Subleague: doe mee en win een Ajax-shirt!

BVeenstra, 05-09-2018 om 11:45, 19465 views, ad |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Denk jij dat je het beste Eredivisie-elftal met spelers van alle Eredivisie-clubs kunt samenstellen? Dan is de Gratis Voetbal Manager voor jou het ultieme spel voor het nieuwe seizoen! Bovendien valt er nog een hele leuke prijs mee te winnen ook!

Wat is de bedoeling van dit spel? Voor elke volgende speelronde (vrijdagavond 19.00 uur) zorg je dat een wedstrijdteam hebt klaar staan. Jouw elftal mag uit maximaal twee spelers per club bestaan. Na elke speelronde kun je je elftal wijzigen. Dit kan vanaf elke maandag om 12.00 uur. Let wel op: je hebt als manager een beperkt budget, dus kies verstandig!

De eerste paar speelronden zijn er om er even in te komen. Vanaf zaterdag 15 september gaat het echt om de punten en moet jij er als deelnemer voor zorgen dat je een zo sterk mogelijk team hebt geformeerd. Een volledige speluitleg is te lezen op de website van Gratis Voetbal Manager!

Als trouwe volger van Ajax Showtime kun jij je nu ook inschrijven voor de Ajax Showtime Subleague. De winnaar van deze subleague wint een shirt van Ajax. Reden genoeg om mee te doen dus! Aanmelden doe je hier!

Update - 19.20 uur (15 augustus 2018) - Schrijf je in voor de subleague!

Je kunt je nog altijd inschrijven voor de subleague van de Gratis Voetbal Manager! De competitie mag dan wel begonnen zijn, maar pas vanaf 15 september gaat het echt om de punten. Tot die tijd kun jij je dus inschrijven voor de subleague. Win je de subleague, dan win jij een shirt van Ajax!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mrfootballplayer
Ik wil jullie allemaal aanraden om de muziek van Ky-Mani Marley te luisteren, prachtige nummers heeft hij gemaakt. :-)
0 -1
MickS
Leuk, en done :).
0 0
AlexIbarra
Als je Lozano, Jorgensen en Arias aan onze selectie toevoegt is de lijst volgens mij al af.

Hoef je alleen nog de opstelling te bepalen.
2 0
grannig mokum1
Wat als als
0 0
***1900***
Arias gaat naar Atletico.
0 0
AlexIbarra
Ah thanks, dat had ik ff gemist..

Goede zaak, wel een hoop geld 11,5 miljoen.
Gelukkig moeten ze 15% doorverkoop aan Sporting betalen, nog een paar procent opleidingsvergoeding dan houden ze 9 of zo over. :)

Voor die Domme Fries hebben ze 5,5 betaald dus behoorlijk wat verlies aan kwaliteit en maar 3 tot 4 miljoen winst. Top.
0 -1