O15 verslaat Schalke, O11 wisselvallig op toernooi

ThijsZwagerman, 30-06-2018 om 21:05, 7134 views, AS |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Twee jeugdteams van Ajax waren zaterdag actief op een reeks afsluitende toernooien, voordat zij drie weken vakantie kregen. Zo oefende Ajax O15 tegen Schalke 04 en splitste Ajax O11 op voor twee toernooien. Waar de O15 een goede indruk maakte, waren de resultaten van de O11 wisselvallig.

Ajax O15

Het nieuwe Ajax O15 reisde af naar Gelsenkirchen voor een vriendschappelijk duel met de leeftijdsgenoten van Schalke 04. De Amsterdammers wonnen ruim van de Duitsers: 4-1. Julian Rijkhoff, Amourricho van Axel Dongen (2x) en Nassef Chourak waren verantwoordelijk voor de doelpunten.

Ajax O11

Ajax O11 splitste op deze prachtige voetbaldag de groep in tweeën. Een gedeelte werd kroonde zich knap tot toernooiwinnaar op toernooi bij Koninklijke HFC, waar Ajacied Ali Sheriff zelfs werd verkozen tot Beste Speler van het Toernooi.

De andere helft van Ajax O11 was minder succesvol. Op de BFC Talent Cup eindigden zij namelijk als vijfde. Het toernooi werd daar gewonnen door SC Heerenveen, dat in de finale te sterk was voor AZ. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Champy
Jeugd ook zo vroeg dit seizoen? Vaantjesdag was amper 3 weken geleden
0 0
trodat4030
Is gewoon laat, vakantie houden ze een beetje gelijk met de schoolvakanties en Noord Nederland krijgt pas eind juli vakantie. Je kan niet verwachten dat ze een week na het begin vd schoolvakantie weer moeten gaan trainen want dan is er gewoon te weinig tijd voor fatsoenlijke vakanties.
0 0
ajax4altijdamsterdam
Jongens trainen nog 2 weken door met de nieuwe selecties. Daarna mogen ze genieten van 4 weken vakantie inclusief thuis schema van Ajax. Ik verwacht ook veel van o15, hoop jongens komen ook uit voor oranje o15. De nieuwe o16 baart mij wel zorgen zonder alle toppers die zijn doorgeschoven al speelde Bochem vandaag wel met spelers van 2 jaar ouder .
0 0
mv
Wie zijn er allemaal doorgeschoven dan? Ik neem aan Rensch en Regeer, maar nog meer? Of reken je Unuvar, Bonnah en Hoogewerf ook nog mee?
0 0
FlyingDutchMan
Ja bizar hè lol, zelfs de jeugd..
0 0
wolterx
Sinds deze week trainen de selecties weer als het goed is, paar interessante ontwikkelingen lijkt het. De C jeugd lijkt 2, competities te gaan spelen, 1 nationaal en 1 international wat de groei van selecties logisch maakt. Misehouy en Rijkhoff gaan direct naar u15, wat wel eens een van de leukste teams om te zien kan worden komend seizoen. U16 wel geen goede start vooralsnog, 2x met 4-0, verloren al. VS AZ u16 en vandaag tegen Bochum u17.
2 0
ajax4altijdamsterdam
Silvano Vos is volgens mij ook doorgeschoven naar O15.
0 0
Champy
Ik denk eerlijk gezegd ook dat het seizoen wat is uitgelopen. Het seizoen begint pas midden augustus, en die hebben vaak maar 3 weken voorbereiding.
0 0
KlasseLasse
ik zag ze spelen bij koningklijke hfc speelde leuk en goed
1 0
wolterx
Was ook nog een wedstrijd tegen Bochum u17, die werd met 4-0 verloren.
1 0