TG: 'Ajax gaat nog altijd vol voor komst Tadic'

BartVeenstra, 18-06-2018 om 07:05, 24269 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax stelt nog altijd alles in het werk om Dusan Tadic aan te trekken als opvolger van Hakim Ziyech, zo schrijft De Telegraaf maandagochtend. Laatstgenoemde vertrekt deze zomer hoogstwaarschijnlijk uit Amsterdam en met Tadic hoopt Ajax een geschikte opvolger te kunnen aantrekken.

Met Servië speelde Tadic zondag zijn eerste wedstrijd op het WK en volgens de ochtendkrant waren in Amsterdam de ogen dan ook gericht op de spelmaker. Uiteindelijk werd de winnende treffer gemaakt door Aleksandar Kolarov. 'Toch mocht ook Tadic terugblikken op een prima wedstrijd. De oud-aanvaller van FC Twente maakte duidelijk waarom Ajax nog altijd alles in het werk stelt om hem aan te trekken als opvolger van Hakim Ziyech. Tadic toonde zich beresterk, balvast en voorzag zijn elftal van creativiteit.'

Al weken gonst het van de geruchten over een mogelijke overgang van Tadic naar Ajax, maar de vraag blijft hoe realistisch de komst van de Serviër is. Immers, bij Southampton in de Premier League heeft hij een prima salarisstrookje. Een reden om naar Ajax te transfereren zou zijn omdat hij bij de Amsterdammers meer kans heeft om prijzen te pakken.

 

Ajax ❌❌❌ stelt nog altijd alles in het werk om Dusan Tadic aan te trekken als opvolger van Hakim Ziyech. 💪🏾Laatstgenoemde vertrekt deze zomer hoogstwaarschijnlijk uit Amsterdam en met Tadic hoopt Ajax een geschikte opvolger te kunnen aantrekken. ⚽️ Tadic toonde zich beresterk, balvast en voorzag zijn elftal van creativiteit, gisteren in zijn eerste wk wedstrijd! Tadic geschikt als opvolger van Ziyech? 🤔 #ajax #wijzijnajax #amsterdam #wc2018 #wc #wk #russia #transfer

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
michaellaudrup
Blijf hopen Marc, tis zo 1 september.
1 0
DeMeervanweleer
Tadic etc. is een geval van namedropping door de zaakwaarnemers om de prijs op te drijven en/of om bij andere clubs interesse op te wekken. Ajax moet het zoeken in de categorie Benedetti, Guiterrez, Jensen, etc.
En dan wel een beetje opschieten graag.
3 0
mistermiyagi
Jensen niet!
0 0
Duif63
Bij Ajax meer kans op het winnen van prijzen. Het staat er echt.
2 -1
4xEC1
De kans is denk ik net zo groot als dat Fellaini komt.
2 0
X-RaY
Als de telegraaf het schrijft moet het wel kloppen (laat hele vette puf)
2 0
NouridolbergNeres34
Gaat toch voor Mount of erick Gutierrez, voor miljoentje of 14 zijn die echt wel haalbaar.

Wil Tadic alsnog echt komen na het WK haal je hem ook ,we hebben zowiezo nog een middenvelder en een buitenspeler nodig.

Tadic linksbuiten
Gutierrez op 6.
dan heb je een heerlijk elftal.

Tadic—dolberg—-neres

Frenkie—-(6) gutierrez—- donny

Sinkgraven—-Wober—- de Ligt——-mazraoui

——————onana————-
3 -3
Ozymandias
Waarom denk je dat Mount een optie is voor Ajax? Chelsea wil hem alleen verhuren en als ze hem zouden verkopen maakt Ajax geen kans tegen het grote geld van clubs uit de Premier League.
0 0
NouridolbergNeres34
Die jongen wil vooral spelen dan is Ajax de ideale club, speelt straks als het goed is minimaal EL en je speelt voor de titel. Ik geloof dat hij haalbaar is, heb alleen het idee dat Overmars helemaal niet geinteresseerd is in Mount.
0 0
gi0vanni
Dan moet je niet bij Chelsea zijn. Die willen niet aan Ajax verkopen en alleen veel geld zou ze van dat idee kunnen afhalen. Reken daarom maar minimaal aan 20 miljoen. plus de bijkomende kosten als tekengeld, makelaarskosten e.z.v.

