van Matthijs de Ligt zorgde ervoor dat de Amsterdamse club nog een punt overhield aan de seizoensouverture. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
waynelove
Rood en wit wordt kampioen :D
0 0
Bjorn
2014/2015: met tenenkrommend voetbal tweede op een gapend gat van de nummer 1.
2015/2016: Doetinchem, krijg er nu nog buikpijn van.
2016/2017: het onmogelijke werd realiteit: Feyenoord kampioen.
2017/2018: afgedroogd in de kampioenswedstrijd van de concurrent

Vier jaar niets op een geweldige Europa League seizoen na. Hoeveel motivatie heb je nodig? Hallo selectie, hallo trainer?
4 -2
ajax4ever01
vooral afgelopen seizoen dat ajax zich liet afdrogen in de kampioenswedstrijd tegen psv zou de spelers eigenlijk nu tot op de bot gemotiveerd moeten zijn om te presteren maar wat zag je tegen Heracles.. pff man man
1 -1
iammike
Gaat hem gewoon niet worden met Ten Hag. Die man is niet serieus te nemen.
3 -1
JPM
Dat hysterische gejank hier na het eerste gelijkspel van het seizoen was natuurlijk weer te ridicuul voor woorden en ontzettend typisch, evenals het kleinzielige gefluit in de JC ArenA.

We zitten met een trainer die vanaf dag één al 3-0 achter stond vanwege zijn stem, accent en onhandige presentatie. Ik herhaal het even: vanwege zijn stem, accent en onhandige presentatie. Wellicht ben ik de enige die het verschrikkelijk achterlijk vindt dat een trainer daarop wordt beoordeeld, maar het zegt vooral wat over de aanhang dan over de man zelf. Wanneer er een positief resultaat wordt behaald met goed en hoopgevend voetbal (zie Sturm G.), dan is ETH slechts een gedoogde trainer. Andersom is het effect vele malen groter; begaat hij een misstap, dan mag hij direct "oprotten" en snapt hij er niets van, is het "geen match" en moeten we een oud-trainer aanstellen.

Want ja; hij was toch al vorige winterstop begonnen?! Dat was uiteraard ook niet al een verloren seizoen. Ons selectief geheugen begeleidt ons gelukkig altijd; we staan vooraan in de rij om "Wie laf de Appie, wie doe, wie laf die Appie, wie doe" te zingen, maar we dringen nog net even extra voor wanneer er gezaagd moet worden aan de stoelpoten van een trainer die maar moet dealen met een tragedie die zich een aantal maanden eerder had voltrokken. En de voorbereiding dan?! Hij heeft toch wekenlang kunnen voorbereiden?! Juist, voorbereiding. Ik ga het woordenboek niet citeren wanneer het gaat om de definitie van het woord "voorbereiding", maar de eerste wedstrijd die ging om het "echie" was volgens mij van een behoorlijk niveau. En dan laten we nog buiten beschouwing dat de groep lange tijd verre van compleet was.

Ironisch zijn vaak de commentaren op artikelen die geschreven worden door andere media, die zogenaamd stoken of zagen aan onze club. Wel, beste lieden, volgens mij zijn de grootste zagers nog altijd een stel driftige koters in volwassen lichamen die zichzelf bestempelen als "fanatieke aanhang", aangevuld met een stel ongeduldige en kinderachtige knuppels die zich vaak presenteren op dit forum. Zolang deze storende factor niet wordt verwijderd uit de supportersbase, zie ik niet in hoe externe factoren de grootste zagers zijn in plaats van deze inwendige tumor.

