Ten Hag: 'Zullen ons daarin gaan verdiepen'

BVeenstra, 10-08-2018 om 08:10, 21836 views, Ajax.nl |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Ajax-trainer Erik ten Hag weet nog niet precies wat hij kan verwachten van het 'nieuwe' Heracles Almelo. De club uit Overijssel heeft met een nieuwe trainer (Frank Wormuth) en enkele nieuwe spelers een behoorlijke metamorfose ondergaan.

'Ik denk dat er een omwenteling heeft plaatsgevonden. Ze hebben veel nieuwe spelers, een hele andere as', vertelt Ten Hag in gesprek met Ajax.nl. 'En een nieuwe trainer, een Duitser, met een nieuwe filosofie. We zullen ons daarin gaan verdiepen. Wat voor ploeg Heracles is en hoe we ons daarop moeten instellen.'

De Amsterdammers zullen dus iets meer moeten analyseren dan bij de gemiddelde tegenstander uit de Eredivisie, maar Ten Hag weet niet of dat een voordeel of nadeel is. 'Het is om het even. Meestal gaat het erom om in het hoofd van een trainer te zitten. Deze trainer kennen we nog niet goed, dus dat vergt wel wat tijd en energie om wel in het hoofd te komen en het juiste plan te ontwikkelen.'

Trui nodig vandaag? De WZAWZDB-sweater is in de uitverkoop! Wil je weten wat er nog meer verkrijgbaar is in de AS-Wesbhop? Kijk dan hier!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Hieronder staan veel commentaren waarin word betoogt dat het een zwakte is om de tegenstander grondig te analyseren en dat Ajax gewoon moet roepen;Opzij! We spelen jullie even lekker van het matje.
Tsja, dan maak ik me toch wel zorgen om het denk niveau van velen.
Uitgaan van eigen kracht is ook uitgaan van een goede analyse en je serieus voorbereiden,vreemd genoeg vinden velen dat niet nodig.
0 0
Ar
Volgens mij heb je niet door dat het gaat om de teksten van deze trainer.
Niet om het feit dat een tegenstander geanalyseerd wordt.
Maar teksten als in het hoofd willen komen van de trainer van de tegenpartij.
Als je de zwaktes van je eigen elftal analyseert kan je meteen ook zien waar de tegenpartij zal proberen gebruik van te maken.
Heeft het een slome back, zet je er een rappe aanvaller tegenover.
Je hoeft het niet allemaal zo moeilijk uit te leggen als deze Tukker doet.
0 0
ARUCAMBA
Ik hoop dat hij het zegt uit respect voor herlaces, als hij serieus is draait JC zich om in de naar hem vernoemde arena, waar hebben we het over HERACLES, in de JC arena
0 0
Ar
Natuurlijk, Cruijff, Van Gaal, Bosz, ze analyseerden allemaal wel hun tegenstanders, vaak gebruik makende van BruinSlot.
Maar het is hoe deze Tukker er over praat, waar mensen over vallen. Hij legt er veel te veel nadruk op. En speelt een soort para psycholoog door in het hoofd van detrainer van notabene Heracles te willen kijken. Kijk naar je eigen elftal, want Preud'homme heeft heel gemakkelijk de zwaktes van het elftal bloot gelegd.
En dat is het nadeel met over gecontroleerde trainers als Ten Hag. Het elftal kan prima spelen aan zijn leiband, maarvals het even niet gaat kijken ze zoals dinsdag naar de bank en zijn ze niet in staat het zelf als elftal om te zetten of over een andere boeg te gooien.
Wat dat betreft vind ik Ten Hag het voorbeeld en het prototype van wat er mis is met de hedendaagse generatie trainers maar ook spelers. Het is allemaal voorgeprogrammeerd, maar het eigen inzicht en het tactische vernuft bij spelers ontbreekt, terwijl juist dat vroeger onze kracht was: tactische vernuft en inzicht om een wedstrijd naar de hand te zetten of om te gooien zonder afhankelijk te zijn van de trainer aan de zijlijn.
3 0
Freddy Al
Knap dat jij weet dat Ten Hag geen inzicht en tactisch vernuft heeft,je zult een goede kennis van hem zijn denk ik.
Ik vind dit een onzin verhaal
0 0
Ar
Knap dat jij een draai weet te geven aan wat ik schrijf, wat niet overeenkomt met wat ik schrijf.
0 0
Freddy Al
Dan heb ik je verkeerd begrepen,maar je geeft toch echt aan dat:

wat er mis is met de hedendaagse generatie trainers maar ook spelers. Het is allemaal voorgeprogrammeerd, maar het eigen inzicht en het tactische vernuft bij spelers ontbreekt, terwijl juist dat vroeger onze kracht was: tactische vernuft en inzicht om een wedstrijd naar de hand te zetten.

