Cassierra blij: 'Dat vertrouwen kreeg ik niet bij Ajax'

Mateo Cassierra is blij dat hij de kans gaat krijgen bij FC Groningen om op het hoogste niveau te spelen. De spits ziet een duidelijk verschil in kwaliteit en ambities tussen beide ploegen, maar dat kan dit seizoen voor hem goed uitpakken.

'Ik ben hier gekomen om veel wedstrijden te spelen. Dat vertrouwen kreeg ik niet bij Ajax', begint een eerlijke Cassierra te vertellen tegenover de camera's van FOX Sports. 'Maar nu ben ik hier, ik richt me op dit team. Ik hoop dat ik alles kan geven bij FC Groningen.'

Het grootste verschil tussen het spelen voor FC Groningen of Ajax zit volgens de Colombiaan simpelweg in het niveau. 'Ajax is een topclub, die altijd meedoet om de landstitel en een plek in de Champions League. Groningen strijdt daarentegen altijd om een plek in de top acht of top zes. Daarom maak ik me niet druk. Het idee is hetzelfde. Je wilt gewoon elk duel winnen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jornnn
Ik hoop dat Orejuela hem volgt. Die heeft toch wel iets, maar komt nu nog wel tekort voor Ajax
1 -1
Babangida83
Moet heel eerlijk zeggen dat ik me echt afvraag op basis waarvan ze die hebben gekocht. Maar misschien heeft het wel allemaal met vertrouwen te maken. Wie weet.
1 -1
Minsc
Orejuela heeft toch wel iets? Een hele dikke bankrekening waarschijnlijk, talent in ieder geval niet. Kan er helemaal niets van.
1 -3
PuurGeluk
Sommige gasten gun je niet zoveel maar dat is bij deze kerel wel anders. Ik hoop zo voor hem dat hij veel kan spelen en het enorm naar zn zin heeft in het noorden.
2 0
UltimateKaos
AS,
Is het iets om wekelijks/maandelijks een update te geven van hoe het gaat met de verhuurde spelers? Vorm/doelpunten/assists/speelminuten/kaarten/interviews...
3 0
BillSplate
Heel fijn idd! Sowieso wat meer artikelen mbt verdieping op eigen spelers is welkom.
1 0
Pheadrus
Ajax is echt goed bezig met het ontwikkelen van talent. Uiteraard geheel in eigenbelang. Maar dit is toch de ideale stap voor Cassiera? Op eredivisie niveau minuten maken en laten zien wat hij in huis heeft. Wat Dolberg betreft; we hebben allemaal hoge verwachtingen. Dat kan tot teleurstelling leiden.
3 0
brullie
Als een speler er na een paar jaar bij Jong en tijdens trainingen zo veel laat zien dat hij nooit definitief is doorgebroken naar het 1e dan heeft het toch net niet?
0 0
trainerdv
Bij zelfopgeleide spelers wel, bij aankopen weet ik het niet. Volgens het beleid van Cruijff moeten aankopen alleen gedaan worden als ze een directe versterking zijn. Dit lijkt eerder investeren in een dood paard van 5.5 miljoen (en dat moeten we dus juist niet gaan doen!). Hij is 21 en heeft het vooralsnog niet gebracht. Liever verkopen als we de kans krijgen
0 0
talent020
dit lijkt mij eerder bijzaken en geruchten dan Voetbalnieuws, Cassierra staat nog gewoon onder contract,

on topic,: ik hoop dat hij zich goed weet te ontwikkelen, Huntelaar en Dolberg zouden zomaar eens aan hun laatste seizoen bezig kunnen zijn bij Ajax, en dan zou hij samen met Sierhuis kunnen strijden voor hun plek
0 0
TheRiviera
Persoonlijk zie ik Huntelaar nog een extra jaartje blijven. Zijn ervaring kan een goede invloed hebben op Cassiera en Sierhuis. Als Huntelaar dit seizoen in de basis start en Dolberg daardoor alleen maar ze oude vorm terug krijgt kunnen we misschien de jonge Deen zien vlammen dit seizoen wat het mogelijke een mooie transfer oplevert volgende zomer die zeer aantrekkelijk zal zijn voor Ajax qua transfersom. Dan heb je met Huntelaar,Cassiera en Sierhuis we goede opties voor volgende seizoen mits Cassiera een mooi seizoen draait en zichzelf goed ontwikkeld.
0 0
mistermiyagi
Cassierra heeft zeker het talent om eerste spits te worden bij Ajax.

Hij is super jong, maar een jaartje ouder als Sierhuis..

Ajax beland wel in een gat na Dolberg en Huntelaar.
4 -2
Minsc
Heb je Cassierra vaak gezien, vorig seizoen? Alleen voor de keeper: hopeloos. Gaat nooit de eerste spits van Ajax worden, veel te weinig torinstinct.
0 -1
Minsc
Heb je Cassierra vaak gezien, vorig seizoen? Alleen voor de keeper: hopeloos. Gaat nooit de eerste spits van Ajax worden, veel te weinig torinstinct.
0 -1
ajaxajaxajax
Ik wens je alle succes komend seizoen en hoop dat je veel mag spelen voor FC Groningen.
11 0