[Update] Wedstrijd tegen Konyaspor is besloten

BVeenstra, 26-07-2018 om 11:55, 20486 views, Futbolarena, Ajax Fancare | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax gaat binnenkort een oefenwedstrijd spelen tegen het Turkse Konyaspor. Dat melden Turkse media, waaronder futbolarena.

De wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 26 juli, een dag na de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen Sturm Graz. Het zou daarom logisch zijn dat Ajax tegen Konyaspor aantreedt met spelers die niet tegen Sturm Graz hebben gespeeld. Een officiële bevestiging is door Ajax nog niet gegeven.

Ajax speelt vrijdagavond in het Olympisch Stadion een oefenduel met RSC Anderlecht. Zaterdag gaan de Amsterdammers op trainingskamp naar Engeland. Daar zal men aantreden tegen Wolverhampton Wanderers en Walsall FC.

Update - 11.55 uur (26 juli 2018) - Wedstrijd tegen Konyaspor is besloten

De oefenwedstrijd van Ajax donderdagavond tegen Konyaspor is besloten. Dat meldt Ajax Fancare via Twitter. Het medium geeft aan dat de locatie niet bekend is. De verwachting is dat trainer Erik ten Hag met de reserves van Ajax zal spelen, terwijl de basisspelers van het duel met Sturm Graz van woensdagavond rust krijgen.

Heel wat aanbiedingen in onze webshop! Wat te denken van het 'Rechtstreeks uit de hoofdstad, krijg de kolere-shirt of het klassieke WZAWZDB-shirt! Kijk hier voor meer informatie!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ST
Wat een onzin wedstrijd. Zeker qua planning.
3 0
MelleAfca
Je moet al je selectiespelers even fit de competitie in krijgen. Nu hebben er maar elf(plus wissels) minuten kunnen maken. Zo gek is het dus niet.
1 0
10Pele10
Waarom (alweer) besloten?
0 0
Bky
Omdat iedereen conclusies gaat verbinden aan oefenpotjes dat Ten Hag op moet rotten. Ten Hag is daar wel klaar mee denk ik.
1 -2
HZMKK
Net of ten Hag hier leest
1 0
jaripettersson
Waarschijnlijk toch een k#twedstrijd tegen Konjospor.
4 -1
Lagasj
Lol.
0 0
rsvh88
Die oefenwedstrijden zijn alleen voor de fitheid toch. Niet zo interessant.
0 0
JordyAjacied
Dat hebben we gezien, iedereen zag het al als een verloren seizoen, na gisteravond worden we weer kampioen. Welkom op AS.
7 0