Eurosport linkt De Boer aan Rosenborg; club ontkent

BVeenstra, 09-08-2018 om 14:05, 9027 views, Eurosport | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Het had mogelijk niet veel gescheeld of Ronald de Boer was niet opnieuw aan de slag gegaan bij Ajax, maar bij Rosenborg BK. Het Noorse Eurosport schrijft namelijk dat de club die Ajax vorig seizoen nog uitschakelde in de voorronde van de Europa League in De Boer een nieuwe hoofdtrainer zag.

Het nieuws wordt overigens ontkend door Rosenborg BK zelf. Voorzitter Ivar Koteng laat weten dat 'de club met niemand heeft gesproken'. Op dit moment staat Rini Coolen als interim-trainer aan het roer bij Rosenborg BK. Volgens informatie van Eurosport zou De Boer hem moeten opvolgen als nieuwe hoofdtrainer.

De kans dat dat gebeurt, lijkt echter klein. De Boer is is namelijk teruggekeerd als jeugdtrainer bij Ajax. Tijdens de voorbereiding op het seizoen fungeert hij als een soort assistent-trainer van Ajax O19, waarna hij tijdens het seizoen vooral de 'intensieve individuele trainingen' zal leiden.

 

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
kaashaas
Rini coolen ... Haha wtf
0 0
Ferd
Zullen ze Ronald en Frank door elkaar gehaald hebben? Ronald heeft toch nooit de ambitie gehad om hoofdtrainer te worden?
1 0
EuforischeRealist
Dat denk ik ook. Liep van de week nog op de radio (bij 538 en nee het was geen typetje van Evers ;-)) te verkondigen dat hij het hele hoofdtrainerschap niet zag zitten.
1 0