Advies Stam: 'De Ligt moet gewoon veel spelen'

BVeenstra, 28-06-2018 om 13:25, 7655 views, ELF Voetbal Magazine |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Voormalig Ajax-verdediger Jaap Stam lijkt te vinden dat Matthijs de Ligt nog minimaal een jaar bij Ajax moet blijven. De oud-trainer van Jong Ajax vindt dat De Ligt vooral veel moet spelen en bij een transfer is het nog maar de vraag of dat gaat gebeuren.

Stam vertelt in een interview met ELF Voetbal Magazine over de defensie van het Nederlands elftal en met De Ligt, Virgil van Dijk en Stefan de Vrij is er veel potentie voor een topdefensie. 'De samenwerking kan nog beter. Virgil heeft zich stap voor stap goed ontwikkeld. Hij is net als ik een laatbloeier. Bij Liverpool kunnen ze nog wel een verdediger als hij gebruiken.'

Vervolgens spreekt de oud-verdediger over De Ligt. 'Matthijs ken ik beter uit mijn tijd bij Ajax. Net als Virgil is Matthijs een nuchtere, stabiele jongen. Hij kan grote stappen zetten. Je hoort nu verhalen dat hij al naar Barcelona moet, maar die jongen moet gewoon veel spelen. Ik hoop dat zijn entourage hem dat ook adviseert", doelt Stam waarschijnlijk op adviseur Mino Raiola, die erom bekendstaat jonge talenten al snel bij een andere club onder te brengen.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NoPants
Ik stoor me er een beetje aan dat iedereen klakkeloos het bericht van het AD kopieert dat Matthijs raiola als adviseur erbij heeft genomen. Het originele bericht komt van het AD (die natuurlijk altijd super neutraal over ajax zijn-not) en daarna hebben heel veel secundaire voetbalsites (soccernews, voetbalzone, voetbalflitsen etc etc etc) het overgenomen. Als het op zoveel sites staat lijkt het natuurlijk waar, maar al die secundaire sites kopieren alleen maar, en zeggen er zelfs bij dat het een ‘hardnekkig gerucht’ is. Het is dan wel internationaal een gerucht, maar nog steeds een gerucht. Toch? Ik kan geen 1 betrouwbaar platform vinden die dit bericht heeft.

Waarom neemt iedereen dit voor de waarheid? Is er een foto van matthijs en mino die ik gemist heb? Is het ergens bevestigd door een geloofwaardige partij en heb ik dat gemist? Op transfermarkt staat in ieder geval dat hulshoff de zaakwaarnemer is.
0 0
FlyingDutchMan
Scherp Jaap!!
0 0
Robeerke
Heerlijk ff die waarschuwing op het laatst vanwege Mino
0 0
gras
Op nu.nl staan mindere berichten over Frenkie. Dat is een ander niveau dan voetbalzone e.d.

Ik krijg een licht onpasselijk gevoel.
0 0
FlyingDutchMan
Een half jaar geleden zijn contract verlengd joh, Marc stuurt hem gelijk zijn kantoor uit..
0 0
mistermiyagi
Sowieso een basisplaats veilig stellen in het Nederlands elftal..

Nederland speelt vanzelf tegen de topspitsen van Europa/Wereld.
Dit is een kwestie van tijd.
Als Ajax zich goed versterkt kunnen ze in de Champions League komen daar wachten ook de beste spitsen van Europa.
0 0
Redrum
Het feit dat de Ligt 'adviseur' Mino Raiola erbij gehaald heeft zegt helaas genoeg over de intenties van Matthijs. Die wil dus weg.
0 0
Duif63
Die Jaap heeft er wel kijk op zeg !
0 0