Het is ontzettend zonde dat doorgaans elke supportersgroep in het voetbal wordt gedomineerd door niet bijster intelligente figuren, want dan krijg je dit soort taferelen aan de lopende band. Ik voorzie alweer een stel uitkeringtrekkers met overgewicht, die iets te veel hooligan filmpjes hebben gekeken, de bus opwachten binnen nu en een niet al te lange periode. Lang leve onze "echte" supporters en "fuck" de "teletekstsupporters". Als ik naar onze aanhang kijk, denk ik eerder: lang leve fucking teletekst.
7 -8
WillyBrokamp
Geen woord aan toe te voegen. De minnetjes bewijzen het.
0 0
3sterren
Ik heb inmiddels begrepen dat ik reageer op een bijster intelligent figuur. Dacht eerst dat ik het verkeerd had begrepen.
Maar vind jij het niet een beetje opmerkelijk dat PSV, al jaren achtereen, trainers voor het eerste aanstelt, die behoorlijk wat minder tijd nodig hebben om zich voor te bereiden op een ’kampioensfeestje’ ? (Ik hoefde niet eens eerst het woordenboek open te slaan voor de betekenis van ”voorbereiding”). Of Dat Brands geen spelers haalt die eerst maanden achtereen, aan het zogenaamde voetbalspelletje moeten wennen.
Zij doen gewoon waar ze voor gehaald zijn (zowel de trainers alsmede de spelers) namelijk zilverwerk vergaren voor in hun inmiddels uitpuilende prijzenkast. Dat alles ondanks ons hautaine gedrag, of misschien wel dankzij ...
Als Ajacied doen die glimmende schalen in Eindhoven behoorlijk pijn aan mijn ogen, daarom mijn pleidooi voor het vertrek van mijnheer Ten Hag, desnoods met stille trom ...
0 -1
Rentokill
Welk pleidooi dan? Waar kan ik dat lezen?
0 0
Remark
Prima betoog, geen speld tussen te krijgen, helemaal mee eens, maar bespaar je de moeite van deze bij voorbaat verloren discussie. Zoals Mark Twain ooit zei: "Never argue with idiots. They will drag you down to their level and beat you with experience".
1 -1
3sterren
Quite a remark, young lad ...
0 0
JPM
Haha, exact - daarom ga ik ook niet in op onderstaand gezwets. Enfin, of de simpele ziel er nu iets in wil zien of niet; het was best prettig om het even van me af te typen.
0 0
3sterren
Niet erg aardig om anders denkenden af te schilderen als simpele zielen. Als jij jezelf echt verheven voelt boven het gepeupel, raad ik je aan snel een koude douche te nemen. Want er is geen ruimte meer in jouw zwellichamen en nu is het al het overtollige bloed naar je bolletje gestegen.
Jammer, ik dacht dat er met jou wel viel te debatteren op niveau ; ) ...
0 0
Jan Doedel
Zo grappig het opnemen voor iemand die "anders" is dan de gemiddelde trainer van Ajax en vervolgens keihard afrekenen met mensen die blijkbaar anders zijn dan uzelf edele heer. Ziet u hier de ironie ook van in? Behalve overgewicht voel ik me trouwens niet aangesproken. Fijne dag nog weledele heer ;-)
1 0
rodnet
Wel een lang stuk om aan te geven dat je er weinig van begrijpt.
2 0
3sterren
Misschien om iets korts te compenseren ...
0 0
AFCA1510
Hahahah
0 0
3sterren
Je schrijft een stuk dat de moeite van het lezen meer dan waard is.
Wellicht kun je als weldenkend mens zelfs enkele zinnen ontwaren die op waarheid zijn gestoeld.

Ik echter, herken mijzelf totaal niet in de bloemrijke omschrijving van de ’Ajaxsupporter’ zoals jij die haast ’Wolkeriaans’ heel kundig hebt omschreven.
Toch baal ik van de spelwijze, zoals die mij en met mij aan vele anderen, al enkele maanden achtereen wordt voorgeschoteld door mijnheer Ten Hag.

Zonder aanziens des persoons, acht ik mijnheer Ten Hag –met de meeste achting voor de mens Ten Hag die je je kunt voorstellen– incapabel zijn werkzaamheden als hoofd verantwoordelijke bij Ajax, zeker voor wat betreft het samenstellen van een kampioenwaardig elftal, voort te zetten.

De wedstrijd tegen SG was meer een resultaat van het briljante optreden van de spelers Ziyech en Tadic, dan van het tactische vernuft van Ten Hag, noch het povere optreden gisteren in de Johan Cruijff Arena, hebben deze gedachte als zaadje in mijn brein geplant. Natuurlijk ben ik mij er terdege van bewust, dat de mogelijkheid zich zou kunnen voordoen dat Ten Hag de boel toch nog op de rit zal krijgen en dat ik halverwege het seizoen mijn ongelijk zal moeten bekennen.