Dan zie ik niet wat er verkeerd was aan mijn conclusie,ik ben het er ook helemaal niet mee eens.
Sport ,waaronder voetbal, wordt steeds meer op een bijna zakelijke manier bekeken om alle toeval uit te sluiten. het was vroeger inderdaad veel meer vrijblijvend,dat is al jaren niet meer.
0 0
Ar
Knap dat zelfs bij mij herhalen je het nog steeds verkeerd begrijpt.
Ik heb het toch echt over het tactische vernuft en inzicht bij spelers, niet bij Ten Hag.
Blind geeft het hier elders ook aan. Het is moeilijk als elftal iets om te zetten als de trainer een bepaalde tactiek bedacht heeft. En dat bedoel ik met voorgeprogrammeerd. Het is allemaal tactisch vanaf de bank geprogrammeerd en als het dan even niet loopt kijkt men hulpeloos naar de bank en mist het elftal dus het vermogen om de wedstrijd naar eigen inzicht en vernuft naar de hand te zetten.
Spelers als Koeman, Wouters, Rijkaard, Blind, De Boer, hadden dat wel. Deze generatie voetballers niet. En als er al spelers tussen zitten die het wel in zich hebben, dan hebben ze vaak nog te maken met een trainer die dat niet tolereerd.
0 0
ELMagico
Prachtig verwoord.
Ik heb het eerder gezegd en blijf het herhalen, Erik wordt voor de winterstop ontslagen.
1 -2
Freddy Al
Ik heb het idee dat je dit hoe dan ook blijft herhalen.
0 0
lm
Nu pas hij is echt overtuigd van zich zelf pisvee weer goede aankoop gedaan ik moet nog zien of we kampioen worden ik geloof der weinig van koopt maar middenvelders en allemaal het zelfde waarom heen type wouters het is allemaal dun overal een goede bikkel naast de ligt kan ook geen kwaad maar Marc zal wel weer niks gaan ophalen en als we ons niet plaatsen zullen der velen weg gaan vrees ik en ja ten hag ben ik dus echt geen fan van hij word door veel coaches overklast ik heb der niet veel vertrouwen in
0 -1
MarkGroothuis
Goede aankoop? Thomas? Maher 2.0...
0 0
lm
Geen wereld speler maar kan je der bij hebben gebalanceerd middenveld Ajax loopt allemaal het zelfde een van ginkel zou bij Ajax goed zijn
0 -1
blava
Beetje laat, zegt veel over the professionaliteit van TH en de trainers staf in het algemeen.. Niet in staat om zich met meer dan een tegenstander bezig te zijn. Ik neem aan dat scouts van Ajax alle oefenwedstrijden van de eerstkomende tegenstanders in de competitie gezien hebben om goed voorbereid te zijn. Eigenlijk blijkt het tegendeel uit bovenstaand artikel.
0 0
trooop
Heracles komt naar Amsterdam! Tijd voor een uitgebreid masterplan! Anders gaat het mis mensen, anders gaat het mis!

‘Ok jongens, even centraal. Het is nu half 2. Ik heb wat dingetjes over heracles genoteerd die we even moeten bespreken. Niet zo lang deze keer, als iedereen goed meedoet verwacht ik dat we voor half 6 klaar kunnen zijn.’
1 0
Mokum<3destad
Wat zijn dit nou weer voor teksten!? We spelen tegen f*cking Heracles en toch weet THG onzeker over te komen. Dit is geen Ajax coach, dat is al vanaf dag een duidelijk.
0 0
chrisjuhhh
Zou raar zijn als je niet je tegenstander analyseer , zou heel onprofessioneel zijn , dus prima TH , maar wel van eigen kracht uitgaan !
0 0
SamW
Ik weet het niet hoor, maar volgens mij denkt de helft hier dat we in de 4e klasse spelen. Op dit niveau (zelfs al vanaf de hoofdklasse) wordt iedere tegenstander bekeken en geanalyseerd. Dat heet professioneel met je vak omgaan.
3 0
Van Reenen
Hallo Erik!! Wat bedoel je met: wij zullen ons erop instellen. Lees even de reactie hieronder van jariafca020. Zo moet je je instellen en niet aanpassen aan een tegenstander. Wij zullen het sterker vertellen, 5-0 op zijn minst.
1 0
jariafca020
Het maakt geen reet uit wat Heracles gaat doen. Ajax bepaalt wat er gebeurt en rolt dat zooitje op.
3 -1
RedFeather
Je analyseert een tegenstander zodat je juist zoveel mogelijk uit eigen kracht kan voetballen.
Daarbij weet je dan welke spelers je bijv. kan sparen met oog op dinsdag.
Een sluit het ander niet uit.
1 -1
Bky
:') Alles wat Ten Hag zegt is blijkbaar opeens fout na Standard volgens AS. Wat een debiele reacties hieronder.

