O19 wil YL spelen: 'Hopen dat Ajax 1 wint'

FinnDekker, 08-08-2018 om 17:00, 12723 views, Ajax.nl | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Het resultaat van Ajax in de voorronde van de Champions League heeft ook gevolgen voor de Onder 19 van Ajax. Het vlaggenschip van De Toekomst wil namelijk de Youth League in, iets wat alleen kan als de hoofdmacht zich plaatst.

'Het is spannend natuurlijk. We hopen dat ze winnen. Wij willen ook in de Youth League spelen en het meemaken. Dat hoop ik niet te missen', aldus Jurriën Timber in gesprek met Ajax TV. Het is nu afwachten voor de ploeg van trainer John Heitinga. 'Dat is vervelend. Het ging vorig seizoen niet heel goed met de Onder 19. Toen hebben we geen prijzen gepakt. We lagen snel uit de beker, niet de competitie gewonnen.'

Dit jaar willen de Amsterdammers revanche. Het verslaan van Standard Luik is daarom van belang. 'Voor Ajax 1 zelf, maar ook voor ons.' Aankomende dinsdag wordt het tweede, beslissende duel in de Johan Cruijff ArenA gespeeld. 

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax_026
Opstelling van de Youth League slaat kant noch wall.

Er zijn nog steeds genoeg Champions League clubs die vrij weinig in hun jeugd elftallen steken. Het zou beter zijn als bekende/goede jeugd opleidingen ook hun entree kunnen maken. Via een punten systeem.

Als een x aantal spelers (die uit jouw jeugd opleiding komen) in Champions league spelen. Zou dat in het voordeel moeten liggen van je toestroom in de Youth league. Want daar horen gewoon de beste jeugd spelers/elftallen te spelen.
0 0
Farry
Leegloop bij Ajax bij geen CL
1 -5
EricAjax1
vind dat zo'n vreemd fenomeen. Als Ajax de CL misloopt dan ligt dat toch voor een groot deel aan die spelers zelf die dan weg willen?
0 0
falonso
En als die spelers dan bij een andere club wel CL kunnen spelen, wat is er dan zo vreemd aan?
0 0
EricAjax1
omdat ze zelf de oorzaak zijn dat ajax geen cl haalt...
0 0
Zoranc
Ja daar houden we rekening mee, ga je nu weer door naar de andere Ajax forums.
2 -1