Ik beloof hierbij dan ook plechtig en zonder enige terughoudendheid, dat u zich aan mijn woord mag houden, mocht ik mijn reactie op uw fraai geschreven reactie, onverhoopt tegen die tijd in al mijn euforie zijn vergeten.

Vooralsnog lijkt mij een ontslag van de huidige trainer meer soelaas bieden, indien men een kampioenschap wenselijk acht, dan het aanhouden van hem en zijn ongetwijfeld aimabele assistent.

Indien u mijn reactie als hysterisch gejank wenst te betitelen, betreurt dat mij ten zeerste. Ik heb er immers zo mijn best op gedaan ...
1 -2
Bky
Niet alleen om zijn stem, accent en presentatie. Dat boeit me geen "fuck". Zijn hele tactische denken past niet bij Ajax.
3 -2
Raoul14
Als ik jou goed lees moeten we aan een soort omgekeerde discriminatie doen? Omdat hij zo raar overkomt moeten we hem een jaar of 3 geven om zich te bewijzen?
Ik hou van positivisme, maar je kan daar ook in doorslaan. Ik vrees, maar hoop dat ik ongelijk krijg, dat we eind van de rit weer met lege handen staan. En dan nog met TH of met een ander, tussentijds en te laat ingestapte nieuwe trainer. Ik vind juist het gebrek aan kritiek funest voor Ajax. Bosz is wat mij betreft ook niet heilig, maar het doet mij pijn dat een trainer zoals hij thuis zit en wij aanmodderen met TH.
2 -2
3sterren
Ik sta jarenlang bekend om mijn positivisme, mijn bijnaam is ’mister positivo’, maar mijnheer Ten Hag presteert het om in luttele maanden van mij een sjagerijnige pessimist te maken, voor wat betreft onze kansen op een kampioenschap. En ik probeer het echt netjes te zeggen ...
0 0
JenkieDeFrong
helemaal mee eens!
2 0
Tecmessa
Amen
2 0
koeman1
Mee eens man
2 0
T.reckveugel
Schrijf anders een boek
0 -2
JPM
Ok thx
0 0
ST
Het seizoen is nog lang. Beste selectie van de eredivisie. Geen enkele reden voor paniek.
3 -3
ajax4ever01
Er is gewoon geen excuus meer om onnodig puntenverlies goed te praten, hoe vaak is dat de afgelopen seizoenen wel niet gebeurd, het is een incident, we zijn aan het bouwen, we missen een paar spelers door blessures/interlands, we waren niet scherp enz enz ze moeten gvd eens de wil om te winnen tonen en als het een wedstrijd voetballend niet lukt ga dan voor elkaar strijden om alsnog iets af te dwingen.
0 -1
Bocarra
De successupporters van Ajax zijn natuurlijk weer allemaal van slag. Ook het gouden Ajax leverde tussen Europese wedstrijden wel eens een puntje in. Heracles heeft gewoon heel goed gevoetbald. In mijn ogen een team dat heel hoog gaat eindigen met een trainer waar wij nog veel van gaan horen. Natuurlijk ging er veel niet goed bij Ajax. Als 11 spelers pas gaan lopen op het moment dat ze de bal in de voet krijgen gespeeld komt het niet goed. Je moet in het moderne voetbal bereid zijn om heel veel meters zonder bal te maken.
3 -4
AFCAsphere
Ik vond Heracles ook een hele sterke indruk maken gisteren, ik verwacht daarom ook, als ze dit kunnen volhouden, dat ze dit seizoen Europees voetbal kunnen behalen.
0 -2
kaashaas
Je hebt gelijk, thuis tegen Heracles mag je best 2 punten verliezen
2 -1
kaashaas
Je moet er zoiezo 28 winnen volgens Erik dus helemaal niets aan het handje
4 0
sucre
zoiezo?
0 -1
iammike
Wat een kut artikel.
2 0
Jelephi
Bla bla bla
0 0
Maik
Joepie haha. Zei gisteren al tegen iedereen: "Yess, eerste puntje richting de schaal is binnen!". ^^
4 0
Schwalbino
Als speler was hij een verdienstelijke verdediger bij Twente en Utrecht. Als trainer promoveerde hij met Go Ahead en leidde hij het beloftenteam van Bayern. En bij Utrecht deed hij het ook leuk.