Je snapt dat je een team kan (of moet) analyseren? Je kan dan nog steeds "vol druk zetten" (of van kracht uitgaan), maar misschien is het handiger dat je een of andere debiele speler van Heracles gewoon vrij laat. Zo een die nog geen bal over 5 meter recht vooruit kan spelen. Kost minder energie en je hebt hetzelfde effect (namelijk dat je hoogst waarschijnlijk 5 seconden later de bal hebt). Zeker in deze drukke weken moet je niet onnodige energie in een wedstrijd stoppen.
15 -4
AFCA.
Natuurlijk kijk je naar de tegenstander zijn zwakke plekken. Maar Ten Hag slaat door en gaat gerust met een 343 of 352 spelen omdat Heracles een ander systeem speelt. Daarin moet Ajax gewoon van eigen kracht uit gaan. Deed Bosz ook. Speelde tegen iedere tegenstander met dezelfde 11. Of Felaini nou tegen Schöne stond of Serero bij wijze van. Ten Hag gaat ook spelers wisselen waardoor er totaal geen vastigheden ontstaan.
0 -1
Freddy Al
Wat een fabel! Bosz speelde helemaal niet altijd met dezelfde spelers.
Ten Hag moet zeker naar de sterke en zwakke punten vaneen tegenstander kijken,als je daar je voordeel mee doet is dat helemaal prima.
0 0
geronimo
Ja en Bosz is kampioen geworden
2 0
Ajax27
En daarom zijn we in de kwartfinale en halve finale met ontzettend veel geluk weggekomen. Tegenstanders die zich niet goed in ons hadden verdiept en thuis slaag kregen, maar na een analyse pakte ze ons bijna allebei. Man U bereidde zich wel voor en daar hadden we 0,0 tegen in te brengen. En juist door de koppigheid van Bosz die dacht dat je met 1 systeem alle mogelijke tegenstanders konden pakken, kon ie ook nergens naar overstappen. Ten Hag wisselt wel goed met posities en systemen. Hij zal dat op de trainingen steeds verder erin slijpen. En als de wedstrijd dan vraagt om een ander systeem dan 4-3-3 met de punt naar achteren, dan kan hij dit straks moeiteloos doorvoeren. Ja je moet vastigheden hebben, maar je moet ook flexibel kunnen zijn. Je speelt normaal 4-3-3 Maar als een ploeg de bus parkeert wil je gewoon een extra middenvelder erbij. Ja je wilt met 2 buitenspelers werken maar als een ploeg met 5 verdedigers gaat staan wil je met je buitenspelers en spits druk zetten op de 3 centrale verdedigers. Dus dan wil je geen klassieke buitenspeler hebben maar zet je zoals Ten Hag bij Sturm Graz deed Ziyech als rechtsbuiten die gewoon veel meer van nature naar binnen staat en iets me err inzakt. De verdedigers wisten niet wat ze ermee aan moesten... moet de back m nu pakken of 1 van de centrale verdedigers... dat heet flexibel zijn met je spelers en posities.
3 0
AFCA.
Bosz wilde hier aan gaan werken in het 2e seizoen. Hij wilde ervoor zorgen dat zijn speelstijl stond en goed uitgevoerd kon worden. Vanuit daar wilde hij meer variatie aanbrengen. Schalke en Lyon mochten thuis van geluk spreken dat de score niet nog hoger had uitgevallen. En lyon uit waren we de 1e helft opnieuw veel sterker en hadden ze geen antwoord. 2 snelle em gelukkige goals hielpen ze enorm waardoor het geloof er weer wat inkwam.

