Ziyech grapt: 'Wat is er met je neus?'

BVeenstra, 08-08-2018 om 14:25, 46416 views, Instagram | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax-middenvelder Hakim Ziyech en Standard Luik-speler Mehdi Carcela hebben daags na de heenwedstrijd tussen de twee clubs in de derde voorrondes van de Champions League wat met elkaar gedold. Carcela, die scoorde namens de Belgen, liep tegen Ajax een wond aan zijn neus op.

Ajax werkte woensdagochtend een training af op het complex van Standard Luik en zodoende konden Ziyech en Carcela, beiden internationals van Marokko, even bijpraten. Ziyech kon het vervolgens niet laten om ook even een grap te maken. 'Wat is er met je neus?', vraagt Ziyech in een filmpje dat te zien is op Instagram.

'Hij is gebroken. Komt door een van jullie spelers', grapt Carcela, die de wond aan zijn neus opliep in een duel met Ajax-linksback Nico Tagliafico. Het duel tussen Standard Luik en Ajax eindigde dinsdagavond in een 2-2 gelijkspel. Aankomende dinsdag (20.30 uur) volgt de return in de Johan Cruijff ArenA.

 

Dinsdagavond nog als tegenstanders tegen elkaar op het veld, een dag later maken de twee Marokkaans internationals @hziyech en @mehdicarcela weer grapjes met elkaar 😂! #ajax #maroc #marokko #ziyech #carcela #standardliege #championsleague

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

In stijl het nieuwe seizoen binnen? Koop een WZAWZDB-zonnebril of bekijk de andere producten in de AS Webshop.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aspers73
Naar wie bellen ze eigenlijk de hele tijd?
0 0
ElBlanquito
Denk dat Ziyech blijft. Maakt een gedreven indruk. Ik heb hem vorig jaar geen enkele keer zo zien juichen als gister bij de 1-0 terwijl hij niet eens betrokken was bij die goal. Voor de mensen die dit nog niet hebben gezien. Tijdens het inkoppen van Huntelaar zie je Ziyech rechtsonderin het scherm juichen.
1 -1
Aspers73
Toch vond ik hem niet echt goed, en bij balverlies liet hij zijn man lopen.
0 0
vijfennegentig
Als je hem vorig jaar nog nooit zo zag juichen moet je echt beter kijken man..ongelooflijk

Hou het bij feiten a.u.b.
2 -1
ElBlanquito
Laatste maanden liep Ziyech er ongemotiveerd bij ondanks dat hij noh mooie dingen liet zien!
3 0
Ajax412
Hij vond het ook heel grappig dat hij die kans zo wild en onbezonnen langs schoot. Geweldige humor heeft dit ventje, vind kansen fantastisch geweldig naast schieten ook leuker dan ze er gewoon simpel in leggen. Echt een aanwinst voor het team zo'n instelling!
2 -7
Chesterson93
Zielig, man.
0 0
zivkabrimovic
Kerel ga fietsen
0 0
BobHaarms86
Gisteren was duidelijk te zien dat Ziyech met meer plezier speelt dan grote delen van vorig jaar. Bijna letterlijk alleen deze wedstrijd al vaker een glimlach bij 'm gezien dan het volledige vorige seizoen. Hou dit vast Hakim, ook een groot onderdeel van een grote(re) speler worden. Ik hoop van harte dat je blijft en de fluiters van vorig jaar de liefhebbers van dit jaar worden. De bal ligt bij jou!
1 0
Sterretje73
Exact. En die paar droeftoeters hier die daar ook weer wat van menen te moeten vinden moeten snel een dop op hun azijnfles draaien. Jammer dat het een gelijkspel werd maar verder heb ik een prima wedstrijd gezien voor een team dat nog bezig is ingespeeld te raken tegen een prima tegenstander. Men loopt hier alleen maar op de eigen ploeg te zeiken en vergeet ook naar de kwaliteit van de tegenstander te kijken lijkt het soms. Ik heb de laatste paar wedstrijden al meer positieve aanknopingspunten gezien dan in het gehele vorige seizoen en dan ben ik het er ook nog mee eens dat we nog een weg te gaan hebben. 2-2 uit is prima en geeft ons een prima uitgangspositie.
0 0
sucre
het gaat mij erom dat er weer eens de "ajax-ziekte" de kop op stak! ipv de wedstrijd te beslissen met 3-0 of 3-1, de tegenstander in leven houden en gewoon een gewonnen wedstrijd weggeven! dit is al jaren zo, je ziet het ook zo aankomen.. ik had gehoopt dat met deze aankopen het niet meer voor zou komen, hopelijk echt een incident en maken we het in de jc arena wel af!
0 0
sucre
ik had liever dat hij met een chagerijnige muil de 3-0 erin had geschoten ipv te lachen alsof het een trainingswedstrijd was... wat vond ik dat irritant zeg!
5 -2
Ajax412
Dit soort gedrag pikken de scouts ook op, een van de redenen dat niemand hem wil hebben.
2 -2
KlasseLasse
Dinsdag allemaal sjaaltje mee of een vlag! dan gaan we er een heksenketel van maken!
5 -1
Afca85meer
Wat is er met je haar Hakim? Je lijkt op Shanice van der Sanden.
8 0
Mikee
Haha
1 0
Web
Die kans op 3-0 is nou net wat Ziyech te kort komt om een grote voetballer te worden.
Kansen mist iedereen, maar de manier waarop
7 -3
Chesterson93
Oké, gap.
0 0
Piejotter
Die Carcela is wel een goede aanwinst voor Ajax lijkt mij. Hij draaide diverse spelers helemaal dol gisteravond. Als Ajacied was dat pijnlijk om te zien.
8 -1
Labrador
Ja leuk. Laten we elke voetballer kopen die leuk voetbalt tegen Ajax. Dan komen we er wel
3 -4
AjaxCitizen
Carcela is anders niet zomaar een speler die het alleen leuk tegen ons heeft gedaan. Heeft in het buitenland gevoetbald en is in België gewoon een van de betere spelers in de competitie.
2 0
Jerry71
hij voetbalt nog steeds in het buitenland
0 0
Barra
Ik vond Ziyech gisteren erg slordig en slecht spelen, maar hij zet wel Tadic 2x alleen voor de keeper. Dat is ook direct mijn haat/liefde verhouding met hem, want je vergeet soms hoe simpel hij ballen verspeeld op cruciale momenten en altijd lijkt te teren op een paar mooie ballen.
6 0
433metdepuntnaarlinks
Juist en dat is gewoon het hele verhaal rondom Ziyech, soms heel slordig en laconiek maar met dat zelfde gemak steekt hij af en toe een paar mensen weg ... Hij heeft gewoon soms een hele rustige laconieke houding en dan is het per moment afhankelijk hoe je dat interpreteert. Bij lullige foute passes spring ik uit mn vel dat hij meer gefocust moet zijn maar als hij met hangende schouders iemand buitenkant voet wegsteekt denk ik: dit is niveau Ozil ...