Maar is dat voldoende bagage om spelers als Zyech, Tadic en wellicht ook Schone, Blind en Huntelaar te vertellen hoe ze moeten voetballen? Het ziet er niet naar uit want Ajax speelt alles-of-niets voetbal waarbij de factor toeval een grote rol speelt. Tegen Luik had het 0-3 kunnen zijn maar ook 3-1. Ik ben ervan overtuigd dat dit niet het soort voetbal is dat control freak TH wil spelen.
0 -1
AFCAsphere
Tegen Sturm Graz zag je goed hoe hij wél wilt voetballen. Waarom dat er tegen Luik en Heracles niet hetzelfde uitkwam is de vraag.
0 -1
AppieForever
Ik wil dit ff kwijt: supporters in het stadion.
Schaam jullie toch kapot, een foute pass en het is weer fluiten. Het seizoen is weer begonnen op de stoeltjes he? Doe toch eens normaal en steun onze mooie club! Er kan niet verwacht worden dat we elke week de pannen van het dak spelen. Die tijden zijn al lang achter ons! Stop met leven in het verleden en steun je club gewoon opzoek naar die nodige goal! Maak geluid, zing, roep onze spelers naar de overwinning! Wij horen een 12e man te zijn die deze mooie club een steun in de rug kan geven wanneer nodig! Maar in tegenstellig tot dat lijken wij wel een partijdige scheids die Ajax tegen zit! Mijn boodschap is: doe normaal, steun je club, en maak er samen, ongeacht de uitslag een mooie dag van in de ArenA. Laten we eens genieten met elkaar in plaats van alles negatief te bekijken. En vooral dat uitfluiten moet stoppen. Wees blij met deze spelers die alles geven voor hun club, die met trots het shirt dragen en echt wel elke week 100% geven. Een kolkende ArenA is 1000x mooier dan een nest met fluitende vogeltjes.
3 -2
Bramzel
Ik ben het grotendeels met je eens. Alleen ik heb niet echt het idee dat spelers vol alles geven, maar dit heeft naar mijn mening ook wel te maken met het publiek ( dit zag je ook terug in Europese wedstrijden waarbij het publiek wel voor sfeer zorgde en de spelers daardoor meer gingen afjagen. De spelers hebben dat na die wedstrijden ook aangegeven dat ze er meer energie van krijgen). En gisteren leek het of de spelers net zo vol ervoor gingen als het grootste deel van het publiek. We (supporters en spelers) moeten het elke wedstrijd weer geven en er vol voor gaan. Maak er inderdaad een kolkende Johan Cruijff Arena van waar tegenstanders bang zijn om te komen, omdat het hele stadion er vol achter gaat staan en dit overslaat op de spelers.
2 0
KlasseLasse
ik snao niet als je vernederd bent bij psv voor het kampioenschap dat je weer met zn instelling begint maaarja de centjes zijn gestort dus wat maakt het uit
7 0
Suarez16_
En toch had ik liever niet in de achtervolging gestaan vanaf speelronde 1.
5 0
b.hulshof
Inzet alles willen winnen nooit op 80% spelen dat is nodig om kampioen te worden. Teveel spelers van deze selectie bewijzen al jaren dat ze dit niet kunnen opbrengen.
4 0
Ajaxbrl
Ten Hag en Ajax is de grootste mismatch ooit en dat weet de directie dondersgoed , ze hopen op een wonder maar die komt er niet met die pipo
6 -3
Ajaxbrl
Zet Ten Hag bij Barca neer en ze winnen ook niks...
3 -3
VivaEspana
Weg met die clown. Hij past gewoon niet bij Ajax. Misschien een prima trainer voor Utrecht Feyenoord PSV Dortmund whatever, maar past niet bij Ajax. Snel weg ermee, want hoe langer hij zit hoe minder kans op prijzen je pakt.
3 -3
HansBeus
Met zo'n slappe inzet verdien je helemaal niks, ja de hoon van heel nederland!
7 -2
Ajax68
Wat een statistisch gelul alleen maar, waar we niks aan hebben.
Het is een grove schande dat 220 miljoen tegen 5 miljoen niet voor een overwinning gaat, en zich wéér zo slap inzet.
7 -2
jaripettersson
Het is een luchtig feitje. Ontspan.
2 -2
JCr14
Logisch. Omdat ze dan vaak zien dat ze nog spelers missen en dan nog aankopen doen.