Maargoed, geniet jij lekker van het spel onder Ten Hag. Kijk ik nog even wedstrijdjes waarin je nog kon genieten van het ajax spelletje...
0 0
Freddy Al
Lyon had ook in de eerste 20 minuten met 2-0 voor kunnen komen.
0 0
Bky
Jij denkt serieus dat we in een ander systeem wel van United hadden gewonnen? Ik denk dat je vrij weinig had kunnen doen die dag.

United heeft niet alleen het systeem geanalyseerd, ook de spelers. Sanchez werd vrij gelaten. Ziyech werd afgedekt. Traore had dubbele dekking. We waren kansloos vanaf minuut 1.
0 0
Whazzza
MU was gekomen om te counteren. Als Ajax ook de bus had geparkeerd was het waarschijnlijk 0 - 0 gebleven en hadden we er strafschoppen uit kunnen slepen. Wij waren niks aan onze stand verplicht. Zij wel
0 0
Bky
Laten we dat scenario even doen ja.

We gaan precies dezelfde tactiek hanteren als de tegenstander, die op bijna elke positie een betere speler had dan dat wij hadden. Wat denk je wat daarvan de uitkomst was geweest?

En wat denk je wat er was gebeurt als we op die manier hadden verloren. Je haalt de finale door Schalke en Lyon te overrompelen met puur Ajax voetbal. Opeens schakel je over naar PSV achtig voetbal. Totaal onlogisch.

Daarbij is het super makkelijk om als captain obvious achteraf te stellen, "oh ja, we hadden moeten counteren", ja hehe, lekker simpel.
0 0
RaynoFischer
Precies, bij elker club wordt de tegenstander geanalyseerd, maar nu Ten Hag daar over begint is het ineens een probleem....

Ik zou het juist een probleem vinden als hij zou roepen: ah joh het is Heracles maar niet nodig om te analyseren! :P
2 0
BrandjeXL
Prima reactie gap
1 -2
Redlum
Als Ten Hag deze tegenstander goed analyseert en we winnen zaterdag met 5-0 hebben de spelers het goed gedaan, als we verliezen heeft de coach gefaald. Ten Hag is een gemotiveerde trainer, maar als het team het weggeeft zoals afgelopen dinsdag is dat niet de schuld van de trainer. Tuurlijk is dat gekmakend, maar heb vertrouwen in onze mooie club dat het dit jaar goed komt.
3 0
Ar
Wat een lafkakker is het toch die Ten Hag.
Deze tekst dreunt na van anticiperen en ageren.
Godverdomme, we zijn Ajax, we horen op het veld tegen fucking notabene Heracles gewoon te REGEREN!
Ik wil een trainer die zoiets zegt als: het kan me de hol jeuken hoe ze spelen of welke tactiek deze jonge Duitse trainer bedenkt, maar we klappen erop en ballen ze het stadion uit.n
1 -8
ajaxrulesz
we hebben gewoon een goede spits nodig. Overmars verwaarloosd deze positie al jaren. Dolberg mag ongelimiteerd slecht spelen. Met tadic en neres heb je 2 spelers die een bal op de cm nauwkeurig kunnen geven maar zelfs dan weten onze spitsen deze te verprutsen. Het is dweilen met de kraan open met die 2 voorin, hebben veelste veel kansen nodig die 2 en verprutsen er veelste veel.
1 -1
BrandjeXL
Vloeken, krachttermen en de capslock. Nu moeten wij onder de indruk zijn? Vroeger had je ene Bruinslot bij Ajax lopen die analyseerde elke tegenstander en toen hoorde je nooit iemand. Sommige mensen zoeken echt dingen om te zeuren.
5 0
Raydo
Bruins Slot doet dit nog altijd voor Ajax...
0 0
Robinjo1988
Als je dit ook weer leest... Dit is toch geen Ajax trainer die van eigen kracht uit gaat?
2 -8
ETM
Zonder meteen onze hele trainer af te vallen, maar wat hij in interviews zegt bevalt me vaak niet helemaal. Hij legt zo ontzettend de nadruk op de strategische aspecten. Daarmee lijkt hij de trainers boven de elftallen te plaatsen, en lijkt hij ook zozeer extreem te willen controleren.
Dat past in het beeld van een man met slimme plannetjes waarmee hij als 'underdog' tegenstanders verrast (Utrecht) maar past niet bij een trainer van een club die zelden de 'underdog'is.
Vorig seizoen kwam hij ook een aantal keer zo nadrukkelijk naar voren met een analyse waarin een bepaalde omwisseling of wissel cruciaal was. Terwijl ik toch liever een trainer hoor die de nadruk legt op het voetbal van zijn ploeg.
Wel vind ik dat het ook weer niet alleszeggend is.
3 -2
Horrontelli
Hij benadrukt ook steeds dat 2-2 een goed resultaat is. Terwijl Blind en Tadic pislink waren. Dat laatste is veel meer top en veel meer Ajax. Ten Hag moet er kennelijk nog in groeien.
4 -2
Bky
2-2 is Europees ook een goed resultaat.

