Younes: 'Bedankt voor de geweldige tijd'

ThijsZwagerman, 21-07-2018 om 20:30, 11909 views, Instagram |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Amin Younes heeft op zijn eigen Instagram de supporters van Ajax bedankt. Ook maakte de Duitser duidelijk dat hij zich bij Napoli heeft gemeld en dat hij op dit moment middenin een revalidatieperiode zit.

Younes is al sinds begin dit jaar het middelpunt van een ongekende transfersoap. De dribbelaar leek afgelopen winter te verkassen naar Napoli, maar zag op het laatste moment wegens privéomstandigheden van de transfer af. Wat volgde was een langdurige soap waarbij zelfs werd gesuggereerd dat Younes zich helemaal niet bij Napoli wilde melden en het liefst naar Wolfsburg verkaste. Vorige maand liep Younes' contract bij Ajax daadwerkelijk af. Vervolgens vertrok de buitenspeler alsnog transfervrij naar Napoli.

Younes meldde zich ruim een week geleden met een blessure bij zijn nieuwe club. De linksbuiten is tijdens een individuele training zwaar geblesseerd geraakt aan zijn achillespees en komt daardoor dit kalenderjaar waarschijnlijk niet meer in actie. 

Op Instagram lijkt Younes nu definitief een einde te willen aan de soap. Hij meldt dat hij blij is in Italië te zijn en dat hij een aantal goede gesprekken met zijn nieuwe coach, Carlo Ancelotti, heeft gevoerd. Ook zegt hij dat zijn herstel de goede kant op gaat. Tot slot richt hij zich tot de Ajax-supporters: 'Hoewel de laatste maanden niet makkelijk waren, wil ik de Ajax-supporters bedanken voor de geweldige tijd samen.'

 

Happy to be in Italy now. Had some good converations with my new coach and the club @officialsscnapoli this week. My rehab is going well and I hope I can return on the pitch as soon as possible ⚽🙏🏼 Although the last months were not that easy I want to say thank you to Ajax and the supporters for an amazing time together ... Dankjewel! #comebackstronger #recovery #thankyou

Een bericht gedeeld door Amin Younes (@amin.younes11) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TheRiviera
Ik wil graag bij deze een oproep doen aan de supporters op AS om te stoppen met het afzeiken van Younes. Wat mij betreft hoef je hem niet te bedanken voor bewezen diensten maar je kan hem ook niet gaan afzeiken voor zaken waar niemand van ons de feiten over hebben. Zowat iedereen hier ziet hem als de schuldige van de soap maar niemand hier kan aantonen of hij daadwerkelijk wel de schuldige is. Mensen lezen een artikel wat hem in een negatief licht zet en ze voelen alsof ze het recht hebben ineens Younes aan te wijzen als de pispaal. En de enigste reden waarom ze dit doen is zodat ze erbij kunnen horen. Het geeft mensen een reden om te klagen over een speler waar ze nauwelijks of niks van afweten.


Het beste is gewoon om niet meer te reageren zolang het niet neutraal is. Ik ga Younes niet bedanken voor bewezen diensten omdat ik vind dat hij de situatie beter had kunnen aanpakken en zichzelf beter had moeten uitspreken. Maar ik ga Younes ook niet beschuldigen van de situatie want van alle artikels die ik heb gelezen krijg ik geen gevoel en heb ik geen bewijs dat hij ook daadwerkelijk de schuldige is.

