Stel jouw Eredivisieteam samen en win een Ajax-shirt!

BVeenstra, 10-08-2018 om 17:15, 9749 views, ad | Het nieuwe jaarboek van Ajax is uit!

Denk jij dat je het beste Eredivisie-elftal met spelers van alle Eredivisie-clubs kunt samenstellen? Dan is de Gratis Voetbal Manager voor jou het ultieme spel voor het nieuwe seizoen! Bovendien valt er nog een hele leuke prijs mee te winnen ook!

Wat is de bedoeling van dit spel? Voor elke volgende speelronde (vrijdagavond 19.00 uur) zorg je dat een wedstrijdteam hebt klaar staan. Jouw elftal mag uit maximaal twee spelers per club bestaan. Na elke speelronde kun je je elftal wijzigen. Dit kan vanaf elke maandag om 12.00 uur. Let wel op: je hebt als manager een beperkt budget, dus kies verstandig!

De eerste paar speelronden zijn er om er even in te komen. Vanaf zaterdag 15 september gaat het echt om de punten en moet jij er als deelnemer voor zorgen dat je een zo sterk mogelijk team hebt geformeerd. Een volledige speluitleg is te lezen op de website van Gratis Voetbal Manager!

Als trouwe volger van Ajax Showtime kun jij je nu ook inschrijven voor de Ajax Showtime Subleague. De winnaar van deze subleague wint een shirt van Ajax. Reden genoeg om mee te doen dus! Aanmelden doe je hier!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MickS
Leuk, en done :).
0 0
AlexIbarra
Als je Lozano, Jorgensen en Arias aan onze selectie toevoegt is de lijst volgens mij al af.

Hoef je alleen nog de opstelling te bepalen.
2 0
***1900***
Arias gaat naar Atletico.
0 0
AlexIbarra
Ah thanks, dat had ik ff gemist..

Goede zaak, wel een hoop geld 11,5 miljoen.
Gelukkig moeten ze 15% doorverkoop aan Sporting betalen, nog een paar procent opleidingsvergoeding dan houden ze 9 of zo over. :)

Voor die Domme Fries hebben ze 5,5 betaald dus behoorlijk wat verlies aan kwaliteit en maar 3 tot 4 miljoen winst. Top.
0 -1