Kaartverkoop eerste seizoenshelft gestart!

De verkoop van de losse tickets voor de 1e seizoenshelft van de Eredivisie is vorig week van start gegaan. Voor bijna alle wedstrijden (behalve de Klassieker en ons thuisduel tegen ADO Den Haag) heb je geen Club Card nodig. De Klassieker is inmiddels al uitverkocht.

Kaarten vanaf € 26
Voor de thuisduels tegen Heracles, FC Emmen, FC Groningen, AZ, Willem II en De Graafschap heb je geen Club Card nodig en kan iedereen via de Ajax Ticketshop kaarten bestellen. Tickets voor deze wedstrijden zijn beschikbaar vanaf €26.

Alleen voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag heb je een Club Card nodig. Deze is eenvoudig aan te vragen voor € 6 (excl. €1,50 administratiekosten).

Reminder-service Klassieker
Het is mogelijk dat er nog kaarten voor de Klassieker vrij komen. Wil je als eerste weten wanneer dit is? Schrijf je dan hier in voor onze reservelijst.

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ArnoAjax
Ajax-feyen. al uitverkocht! Heb geen kans gehad om kaarten te bestellen. Waardeloos systeem.
0 0
talent020
dat hij te laat bent wilt niet zeggen dat het bij voorbaat een waardeloos systeem is, Ajax- Feyenoord is de wedstrijd van het jaar dus daar moet je vroeg bij zijn, en als je geen ckubcard etc hebt dan heb je bij voorbaat al kans dat je naast de pot pist
0 0
Afcas20
Moet je maar niet zo eentje zjjn die alleen de Klassieker bezoekt
1 0
Mart42
Seizoenskaart nemen of lid worden van de supportersvereniging. Ben je altijd van de partij. Kaartverkoop voor de thuiswedstrijden is prima geregeld.
1 0