Dus vandaar deze oproep ook al weet ik dat hij grotendeels genegeerd gaat worden.
0 -4
OuweDibbes
Iemand die onze prachtige club meerdere keren in de zeik neemt is in mijn ogen een rat. En met zijn woorden veeg ik mijn reet af. Wat een andere mijn zijn woorden doet moet hij zelf weten. Maar vergelijk zijn houding eens met een Viergever of een Veltman, ook jongens waar het qua talent nou niet overloopt maar nooit 1 onvertogen woord over Ajax. Die Duitse smurf had wel wat dankbaarder mogen zijn toen hij bij BMG werd gered omdat hij op een doodspoor zat.
1 -1
TheRiviera
Het zelfde geld voor jou als voor de persoon onder je waar is je bewijs? De KEIHARDE feiten uit de mond van Younes zelf of zijn zakenwaarnemer of Napoli?
0 -1
Afca85meer
Ik ga je volledig negeren inderdaad. Deze jongen heeft bewust (samen met zijn zaakwaarnemer en wellicht Napoli) de gesprekken van de op handen staande wintertransfer misbruikt om later transfervrij te komen en daar tekengeld voor op te strijken.
1 -1
TheRiviera
En waar is jou bewijs hiervan? Of heb je gewoon een of ander gerucht gelezen en accepteer jij dat gewoon als feit zoals de rest van de kudde? Simpelweg zodat je ergens kan over klagen.
0 -1
trainerdv
Nooit fan geweest. Geef hem honderd kansen en hij scoort er één. Toevallig... Laagste rendement denkbaar. Dreiging, maar nooit killen. Aardige kerel hoor, maar daar win je de oorlog niet mee. En de competitie ook niet. Nu ook nog eens op een rattenmanier weg. Nou, opgeruimd staat netjes: De mazzel.
2 -2
Tinus
Juist omdat het een aardige en goeie jongen altijd was, is toch een grote reden om minimaal te twijfelen of hij de kwaaie genius was in die soap. Younes is een speler die dingen liet zien waarvoor ik naar het stadion kwam. Verder zal ik nooit zijn goal en blijdschap in de wedstrijd uit tegen Schalke vergeten. Prima gast en blij dat hij bij Ajax heeft gespeeld.
0 0
trainerdv
Dat was geloof ik zijn eerste of tweede doelpunt dat seizoen, diep in April. Als aanvaller van Ajax. Het zegt genoeg: geen topper, maar een aankoop 'oude stijl' oftewel een koopje in plaats van een kwaliteitsimpuls
0 -1
Tinus
Zijn gebrek aan effectiviteit is je enige punt waarover we het eens zijn. Voor de rest vind ik het een hoop geschreeuw naar een aardige gozer die dingen liet zien die je bijna nergens anders ziet in het stadion. Ik wens younes het allerbeste.
0 0
AlexIbarra
De hele waarheid zal wel nooit aan het licht komen maar ben toch benieuwd waar deze jongen nou mee bezig was..

Ik heb hem altijd een heel nuttige speler met specifieke kwaliteiten (kleine ruimte) gevonden en vind dat een club als Ajax andere spelers achter de hand hoort te hebben voor de dingen die hij niet kan brengen. (Duelkracht, loopvermogen, voorzetten met links.)

Leek 2 seizoenen gelukkig bij Ajax, ik snap niet waarom hij daarna zo is gaan lopen zeiken.
Afwijzing van een transfer? Vertrek Bosz? Burnout / depressie na een te lang seizoen?

Wat hij ook wilde bereiken, het zou in ieder geval meer gewaardeerd zijn als hij er eerlijk over was ipv deze soapserie te creeren ten koste van hemzelf en Ajax.
0 0
TheRiviera
Het ligt niet alleen aan Younes dus beoordeel hem niet te hard. In deze soap is Napoli helaas ook deels schuldig. Maar als we de geruchten moesten geloven had Younes een contract met ingang van deze zomer getekend. Dit blijkt dus waar te zijn vandaar dat hij nu bij Napoli is. Maar een tijd terug werd er gezegd dat dit contract verscheurd zou zijn omdat er een nieuw contract kwam met ingang van afgelopen winter. Dit zou in eerste instantie getekend worden en Ajax zou 5 miljoen krijgen maar er gingen geruchten rond dat Napoli Younes direct wou verhuren voor een half jaar en daar had hij geen trek in dus keerde hij terug bij Ajax zonder het contract te tekenen en de rest is geschiedenis.