Daarom niet haalbaar. De enigste optie waar je ook niet veel kans op hebt is huren.
0 0
X-RaY
Met die achterhoede ga je Europees geen potten breken. Veel te onervaren en jeugdig.
1 -1
NoPants
Kunnen we please tagliafico blijven opstellen?!
4 0
MelleAfca
Een fitte Sinkgraven kan het Nico wel degelijk heel lastig gaan maken. Sluit sowieso niet uit dat Ten Hag met een 352/343 gaat spelen met Sinkgraven en Mazraoui aan de zijkanten en Nico als meest linkse centrale verdediger.
1 -1
PeterDeAjacied
Sinkgraven kan leuk combineren, maar in Europa heb je een back nodig die ook kan verdedigen. Sinkgraven kan niet verdedigen.
3 -1
michaellaudrup
Zou Sinkie op het middenveld zetten.
0 0
MelleAfca
Noem me 3 backs in de wereld op (bij de topclubs) die kunnen verdedigen.
1 0
MelleAfca
Ik zie misschien nog wel liever Babel op links komen. Tadic is toch geen échte linksbuiten.
Daarnaast moet Ajax wel alles op alles zetten om Mount te halen. Van de Beek dan op 6 met Frenkie en Mount ervoor.
Onana; Mazraoui, De Ligt, Wöber, Tagliafico; Van de Beek(6), Mount, Frenkie; Neres, Dolberg, Babel.

Dan kun je het kampioenschap schriftelijk afdoen. Al hoop ik wel dat Ten Hag een keer durft te gaan voetballen.
2 -1
TheRiviera
Babel gaat sowieso niet weer terug komen die zit goed bij Besiktas. Jou gekozen middenveld heeft een groot tekort aan ervaring. Als Ziyech vertrekt en je Schöne niet in de basis zet en ook niet een eventuele aankoop gooi je al je broodnodige ervaring de deur uit. Het is in het verleden al gebleken dat een tekort aan ervaring een negatief effect heeft op het elftal. Tevens zie ik niet waarom iedereen zo geil is op Frenkie. Die jongen heeft potentie maar hij heeft nog niks laten zien waardoor ik overtuigd bent dat hij een basisplek verdiend. Hij mag het eerst laten zien in de voorbereiding anders mag hij de bank warm houden. Het elftal heeft mannen nodig die er gelijk kunnen staan , geen jonkies met nauwelijks schaamhaar op hun ballen.

Dat sluit ook direct aan op Mazraoui en Wöber. Beide zijn nog jong en hebben ook nog niet genoeg laten zien om basisplaats waardig te zijn. Dus je stelt in potentie een mooi talentvol elftal op maar met deze spelers zal je nergens komen.
0 -1
MelleAfca
Dat Babel wel lekker zit bij Besiktas zal ik niet ontkennen, zowel sportief als financieel. Echter als je Babel een beetje volgt op social media, speelt hij toch echt het liefst met een witroodwit shirt. Ook na zijn tweede periode hier solliciteerde hij amper een jaar later alweer openlijk. Dat was dan wel voor zijn absolute toptijd die die nu heeft. Of hij haalbaar is weet ik dus niet, maar onrealistisch is het ook zéker niet.

Het bekende ervaring punt word ik altijd een beetje ziek van eerlijk gezegd. Je zegt dat het verleden heeft uitgewezen dat Ajax ervaring nodig heeft? Ik zou het graag willen omdraaien. Al jaren zijn het de ervaren spelers die constant door de mand vallen. Poulsen (ja die werd los van Psv-uit alleen maar afgevallen hier), Zimling, Westermann en ook dit jaar waren het vaak de ervaren jongens die er in negatieve zin uitsprongen (Huntelaar en Schöne).

Over Frenkie wil ik niet al te veel zeggen, behalve dat ik het echt bizar vind dat een Ajacied, die voor mooie creatieve voetballers staan. Niet kunnen zien dat Frenkie het grootste talent op het middenveld is sinds Eriksen en daarvoor Sneijder en van der Vaart. Dat Barcelona hem wilt hebben is geen argument, maar ook zeker niet ontoevallig.