Hoop dat ze zien dat het voorin nog dun is.
Als Tadic of Neres geblesseerd raken is er een probleem
7 0
Ron75
Het is niet alleen Ten Hag zijn.fout, de spelers moeten ook in de spiegel kijken. Gisteren ontzettend veel pasen gezien zonder te kijken en dus niet aankwamen. Hoekschoppen die niet eens voorbij de eerste paal komen. Elk duel werd verloren enz. Natuurlijk is het de taak van een coach om je ploeg op scherp te zetten, maar als prof zijnde moet je dit uit jezelf ook weten.
5 0
HansBeus
De slappe inzet is toch vaak doordat de trainer ergens iets niet goed doet in de voorbereiding of in de opstelling... kijk nou eens naar Psv gisteren.. dat zegt toch alles maar de selectie staat als één man achter van Bommel en dat is bij Ajax zeker niet het geval
2 -5
GeleenAjax
Wat een gelul. Onze talentjes denken allemaal zo ontzettend goed te zijn. Dáár ligt het probleem, niet bij een trainer. Dit soort wedstrijden hadden we onder De Boer, Keizer en Bosz ook...
4 -3
ajax4ever01
Als we de eerstvolgende competitiewedstrijd weer punten gaan verspelen dan stop ik met kijken net zo lang tot Ten Hag is ontslagen.
2 -5
Ajaxbrl
Inderdaad het doet pijn aan de ogen..
0 -3
Bky
Jij durft.
2 -2
FanaticAjax
Ik doe mee
2 -6
ditisdebeslissing
ik ook #tenhagout.
2 -4
JordyAjacied
Als je bij PSV kijkt zie je simpelweg het probleem bij ons. DIEPGAANDE spelers, Tadic kan ik niet blaimen want hij is echt meer een 10, Neres? Gaat zelden diep. Ook zie je bij PSV gewoon een ingespeelde ploeg, die klaar is om de Eredivisie te klaren, wij hebben een coach die elke wedstrijd een andere opstelling maakt omdat hij nog steeds zijn ideale 11 niet weet en dat terwijl we al effe bezig zijn... plus dat hij niet denkt aan de beste 11 maar aan iedereen tevreden houden... vd Beek jankt en gelijk basis, de beste 11 opstellen Erik en wat de wisselspelers daar van vinden moet je reet roesten. WIJ WILLEN KAMPIOEN WORDEN EIKEL!
4 -4
jollie18
Dit is toch wel de schuld van Ten Hag. Je kunt ook spelers rust geven als de wedstrijd gewonnen is. Ben benieuwd of we zaterdag tegen VVV weer de reservespelelers te zien krijgen als we het dinsdag redden of dat Ten Hag hier van geleerd heeft. Dit moet ons seizoen worden en we gelopen al gelijk tegen punt verlies aan. We hadden 9 punten moeten halen uit de beginfase
3 -2
AFCAsphere
Uit de tweet hierboven wordt juist duidelijk dat je helemaal geen 9 uit de eerste drie wedstrijden nodig hebt om kampioen te worden.
2 -2
Ajaxbrl
TEN HAG OUT! Of willen we weer geen prijzen dit seizoen?
3 -6
Dwergje48
En als we dinsdag en tegen VVV winnen is iedereen weer vrolijk.
4 -4
godenzonenssuper
Nou nee hoor.
1 0
Jessey1981
nee een kinderhand is bij mij igg niet snel gevuld.. vooral het spel was om te janken.
1 0
AFCA1510
Waarom lul jij dit soort tenenkrommende dingen? We zitten ondertussen al lang op het punt dat de ergernissen voornamelijk gaan over de manier waarop er wordt gespeeld. Win je tegen VVV weer met dat tergend slechte voetbal, zal je hier weinig vrolijke zielen zien. Alleszins ik toch niet.
4 -3
AFCAsphere
Als wij Standard Luik dinsdag van de mat spelen en doorgaan, dan staan jij en die andere depressievo’s hier ongetwijfeld op en neer te springen van het geluk, daar durf ik zelfs geld op in te zetten. Maar goed, die eerste wedstrijd is verloren en jullie worden alweer helemaal hysterisch. Als ik al die panische reacties lees hier krijg ik bijna medelijden. Veel succes met die negatieve levenshouding van je.
0 -1
AFCA1510
Ahaa de goede ouderwetse AFCAsphere, wat heb ik je gemist gisteren. Heb je nog goede teksten over de wedstrijd? Tevreden met de geweldige comeback na de ongelukkige 0-1 achterstand? Lekker de kritische ziel veroordelen, terwijl jij lekker al 8 maanden geduldig wacht tot er is een goede wedstrijd wordt gespeeld. Ben benieuwd naar je analyse van gisteren. Zal wel weer veel inhoudelijke teksten bevatten, met glasheldere analyses en drogredenen.

