KJH niet content: 'Beetje wisselend allemaal'

BVeenstra, 14-07-2018 om 12:25, 16826 views, Ajax Life |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Ajax-spits Klaas-Jan Huntelaar is niet helemaal tevreden met hoe Ajax ervoor staat op dit moment, zo vertelt hij in gesprek met Ajax Life. Vrijdagavond ging de Amsterdamse club in het Olympisch Stadion met 1-3 onderuit tegen RSC Anderlecht.

Huntelaar is allereerst nog positief. De spits is blij dat Ziyech weer terug is in het Ajax-elftal. 'Hij nam het spel bij de hand en gaf een paar goede ballen. Daarnaast kwamen we er als team een paar keer goed doorheen', vertelt Huntelaar, waarna hij kritisch wordt op zijn eigen ploeg. 'Er stond een goede restverdediging, maar ook op een paar momenten niet. Het is nog een beetje wisselend allemaal en dat moet er de komende week wel uit. We moeten zakelijker worden om dit soort wedstrijden ook te winnen.'

Opvallend is dat Anderlecht net als Ajax' aankomende tegenstander in de tweede voorronde van de Champions League - Sturm Graz - in een 3-5-2-systeem speelt. 'Dan was dit voor ons helemaal een goede test. Ik vond Anderlecht volwassen spelen. Dit systeem is ook een systeem wat op counteren is ingesteld. Daaruit kregen zij ook de meeste kansen. Al kun je het ook vanuit dominantie spelen, zoals Manchester City doet.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Red Devil
Ajax is nog lang niet klaar voor Sturm Graz dus ten hag kan aan de bak de komende 1.5 week.
0 0
hopeees
Am Miley Mason komt uit Nederland om dit geweldige nieuws aan iedereen te vertellen, maar ik heb besloten geen getuigenis te geven, maar ik moet het gewoon doen zodat mensen voorzichtig kunnen zijn met het soort spreukengieter waarmee ze in contact komen, zodat ze niet in de handen van oplichterij zoals wat er met me gebeurde was opgelicht door 2 spell caster in Zuid-Afrika en de andere Keniaan, beiden bleven ze tegen me liegen tot God bracht deze geweldige man genaamd Dr Sacre die ik heb leren kennen over Dr Sacre door middel van een vriendin in de VS die mij hier in Nederland kwam opzoeken, vertelde me hoe ze haar geliefde en het wonder erachter terug kreeg toen ze me prachtige dingen vertelde over deze geweldige man genaamd Dr. SAcre ik was zo blij dat ik eindelijk vond iemand om mijn probleem op te lossen, dus riep ze dr. Sacre en sprak met dr. Sacre, die toen ook met hem sprak en hem alles uitlegde dat hij me net had verteld zich geen zorgen te maken dat hij me verzekert dat alles goed zou komen ik geloofde in hem dat dingen zullen zeker trainen goed hij verzekert me dat mijn geliefde binnen 24 uur terug in mijn armen zou komen geloof me het was als een droom ik was zo blij toen ik werd gebeld door mijn geliefde die me smeekte en hij kwam langs en gaf al zijn eigendommen aan mij en maakte me de begunstigde voor iedereen is van waarde ben ik zo blij dit moest goed gaan dankzij de hulp van Dr Sacre, je kan contact met hem opnemen voor hulp neem dan alsjeblieft geen contact op met andere nep spell caster Dr. Sacre is de man die je vertrouwt en vertrouwt op jou kan contact met hem opnemen via sacretempleofpower@gmail.com of bel / WhatsApp-nummer: +2348159768201
0 -1
RusselWestbrook
Neem nog wat van die drugs joh.
0 0
Maxwell5
lol xD
0 0
DUDE92
Dit is voor mij wel een eerte keer hoor, dat ik meemaak dat er een Nigeriaanse man een account heeft aangemaakt op AS en vervolgens Google Translate gebruikt om ons dichter bij god te krijgen.
0 0
ajax_janneman
Volgens mij moet jij niet zoveel roken overdag zeg....
0 0
Bocarra
Ik vind het ook het beste systeem voor het veredelde jeugd team van Ajax. Het geeft houvast en ook aanvallend heeft het veel potentie. Hoop dat Blind, Tadic, Tagliafico en Schone snel aansluiten. Scheeld een slok op een borrel.
0 0
flyingsoccer
Huntelaar heeft een punt kinderlijk eenvoudig de tegen doelpunten. Ik vrees dat Sturm Graz te vroeg komt die zijn niet onder de indruk las ik en onderschatten is prima kan je ook verrast worden.
1 0
Robeerke
Hij gaat diep op de tactische stof in, klinkt als een toekomstige trainer.
0 0
talent020
goed om te horen dat een ervaren rot als Huntelaar alles behalve tevreden is en nog genoeg ruimte voor verbetering ziet, want het was bij vlagen echt niet best, Maargoed Tadic was er nog niet, Ziyech keert pas terug met als Frenkie en Donny en ook Blind en Tagliafico gaan aansluiten, dus echt paniek is er nog niet,
1 0
T to the M
Vergeet ook zeker De Ligt niet!
2 0
blessure
Het AJAX middenveld, werd gisteren constant overlopen.
Geen trainer en geen speler , die ingrijpt.
Onbegrijpelijk gewoon.
2 -2
Joseph
Frenkie en Donny net terug van een blessure, Ziyech met terug van vakantie en Tadic die er nog niet bij is en dan komt daar hopelijk ook nog Daley Blind bij.

Middenveld maak ik mij geen enkele zorgen over!
2 -2
gi0vanni
Nog een back up blik vol ook met Schone, Eiting, Sinkgraven, Mazraoui en een aantal grote talenten.
1 0
Suarez16_
Probleem was gister toch echt wel de verdediging met 4 tieners die waarschijnlijk geen basisplek krijgen en daarna Orejuela er in. Met De Ligt, Blind, Tagliafico en Veltman gaat het toch positioneel een stuk beter staan en zal je nooit zo'n domme fout zien bij de 2-1. Daarnaast zou De Ligt zich ook niet zo makkelijk laten aftroeven bij de 3-1 als Wöber.
4 -2
OnanaNr1
De 1-0 was overigens ook erg slecht gedekt. Ik vond de verdediging ook totaal onbetrouwbaar, lijkt mij frustrerend zo'n verdediging als Onana zijnde.
0 0
Oliveira
Misschien eens spelers zetten op de posities die ze zijn gewend en de formatie waar ze zo'n beetje heel hun carrière op hebben getraind. Misschien dat het enige verbetering gaat geven?
1 0