Daarnaast staan we bij Ajax nog altijd voor het ontwikkelen van jonge spelers, dus als jouw argument is voor het niet laten spelen van Frenkie, Mazraoui en Wöber. Dan lijkt me dat er maar een manier is om dat op te lossen, en ze gewoon wél in de basis te zetten. Want de kwaliteiten hebben ze.
2 0
NouridolbergNeres34
Dat zou ik ook echt prima vinden, Babel is echt gegroeid laatste jaren een stabiel niveau, sterk aan de bal.
0 0
MosesD
Eens. Hoewel ik Gutierez het liefste op de plek van Ziyech zie. Jensen is ook nog altijd een prima optie. De Jong (als hij blijft) op 6. Anders heb je daar Eiting of Mazaroui (en supersub Schöne).
1 0
NouridolbergNeres34
Kan ook of donny op 6 en Mount halen als aanvallende middenvelder.
1 -1
grannig mokum1
Ga geen belofte maken waar je niet kan waarmaken, ga voor speler/s die haalbaar zijn voor ons ajax,.... Straks krijgen we weer tehoren krijgen van Marc Overmars wij halen geen spelers meer wij moeten doen met dit volwaardig elftal, elk jaar het zelfde toch??
2 0
Genant
Spelers uit de Premier League die nog geen 30 zijn en international zijn van een gewaardeerd land zijn echt niet te halen voor Ajax. Schei eens uit met die onzin Overmars. Ik word hier echt niet goed van.....haal gewoon een speler die we kunnen halen. PSV heeft de selectie alweer op orde zonder iets te verkopen. Wij lopen weer te frikandellen.
1 0
fc Barcelona_ke
Ja jaarlijks grote onzin oa balotelli eto o ricardson enz
1 0
MosesD
'Ajax gaat vol voor', 'Ajax schakelt door naar plan B, C, D', 'Met deze selectie gaan we het doen', het jaarlijkse riedeltje, wat bijna een vast couplet kan zijn in onvervalste Amsterdamse carnavalskraker. Waarom horen we dergelijke lege frasen alleen bij Ajax? Ik ben zo benieuwd op basis waarvan bijvoorbeeld een Overmars denkt dat Tadic werkelijk haalbaar is. Want let maar op, Tadic blijkt straks niet haalbaar (hoe verrassend) en alternatieven (o.a. Jensen, Gutierez) zijn inmiddels niet meer beschikbaar. Voor spelers als de Ligt, de Jong, Neres, etc, is het ook een signaal als Ajax zich niet daadwerkelijk versterkt. Als het niet zo triest zou zijn, zou ik er nog bijna om kunnen lachen.......
5 -2
Ozymandias
Waarom zouden Gutierez en Jensen alternatieven zijn voor Tadic? Ajax is naar iemand op zoek met relatief veel ervaring die kwalitatief er direct bovenuit zou steken. Gutierez en Jensen passen niet binnen dat profiel.
0 0
EenAjacied
'Ajax die gaat vol voor dusan tadic', onderhandelingen lopen echter statisch.
'Ajax schakelt door naar plan B, C, D', maar helaas werken anderen clubs niet mee.
In roddelbladen worden er met geruchten gesmeten. Terwijl Marc op Curacao ligt te zweten.
'Met deze selectie gaan we het dit jaar doen' en op de bank staat weer een extra paar miljoen.
carnaval 2019 here we come
2 -1
Bjorn
Zou een hele goede zet zijn voor mijn gevoel, maar dan moet het wel snel gebeuren. Te veel concurrentie voor dit soort spelers.
1 0
Saanchez
Speelt op het WK as we speak, gaat niet binnenkort worden gepresenteerd. Plus: Servië maakt een goede kans om door te gaan naar de knock-out fase.
0 0
IDJosh
Tadic is gewoon de jaarlijkse "grote" naam die we elke zomer krijgen. Een zoethoudertje, ik zou me er niet blind op staren.
3 0
Ajax68
Ik hoop alleen maar dat Dusan Tadic gaat komen, want hij is een nog groter sieraad op het veld dan Ziyech is.
Alleen...... wát als hij toch niet haalbaar is gebleken, gaan ze dit dan wéér zgn. intern oplossen ?
Net zoals met die Argentijnse jongen van Boca, wat gaan we doen als ook HIJ niet gaat komen Overmars ?!
0 0
Jelephi
Qua ambitie is het gras altijd groener aan de overkant. Alleen verdomme nou, het is bij ons wel een immens dorre vlakte.
3 0
Ricbun
De quote van de transfer van Tadic naar Ajax is nog altijd 1.40 en 2.50 dat hij bij Southampton blijft op Unibet. Er is dus duidelijk iets bezig achter de schermen, anders zou je niet zulke quotes hebben. Dus voor de mensen die er totaal geen geloof in hebben, zet je spaarcentjes op dat hij bij Southampton blijft. Toch een mooie rente van 250%
2 -1
Bky
Unibet is stiekem van Overmars, zo verdient hij zijn geld.
3 0
vincent_DV
Iedereen neemt dat met een korreltje zout maar het is toch vrij opvallend dat je voor Ajax 1,4 krijgt, Southampton 2,5 en voor de rest van de rij zelfs 15 of meer. Die bookmakers weten vaak vrij veel dus het is wel een vrij bijzonder iets. Dan moet er eigenlijk wel iets spelen.
2 0
Jelephi
Rente is iets anders dan rendement.
2 0
Ricbun
Ja goh..
0 0
Bocarra
:-)) vooral die laatste zin.
0 0
vincent_DV