Als ik Younes was kan ik snappen dat ik mezelf genaaid zou voelen. Je wilt aangetrokken door een club maar ze willen je ineens gelijk weer verhuren. Dat zou bij mij ook in het verkeerde keelgat steken. Maar wat Younes wel had kunnen doen is inderdaad er meer open over zijn. Want zowat iedereen op AS zeikt hem af van top tot teen. En denken dat hij de absolute boosdoener is in deze situatie terwijl dat mogelijk niet eens de situatie is. Maar gelukkig is de zaak gesloten.
0 -3
Leo252
Amin, tot aan de winterstop was ik een grote fan van je maar wat je daarna geflikt hebt spant bij mij de kroon. Jammer dat je het zo in het vat hebt gegoten. Voor mij ben je een (vuile) huichelaar.
2 0
0184AFCA
Bedankt voor wat je ons bracht onder bosz.
0 -1
Hagmag
Waarom ben je op deze manier vertrokken???
1 0
Tscheu
Amin bedankt. Het ga je goed.
1 -2
TheTruth
Mensen moeten begrijpen dat voetballende kwaliteiten niet altijd het belangrijkste zijn. We hadden 2 jaar terug met Bosz gewoon enorm gemotiveerde spelers, Klaassen, Viergever, Younes, Sanchez, Tete... Dat was de key van het Europese succes.
0 -2
OKP-AFCA
Enorm gemotiveerde spelers... Tete
2 0
Web
Hadden wij hem nog maar,onder Frank ENORM gemotiveerd
Demotiveerde door de volgende trainer
Geld ook voor Riedewald en Bazoer
Hadden wij Riedewald nog maar, zeker niet minder dan Taliafigo en veel beter dan Wober.
0 -5
trodat4030
En Web heeft weer een topzondag, hij heeft weer ff kunnen sneren naar PB..
2 0
Ajax#1900
Riedewald is echt slappe hap. Stond al veel te lang stil. Bazoer zat onder fdb al op de bank omdat hij er geen energie meer in stak. Dacht dat hij er al was na 20 wedstrijden. Ze zitten niet voor niks allemaal op de bank nu.
2 0
TheTruth
Fijne gozer, bracht altijd een soort pit in het team, je kan zeggen wat je wilt maar deze gozer gaf altijd 100% en dat soort spelers heb je wel nodig om een team draaiend te houden. Wat gemotiveerd was hij, denk dat we hem dankbaar mogen zijn voor zijn inzet.
1 -1
VivaEspana
Groots afscheid organiseren voor de man. Dan kan de Godezoon in de rust al huilend zeggen dat hij snel weer hoopt thuis te komen.
Echt wel een sympathieke gast, maar bracht voetballend te weinig in zijn laatste seizoen.
Hopen dat hij het bij Napoli beter doet, anders is het lekker bankje warm houden.
1 0
Noxin
Leuk kereltje, maar pakt dingen helaas niet echt handig aan. Toch wens ik 'm het beste toe.
3 0
433metdepuntnaarlinks
Younes, wat moeten we hier nu van maken:

*Bedankt voor het Europese seizoen (daar was je echt klasse Amin!)
*Bedankt voor het structureel vermoorden van je medespelers door ze nooit aan te spelen
*Bedankt namens mijn neefje, die een bal na een schot van jou in zn achtertuin vond
*Bedankt ook voor je klasse, chique manier van vertrekken
*Bedankt voor dat vastlopen, dat zinloze balverlies en het altijd 7x aanraken van de bal voor je het spel voorzette

Ik ga hem toch succes wensen, achter de naam Younes staat toch het Ajax logo en het is en blijft goed als ex Ajax-spelers het goed doen. Maar wat heb jij t walgelijk aangepakt ... Hopelijk is het nu klaar met berichtgeving over Younes.
1 -2
Leviathan
Wat je ervan moet maken? Younes krijg de pleuris vuile rat. Niet meer niet minder
2 -4
mvdk
Bedankt voor de goal tegen Schalke 04. Mede door jou stonden we in de EL finale. Ondanks alles hoop ik dat mijn medesupporters dat ook beseffen.

De manier waarop het is gegaan heb ik al genoeg negatiefs over gezegd. Ik doe niet mee met de negatieve kopieermachine hier.
2 0
Hobbemastraat
Lieve jongen. Succes!
2 0
X-RaY
Mij benieuwen of dit het laatste bericht is over Younes.
0 -1
Bram410
Die heeft ook lekker gegeten
1 0
ambtenaar
Yo laters gap, hoeft van mij geen afscheid te krijgen in de Arena.
4 -3
swing
suc6 Amin en bedankt.
2 0
Labrador
Zonde zonde zonde. Zeker in zijn eerste jaar een uitstekende speler. Waar is het mis gegaan?
3 -1
X-RaY
Het tweede jaar ;)
2 0
NouridolbergNeres34
Toedeledokie ouwe sjoemelaar!
3 -1
Sterretje73
Ik ga weer ff een banaan lezen...
2 -1
JordyAjacied
Hahahaha
1 -1
Gonzo
Succes in Italie topper.
2 -1
Bobbaasje
Het ga je goed man.
5 -1
OuweDibbes
Ach gossie.. wat heeft de Duitse Sjaak Swart het toch weer moeilijk. Mag hopen dat je langzaam hersteld huichelaar.
2 -6
Mikey Stormram
Graag gedaan pik, en nu hoef ik niks meer over je te lezen!
1 -1