Ik blijf toch heel erg hopen dat hij blijft, wat een speler! Hij en Tadic samen is toch wel smullen.
4 0
Barra
Ja maar het lijkt ook maar niet tot hem door te dringen dat wanneer hij zo blijft spelen, hij echt niks te zoeken heeft bij een grotere club. De verhouding geniale pass/ onnodig balverlies is bij hem echt zoek en dus is hij gewoon nog lang niet zo goed als dat hij zelf denkt.
5 0
AFCA0492
beeldvorming noemen we dat.
0 0
FlyingDutchMan
Hakim had de 0-3 moeten maken, dan waren we nu nog de polonaise aan het volbrengen..
5 0
ram
En die commentator maar roepen dat er absoluut niets aan de hand was...
4 -2
Pauw
Er was wel wat aan de hand maar dat kwam hoogst ongelukkig en niet doelbewust tot stand. Geen gele kaart waard in elk geval.
1 0
Venta
Ik had niet het idee dat hij geel kreeg voor de overtreding, maar voor het uitten van zijn ongenoegen richting de grens (hij deed namelijk nog even voor hoe hoog zijn been kwam, en dat het dus geen 'te hoog geheven been' was).
1 -1
Chesterson93
Dat zou helemaal triest zijn. Om daarvoor geel te geven.
0 0
ram
Ik zeg ook niet dat het bewust was. Over die kaart kun je twisten.
1 -1
Redrum
Nou, ik heb mijn portie humor voor vandaag ook weer gehad. Bedankt Hakim!
1 0
ram
Dit was inderdaad écht om te schuddenbuiken. Grappigste ooit.
1 0
3*stars*3
Een dag niet gelachen is? ;-)

Stond vandaag echt ff met een kutgevoel op, na gisteren maarja, we moeten door en hopelijk leren ze hiervan.
Hopelijk Ten Hag ook...
0 0
Redrum
Gisteravond was ik echt pissig en vanochtend baalde ik ook, maar het slechte gevoel zakt langzaam weer weg. Ik hoop inderdaad dat ze hier van leren en dat dit soort wedstrijden niet meer voor gaan komen dit jaar. Uiteindelijk blijft het een goeie uitgangspositie en ik zie geen reden waarom Ajax deze Belgen niet in de Arena op een nederlaag zou gaan trakteren.
4 0
Web
Juist, zo is het, balen omdat het niet nodig was, en hopen dat ze daar van leren? En de uitgangspositie is gewoon nog steeds goed
0 0
Stone020island
Artikel over een story van 10 seconden?!?!?
1 0
Aad82
Ziyech, echt een prima kerel. Iedereen is dol op 'em.
1 -1
3*stars*3
Weet dat hij wel goed in de groep ligt en vooral klikt met de jonkies.
Alleen zie je dat niet terug op het veld en speelt hij vaak met een zure kop en zelfs als hij scoort, zie je zelden blijdschap bij hem.

Maar ok, als hij maar presteert op het veld.
2 0
Leijtos
Carcela zou niet misstaan bij ons! Mocht evt. Neres of Ziyech toch nog vertrekken
5 -6
AFCAwooz
Is wel een goede voetballer ja maar als er geknokt moet worden is hij volgens mij de eerste die afhaakt. Deed gisteren ook geen stap te veel
2 0
sjaakahz94
Carcela is een topper. Mocht hij in het verleden niet zo'n heethoofd geweest zijn speelde hij allang in een topcompetitie.
0 -3