Ten Hag kan nog steeds pislink zijn en gewoon inzien dat Europees 2-2 een prima positie is. Het ene heft het andere niet op.
3 -2
Horrontelli
Niet waar. Als je 0-2 hebt voor gestaan is 2-2 een slecht resultaat. Als je Ajax bent hoor je niet tevreden naar zo'n resultaat te kijken. En dat deed hij wel.
0 0
PJK54
Ik hoop niet op een scenario als voorgaande jaren waarin we gelijk in het begin van de competitie al punten lieten liggen omdat het een "makkie" zou zijn. Onze jongens moeten, ondanks de wedstrijd van woensdag, vol aan de bak en laten zien dat we vanaf de eerste wedstrijd kampioenkandidaat nummer 1 zijn.
0 0
AFCA.
Misschien is het een beter idee om je in het Ajax voetbal te verdiepen. Compact, volle druk vooruit, veel creativiteit en vooral meer scoren dan de tegenstander.
2 -2
ST
Ga toch lekker uit van eigen kracht. Je coacht Ajax, geen Utrecht!
3 -2
RaynoFischer
De tegenstander analyseren doen ze van Utrecht t/m Madrid, heeft weinig met van eigen kracht uitgaan of niet te maken
5 -1
Pauw
Ja maar als je vervolgens de kwaliteiten van de tegenstander overschat en jouw eigen mogelijkheden onderschat, ga je concessies doen. Dergelijke concessies pakken voor Ajax meestal slecht uit.
2 -1
Knalpot
Wij zijn weer van het onszelf overschatten en daardoor onderschatten we vaak de tegenstander...wat is je punt?
0 0
Bky
Ja, of je wordt compleet verrast. Zoals vorig jaar eerste wedstrijd tegen Heracles. Pakte ook niet heel erg lekker uit.
0 -2
fanforeffer
Mijn vertrouwen in Ten Hag is weg sinds dinsdag. Als je een volledig falende Schone laat staan, is dat een teken voor andere spelers,Wij komen niet meer aan de bak! Als iemand zoveel fouten mag maken zonder gewisseld te worden ,zijn wij kansloos.
5 -5
Ajax#1900
We hebben 3 wedstrijden gespeeld....
0 -1
DoorenAFCA
3 wedstrijden? De laatste keer dat ik checkte was Ten Hag al ruim een half jaar trainer van Ajax en hebben we er al meer dan 25 potjes opzitten. Ik zie het niet zitten. Iedereen heeft het erover dat 2-2 best prima is, en dat is het ook. Maar wat iedereen lijkt te vergeten is dat we enkel gelijk hebben gespeeld door individuele kwaliteiten van Tadic, niet door de spelopvatting van de trainer. Het middenveld stond echt voor geen meter en hij durft daar niet zijn conclusies uit te trekken. Er is zoveel meer mogelijk met dit materiaal...
2 -3
Ajax27
Daar hebben we Tadic toch ook voor gehaald? Individuele kwaliteit die een wedstrijd kan beslissen. Ja het team werkt samen hard, maar de individuele kwaliteit binnen ons team beslist de wedstrijden. De snelheid van Neres, de creatieve genialiteit van Tadic en Ziyech, het scorend vermogen van vd Beek en het neusje voor de goal van Huntelaar. Dat in combinatie met het voetballend en verdedigend vermogen van spelers als Frenkie, de Ligt en Blind en dan heb je het al over 6-7 basisspelers met enorme individuele kwaliteiten. De spelopvatting van de trainer moet erin geslepen worden. Dat kun je niet halverwege een seizoen doen. Dus ondanks zn half jaar die hij al heeft gehad begint ie voor mij nu met een clean sheet. Nu heeft ie een complete voorbereiding, dus nu geen excuses meer.
0 -1
DoorenAFCA
Ja daar hebben we Tadic voor gehaald. Maakt dat Ten Hag een goede trainer? Nee, wel complimenten voor Overmars. Het middenveld waarmee we tegen Luik speelden bestond enkel uit spelers waar Ten Hag al vanaf het begin mee heeft gewerkt, geen nieuwelingen. De manier waarop het middenveld stond opgesteld en werd overlopen en het gebrek aan inzicht om hier adequaat op in te grijpen, dat zijn de punten waar ik Ten Hag op afreken. Niet op wat voor spelers we ter beschikking hebben, dat is de taak van de TD. De trainer moet daar een solide team van smeden en solide is alles behalve wat ik tot dusver heb gezien, met name verdedigend.
1 0
afcas
ja, maar bij schone is het al vanaf voor bosz nog duidelijk dat hij niet goed genoeg meer is tijdens wedstrijden waar een bepaald niveau moet worden gehaald. altijd de zwakste tijdens de lastigere wedstrijden, maar krijgt altijd weer het voordeel van de twijfel omdat hij eens in de zoveel wedstrijden een verdwaalde vrije trap erin schiet...
3 -1
ST
Helemaal mee eens. Schöne is in elke wedstrijd waar echt iets op het veld staat degene die als eerste door de mand valt. Lekker op de bank. Eiting en Vd Beek hebben veel meer potentie.
3 -3
Sergevanw
Ook Barcelona analyseert een tegenstander en kijkt waar hen sterktes en zwaktes liggen dat is heel normaal! Staat los van het feit of je van eigen kracht uit gaat
4 0
Jeugdtrainer
Precies! Pep kijkt ook gem. 3 wedstrijden van zijn tegenstander.
1 0
afcasven1995
Als we een keer de eerste wedstrijd van het seizoen winnen lopen we eens een keer niet meteen achter de feiten aan.
0 0
ajax4ever01
Ten Hag, je team moet er nu gewoon klaar voor zijn, geen excuses meer maar vlammen om die titel binnen te halen
1 0
Pauw
Ten Hag heeft geen plan A, maar plan X: elke week wat anders.

