Ajax O19 begonnen aan nieuw seizoen

BVeenstra, 06-08-2018 om 11:25, 6627 views, Ajax |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

In navolging van Ajax 1 en Jong Ajax is ook Ajax O19 begonnen aan het nieuwe seizoen. Het vlaggenschip van de Amsterdamse jeugdopleiding verzamelde zich maandagochtend op Sportcomplex De Toekomst, zo is te zien op de sociale kanalen van Ajax.

De spelers krijgen allemaal een koffer met daarbij hun kleding voor het nieuwe seizoen. Ook komen er enkele spelers aan het woord. Zo zegt Eros Maddy dat hij een leuke vakantie heeft gehad. 'Ik ben op Ibiza geweest, nu heb ik weer zin om te voetballen.' Zijn teamgenoot Kenneth Taylor heeft er ook zin in. 'Goedemorgen Ajacieden. Vandaag zijn we weer op de club. Dit jaar gaan we kampioen worden en het zou leuk zijn als jullie ons komen steunen dit jaar.'

Op dinsdag 14 augustus (16.00 uur) speelt Ajax O19 een oefenduel met Anderlecht O21. Enkele dagen later op zaterdag 18 augustus speelt Ajax O19 een oefenwedstrijd tegen Inter O19. Daarna volgen twee oefenduels met FC Volendam (21 en 28 augustus) waarna op zaterdag 25 augustus een bekerwedstrijd tegen Sparta Rotterdam O19 op het programma staat. Op zaterdag 1 september begint de competitie met een wedstrijd tegen Willem II O19.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Ervan uitgaande dat Kühn en Jensen definitief in de selectie van Jong Ajax zijn opgenomen heeft de A1/o19 met El Maach; Dest, Van Gelderen, King, Douglas; Timber, Abid, Taylor; Schön, Brobbey en Hansen alsnog een talentvol basiselftal. Hopelijk haalt het eerste de Champions League zodat de A1/o19 in de Youth League mag spelen. In die wedstrijden zou ik Kühn, Botman, Jensen, Bakker en Gravenberch van Jong Ajax mee laten doen zodat de A1/o19 met El Maach; Dest, Van Gelderen, Botman, Bakker; Gravenberch, Taylor, Jensen; Schön, Brobbey en Kühn in de basis kan spelen.
0 0
10Pele10
je vergeet nog een Timber
0 0
Mitta023
Waar is Llansana?
0 0
Ozymandias
Die is toch geblesseerd?
0 0
AsensioWillemsen
Die was er vandaag bij hoor
0 0
Ozymandias
Dat is goed nieuws.
0 0
Mitta023
Dat was hij wel weet niet of hij dat nog steeds is. Denk dat Taylor dan plaats zal maken voor Llansana in de YL en Abid in de competitie.
0 0
Ozymandias
Als hij weer helemaal fit en in vorm is lijkt dat mij inderdaad de juiste keuze.
0 0