Fotoverslag: Trainingsweek Ajax in Duitsland

BVeenstra, 28-06-2018 om 12:15, 10478 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax belegt deze week een trainingskamp in Duitsland en dat levert uiteraard weer de nodige leuke foto's op. De Amsterdammers trainen niet alleen op het voetbalveld, maar ook in de Duitse bossen. Woensdagmiddag stond er namelijk een bosloop op het programma. Bekijk hieronder enkele foto's van de trainingsweek van Ajax.


De aankomst bij het hotel in Duitsland. Matthijs de Ligt, die er zaterdag tegen VVSB nog niet bij was, is weer van de partij!


Rasmus Kristensen bekijkt zijn laatste berichtjes, André Onana denkt diep na en Kaj Sierhuis lacht mogelijk de hoteleigenaar toe!


Ook Ryan Gravenberch is er weer bij! De zestienjarige middenvelder maakt voor het eerst een voorbereiding van het eerste elftal mee!


Het trainingskamp begon met een oefenwedstrijd tegen Preußen Munster. Helaas ging de wedstrijd met 3-1 verloren. Rasmus Kristensen zorgde voor de enige Ajax-treffer.


Jurgen Ekkelenkamp vecht om de bal.


Matthijs de Ligt, gelukkig nog altijd in het shirt van Ajax!


Directeur spelersbeleid Marc Overmars neemt ook een kijkje. Welke posities wil hij nog gaan versterken?


De technische staf - bestaande uit Aron Winter, Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Richard Witschge en Carlo l'Ami - kijkt toe.


Er wordt ook 'gewoon' getraind tijdens het trainingskamp. Daarvoor moeten de spelers eerst wel even een stukje wandelen.


Zo'n trainingskamp is best wel zwaar, hè Noa! Gelukkig is aanwinst Zakaria Labyad er om je even te steunen!


Altijd blijven lachen David Neres!


Een rondo tijdens de training. Weet Ryan Gravenberch (midden) de bal af te pakken?


De keepers zijn er natuurlijk ook bij! André Onana, Benjamin van Leer en Kostas Lamprou zijn bekende gezichten. De vierde man is Dominik Kotarski!


Marc Overmars zit er lekker bij. Logisch ook, want hij heeft een akkoord bereikt met Southampton over de transfer van Dusan Tadic!


Dat petje staat je goed, Erik! Maar wat heb je te vertellen aan Ryan Gravenberch?


Even lekker aan de conditie werken door middel van een bosloop! 


Teun Bijleveld, Ché Nunnely en Kaj Sierhuis op dreef!


Run, Forrest, Run!


Als trainer geeft Alfred Schreuder uiteraard het goede voorbeeld!

Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax_33
Ik hoop dat Orejuela wat kansen krijgt en deze met beide handen pakt. Ik vind hem toch wat meer hebben dan Kristensen in mijn ogen.
1 -1
Ozymandias
Ik vind beide spelers te slecht om ook maar een basisplaats bij Jong Ajax te geven. Orejuela is redelijk snel maar komt verder op ELK punt te kort als back. Hij dribbelt te veel met de bal, heeft (ironisch genoeg) een matige dribbel, heeft een slechte functionele techniek, heeft een slechte voorzet en is positioneel dramatisch. Waarom zou deze speler wat kansen krijgen? Volgens mij hebben ze hem bij Ajax al afgeschreven.
1 0
Lizz
Heel leuk gedaan! :)
0 -1
ditisdebeslissing
goed conditie opbouwen helemaal afbeulen die gasten. laat de ballen maar weg.
0 -3
Lane 8
Waarom ben jij überhaupt fan van ajax?
0 0
Ajax#1900
Ja joh, want dat is waar ze baat bij hebben. Oefeningen met een bal zijn overrated. We spelen immers als 100 jaar counter voetbal.
1 0