Ik ziet dit eigenlijk niet snel gebeuren eerlijk gezegd, maar door het feit dat dit gemeld blijft worden plus dat er niet een heel groot spektakel van gemaakt wordt door de Telegraaf(Wat wel was bij Balotelli en Eto'o) lijkt het er toch op dat het wel redelijk serieus is. En wanneer Ajax er mee bezig blijft betekent dit ook dat Tadic er voor open staat lijkt mij. Dus ik heb eerlijk gezegd nog wel stille hoop. Als Ajax dan ook nog even Nacer Chadli probeert op te pikken bij het gedegradeerde West Brom ben zou het helemaal geweldig zijn. Die lijkt me zelfs nog eerder haalbaar omdat ie niet zo'n goed seizoen heeft gehad dit jaar(Maar 5 wedstrijden gespeeld) maar zit alsnog gewoon in de WK-selectie van België. Omdat ie zo weinig gespeeld heeft lijkt het mij dat hij de clubs niet voor het uitkiezen heeft. Heb je een lekkere aanval met Chadli-Dolberg-Neres en als middenveld de Jong- van de Beek- Tadic. Dat zou toch heerlijk zijn.
1 0
geendagsvlieg
Chadli is bijna het hele seizoen geblesseerd geweest en wordt nog meer dan Tadic gelinkt aan een transfer binnen de PL. Hij heeft overigens een degradatieclausle van 17 miljoen pond.
0 0
vincent_DV
Ik kan eerlijk gezegd geen enkel bericht vinden of een gerucht over een mogelijke transfer van Chadli, alleen die 17 miljoen inderdaad. Dat is ongeveer 19 miljoen euro dus dat is ietwat veel voor Ajax. Dan is hij toch iets minder haalbaar dan ik dacht, al is het alleen maar een clausule dus misschien wertk West Brom voor minder ook wel mee.
0 0
Bocarra
Geen slecht idee. Maar ik ben bang dat Marc en Sar hun belofte dat er bij start van de voorbereiding een volwaardige selectie staat niet waar gaat maken. Als er nog spelers komen zal dit waarschijnlijk na het WK zijn.
1 -1
Mart42
Meer kansen om prijzen te pakken. We wachten al 4 jaar......
1 -1
Mark03
Toch spelen we vaker om de titel dan Southampton
3 0
Mart42
Daar krijg ik nou echt een stijve van. Kan je humor waarderen!
1 0
Ajacied33
En toch is het zo
0 0
Ajax#1900
Goed argument...
1 0
Saanchez
Zie het graag gebeuren maar zelfs als het een feit is, met een beetje geluk/pech gaat Servië met Brazilië mee naar de knock-outfase en zou hij pas mid tot eind juli kunnen aansluiten. Voor die tijd hebben we nog wel 1 of 2 versterkingen nodig.
0 0
Jelephi
Elk jaar hetzelfde liedje
2 0
Patrick78
Onhaalbar....TG en zijn bulllshit.
1 0
Bil
Komt echt niet hoor!!
3 0
Ajacied33
Hier geloof ik niet in. Een salaris en competitie waar je U tegen zegt laten schieten om op kunstgrasvelden in NL te voetballen. Ajax is dan een prachtige club, maar vergeleken met de PL is onze ED natuurlijk niks
2 0
geendagsvlieg
Hoeveel kunstgrasvelden zijn er komend seizoen in de Eredivisie, een stuk of zes?
0 0
Ajacied33
Is toch erg...
0 0
ajaxcied4life
6 teveel dus.
1 0
RoodWit
Hou maar op Telegraaf, er komt helemaal niemand meer.
2 0
Ajacied33
Ik denk wel dat er nog wat komt, maar geen Tadic in ieder geval. Als je daar op gaat rekenen zul je teleurgesteld raken
0 0
RoodWit
Ik reken helemaal nergens meer op, dan is alles een verassing.
0 0
Stefanaladin
De krant die melde dat megallan wel zou komen
2 0
Ajacied33
Daar sta je dan als Verweij..
1 0
ajaxcied4life
Iedereen snapt toch dat Tadic betere opties heeft dan Ajax. Hier kun je toch niet serieus op gaan wachten.
4 0
vincent_DV
Ik vraag me af in hoeverre dat zo is eerlijk gezegd. Engelse clubs groter dan Southampton zullen hem niet willen gok ik, een andere middenmoter in een grote competitie betaald net zo veel als Ajax en de subtoppers in die competities gaan hem ook niet nemen, dan hou je nog Rusland, Turkije, Ukraine en China over maar dan is het de vraag of hij dat wilt. De enige optie die misschien beter is voor hem qua competitie Salaris is blijven bij Southampton maar daar wil hij na 4 jaar ook wel een keer weg denk ik. Dus behalve als er een club als Fenerbahce, Zenith, Shakthar, Sevilla of CSKA Moskou komt (en dan is het nog de vraag of hij in het westen wilt blijven of dat hij geïnteresseerd is in Oost-Europa), is Ajax misschien wel zijn beste optie. Mijn verwachting is trouwens wel dat één van die clubs hem wel zou willen maar zo niet, maakt Ajax denk ik wel een kans.
1 0
Genant
Ajax betaalt geen 3 miljoen salaris en dat kan een speler als Tadic links en rechts gewoon krijgen. Uiteindelijk draait het allemaal om geld. Natuurlijk is Ajax een mooiere club dan een team uit rechterrijtje PL of top CS. Of een subtopper uit Turkije etc. Alleen daar betalen ze gewoon meer, om nog maar te zwijgen over China.
1 0
ajaxcied4life
Jouw verhaal is genuanceerd en in mijn optiek vrij nauwkeurig. Inderdaad. De top van Engeland zal hem niet nodig hebben echter zijn voor een Servische jongen CSKA moskou of Spartak St. Petrusburg ook prachtige clubs, los van het salaris dat zij kunnen bieden. Dus ik zie het gewoon niet geneuren. Je kan daar als Ajax zijn niet op wachten in mijn beleving.
0 0
vincent_DV
Ja ik acht de kans zelf ook klein hoor, daar niet van. Ja voor Oost-blokkers zijn dat inderdaad ook mooie clubs maar ik twijfel zelf een beetje of dat clubs zijn die hem zullen halen, misschien na een goed WK? Ik denk dat als hij echt graag iets anders wil Ajax een kleine kans maakt, het is het proberen waard.