Ga bij Ajax nou maar gewoon 8/10 wedstrijden van je eigen kracht uit. Ik voorspel hem alvast dat deze spelersgroep het niet voor elkaar gaat krijgen om tegen tegenstanders van enige kwaliteiten goed resultaten te halen, door achteruit te hangen en te loeren op kansen.

Je kunt ‘t ze door de strot duwen maar ik geloof niet dat dat de weg is naar optimale resultaten - voor deze selectie.
0 -1
Joseph
Gooi liever een extra analyse of 10 over die wedstrijd van dinsdag, net zo lang tot dit "balvaste" middenveld uit elkaar wordt gehaald.

Heracles kunnen deze gasten gewoon op kwaliteit winnen, hebben ze geen trainer voor nodig. Enige wat ze nodig hebben is dat Schone niet opnieuw Frenkie in de weg gaat lopen.
0 -1
ThePitbull13
Die laatste zin, even serieus; ''Deze trainer kennen we nog niet goed, dus dat vergt wel wat tijd en energie om wel in het hoofd te komen en het juiste plan te ontwikkelen".
Het is F*cking Heracles Almelo... Waar is de tijd gebleven van uitstralen dat je de beste bent en dat ze allemaal een 10tje inleggen om te poulen of het 4, 5 of 6-0 wordt???

Het juiste plan ontwikkelen man, man, man.... Wij zijn AJAX wij trekken ons eigen plan!!
2 -3
Knalpot
Als je het tegenwoordige voetbal een beetje volgt dan ligt dat decennia achter ons.
0 0
Ajaxvooraltijd
Beter dat dan Feyenoord taferelen gisteren.
1 0
PeterVKV
Plan tegen Heracles thuis? Gewoon Ajax voetbal met 4-3-3 en de punt naar achter. Volle bak vooruit en killen die lui. Niet zo moeilijk doen. Een beter plan Europees tegen Standard uit dat was wel lekker geweest. Waren we nu al in de volgende ronde.
7 -1
Rentokill
Iedereen doet alsof het een makkie zou moeten zijn tegen Luik. We hebben daar 2x gescoord. Ze waren best sterk. Lag echt niet alleen aan Ajax hoor.
5 -1
RaynoFischer
Yup, Luik hoort gewoon bij de topclubs in Belgie.
Je kan beter uit gelijkspelen tegen Luik dan 4-0 verliezen van Trencin bijvoorbeeld .. ;)
4 0
Jeugdtrainer
Hmm.. weet ik niet. Weet ik niet.
0 0
Sterretje73
Kom op ! Je kunt het ! Je hebt gelijk Rayno :-p
1 0