En owja hoezo hysterisch? jij reageert hysterisch en lichtgevoelig op mij. Het schreeuwen van aannames en onwaarheden ben je ongelofelijk goed in. Ik heb gisteren lekker de wedstrijd gekeken die gewoon alle verwachtingen inlosten die ik tot nog toe over Ten Hag heb. Hysterisch ben ik allerminst, ik vind het alleen jammer dat ik al 8 maanden Ajax-onwaardig voetbal voorgeschoteld krijg. Maar ach blijkbaar geen reden om vraagtekens te zetten bij de capaciteiten van deze weifelende coach.
1 0
3sterren
Alweer acht maanden? Ik zeg nog steeds enkele maanden, dan voel ik me minder rot ; )
Maar echt helpen doet het niet, zolang die kneus een hoge hoed nodig heeft om er de namen uit te vissen voor zijn basiself, blijft het FC Knudde, voor wat mij betreft.
En dit is wel degelijk een inhoudelijke reactie, ik maak alleen gebruik van een metafoor ...
0 0
AFCAsphere
Heb je me gemist? Wat leuk om te horen! Heb ik blijkbaar toch een goede indruk op je achterlaten als je mij in gedachten houd haha.

Jij leest ook echt mijn teksten gewoon niet hè. Ik heb nergens gezegd dat ik tevreden was met het spel van januari tot en met mei en ik heb je al uitgelegd in een eerdere discussie (na de wedstrijd tegen Luik) wat er mis ging, dus ik ga het niet herhalen. Ik heb trouwens tegen Sturm Graz gewoon twee uitstekende wedstrijden gezien, en de eerste helft tegen Luik was ook prima, dus misschien moet je òf een bril kopen, of even een cursus ‘relativeren en objectief oordelen’ nemen, want daar schort het jou nog aan, vind je niet? Haha oh what am I saying, natuurlijk vind je dat niet. Ik vind het overigens schattig dat je mij verwijt dat ik geen inhoudelijke teksten heb, maar dat je zelf niets, maar ook niets inhoudelijks aan de discussie hebt toegevoegd. Het is alleen maar “ja het is kut met peren, al maanden lang”. Je kunt helemaal niet benoemen wat er mis ging, alleen dat het niet goed liep. Ondertussen heb ik dat wel genoemd, maar daar lees jij natuurlijk met alle gemak overheen.