Maar dit is wel een beetje de categorie waar Ajax het moet zoeken in mijn ogen wil je Ziyech een beetje fatsoenlijk opvangen. Er zijn best wel wat spelers bij middenmoters in Europa die best graag een keer voor de prijzen willen spelen en Europees voetbal. En dat lukt ze niet in een grote competitie en dan kom je toch bij een Ajax uit. Zijn Servische ploeggenoot Ljajic kan je ook nog wel proberen haha.
0 0
Maik
Alleen niet zo handig om je op een WK-speler te richten met onze aanstaande voorrondes. Je kunt toch verwachten dat een Tadic pas na het WK rond gaat kijken om zn opties af te wachten. Je weet hoe dat gaat met één topwedstrijdje daar.
0 0
Mokum31
Ga toch weg! Wij gaan vol overal voor en uiteindelijk hebben we kak
2 -1
Afca85meer
Gaat niet gebeuren. Tadic gaat zijn basisplaats + salaris uit de premier League echt niet opgeven om bij Ajax (eredivisie) te gaan spelen.
5 0
Mikee
Nou. Verras me.
6 0
RSM
Moeilijk. Ajax is niet heel sterk in onderhandelingen.
2 -7
Sterretje73
Ow ? Je bent er altijd bijgeweest ? Vertel ?
8 -1
Jan Doedel
Feiten spreken voor zich toch?
1 -3
Sunstridr
Allebij Monchi (Ramón Rodríguez Verdejo) en Daniel Levy (heel bekende en "goeie" technisch directeurs) vinden juist anders om.
Monchi heeft letterlijk gezegt dat Overmars een van de moeilijkste technisch directeurs om met te onderhandelen is.
2 0