Thuisduel met Sturm Graz is uitverkocht

Ajax kan in de tweede voorronde van de Champions League rekenen op een uitverkocht huis tegen Sturm Graz, zo meldt Ajax.nl. De Amsterdammers spelen op woensdag 25 juli in de eigen Johan Cruijff ArenA tegen de Oostenrijkers.

Wel geeft Ajax aan dat er via de UEFA mogelijk nog kaarten beschikbaar komen. Hiervoor dienen fans zich in te schrijven voor een reservelijst. Wanneer er dan weer kaarten in de verkoop gaan, zorgt Ajax ervoor dat de ingeschreven fans hiervan op de hoogte gebracht worden.

Sturm Graz is de eerste tegenstander die verslagen moet worden om de groepsfase van de Champions League te bereiken. In totaal moeten de Amsterdammers daarvoor drie voorrondes overleven. Ajax speelt op 25 juli eerst thuis, waarna op 1 augustus de return in Oostenrijk wordt gespeeld. Mocht Ajax het tweeluik winnen, gaat men door naar de derde voorronde van de Champions League, maar is er ook direct de zekerheid van een ticket van de groepsfase van de Europa League.

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bjorn
Nog een seizoen zonder Europees is geen optie. Vak 428. :-)
0 -1
strafschop
Het laatste seizoen zonder Europees is van 1990/91.
2 0
Niels.
Klopt.
Afgelopen seizoen wonnen we de CL.
0 0
Genant
Ai....de hunkering naar een Europees avondje begint bijna 'genant' (haha) te worden. Maar het zegt veel over de Ajax-fans....iedereen is er nu weer klaar voor om ouderwets te knallen.
0 0
Beachboy
Zin in!
0 0
Bram410
Op F zijn nog genoeg kaarten
0 0
JesperOlsen74
Daar kan de "gewone" supporter toch niet aankomen?
0 0
Labrador
Mooi zo
0 0
FlyingDutchMan
Allemaal door die aankoop van een Bande!!
0 0
Maik
Alweer een nieuwe mat? ;)
0 0
Saanchez
Scheelt dat het laatste concert in de Arena al op 14 juli is deze zomer. Weet nog dat we vorig jaar tegen Nice op een paar dagen oude grasmat moesten spelen. Nu is er anderhalve week tijd dus de mat zal nog niet van de hoogste kwaliteit zijn, maar in ieder geval bespeelbaar.
EDIT: Zie nu pas de fout in de titel
0 0