Ik reageer absoluut niet lichtgevoelig op jou hoor, die eer geef ik je niet. Ik zit hier relaxed op de bank naar onze vrienden uit Rotterdam Zuid aan het kijken terwijl ik op AS talloze panische reacties lees, o.a. die van jou, van mensen die helemaal ondersteboven liggen van één gelijkspel in de eerste wedstrijd tegen een prima spelend Heracles. Tuurlijk, het was matig en het kan en moet veel beter, maar ik heb veel vertrouwen (ken jij dat gevoel?) richting de wedstrijd van dinsdag. Wij hebben een uitstekende uitgangspositie en aangezien de meeste spelers weer ritme hebben opgedaan zullen ze fitter aan de aftrap verschijnen. Het is aan de ene kant maar goed dat het gister niet goed liep, want dat bied de mogelijkheid aan de staf en spelers om het spel te analyseren en te kijken wat er slecht ging en wat er beter moet. Liever in de eerste competitiewedstrijd dan in de knock-out fase van de voorronde van de CL.

Maar ik schreeuw dus aannames en onwaarheden? Misschien moet je eens een poging wagen als stand-up comedian.
0 -1
3sterren
Ik help jou hopen dat het bij één gelijkspel blijft. Geloof mij maar, ik zou niets liever willen ...
0 0
AFCA1510
Het enige wat jij roept is wat voor depressievelingen we zijn en wat voor kut leven we moeten hebben. Ik kan je zeggen: mijn leven is alles behalve kut, het spel van Ajax onder Ten Hag daarentegen.. Wat Rotterdam hiermee te maken heeft mag Joost weten, Feyenoord is klaarblijkelijk jou maatstaf aangezien je zo tevreden bent met de huidige gang van zaken. Dan snap ik je nog wel. Doei, geniet van het seizoen. Als we boven Feyenoord eindigen even lekker vieren op het Museumplein.
0 0
3sterren
Hij noemt Feijenoord, omdat hij heimelijk ook vindt dat Ten Hag beter bij die club zijn geluk moet gaan beproeven, dan ons mooie Ajax alle hoop op succes te ontnemen ...
0 0
jaripettersson
Zo, stevige taal. Dat het Jantje lacht/Jantje huilt is hier is jou ontgaan misschien.
2 -1
VivaEspana
Ik las vanmorgen de horoscoop in de story, daarin stond dat een stroef begin kan leiden tot grootste prestaties. Dus geen zorgen mede supporters. Volgens de Story worden we gewoon kampioen.
4 0
Dwergje48
‘Kan’
1 -2
Bjorn
Aan dit soort gekkigheden moeten we nu houvast hebben... ongelooflijk.
1 -3
Labrador
Heracles almelo. Daar moet je gewoon van winnen. We lopen weer achter de feiten aan en we gaan het weer goed praten. 2 punten achter en een doelsaldo van -4 op psv. Maar volgens dit lijstje is dat alleen maar goed. Hou op zeg
5 -3
Ajaxbrl
2 hele dure punten... (thuis heracles)....
2 0
Dwergje48
Haha neem het nou niet te serieus.
4 -4
Labrador
Doe ik ook niet. Ben gewoon nog knorrig na gisteren
3 0
JKFM
Ook met een gelijkspel kunnen we ongeslagen kampioen worden!
4 0
insectenverdelg
allemaal tactiek van Erik. Wat een baas.
11 0
3sterren
Daar had hij mij even goed tuk.
Die ouwe ’Tukker’ ...
0 0
CR14FF
Haha!
0 0
Ajax#1900
Alles voor het kampioenschap
2 0
Restored
we zijn kampioen
1 0
koenos1
Het was idd zwaar ondermaats.. maar laten we aub wel nog EVEN positief blijven. We moeten winnen van Luik, dat zal de boel verzachten
3 -2
3sterren
Verzachten niet, hooguit verbloemen. De week daarop morsen we gewoon als vanouds onder Ten Hag weer een paar puntjes ...
0 0
Duif63
Mooi, dat is dan geregeld.
1 0
KlasseLasse
het was een waardeloze pot! 40 mil uit gegeveb en nog lijkt het nergens op
3 -2
Ajaxbrl
Geef er nog maar 40 uit aan een back en een buitenspeler...
1 0
ArnoAjax
Dom geouwehoer, we hadden moeten winnen!
3 -3