'Ze gingen wat meer op Bijlmer Boys lijken'

SJvanveen, 05-07-2018 om 20:28, 13543 views, De Volkskrant |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen en Toby Alderweireld hebben naam gemaakt na hun carrière vol furore bij Ajax. Stanley Aborah, ook ex-Ajacied, maakte de Belgen van dichtbij mee in hun jeugdjaren. Hij spreekt erover in De Volkskrant.

Het bovengenoemde drietal waren typische Belgen, stelt Aborah in de krant. Maar ze gingen naar school in de Bijlmer en moesten zich hierom aanpassen, vertelt hij. 'Van bedeesde Vlamingen gingen ze wat meer op Bijlmer-boys lijken. Ook op het veld eisten ze meer op, werd het meer van: kijk naar mij. Die periode heeft ze gevormd als mens', legt Aborah uit.

Aborah werd net als de drie verdedigers gehaald door scout Urbain Haesaert, die onlangs terugkeerde op het oude nest. Helaas maakte hij het, onlangs een debut op jonge leeftijd, niet in Amsterdam. Wel is hij te spreken over de Ajax-opleiding. 'De opleiding van Ajax is natuurlijk geweldig voor je technische- en voetballende vermogens', besluit hij. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
Eindelijk eens een speler die het niet gemaakt heeft MET zelfreflectie.
0 0
WesleySonck
bijlmerboys, was dat geen gay porno site uit de beginjaren van het internet?

daar werd in ieder geval altijd de startpagina van de leraar van gemaakt :')
0 0
P.Russo
HAHAHAHAHA! Heel herkenbaar, bij ons op school deden we exact hetzelfde!
0 0
Sommelier
STANLEY ABORAH! LEGEND!!
0 0
Ajacied33
Stanley Aborah, wat heb ik zijn naam lang niet gehoord zeg. Maar alleen voor Vertonghen al zou ik willen dat België wereldkampioen wordt
1 0