'Transfer Magallán stapje dichterbij'

BVeenstra, 16-06-2018 om 11:30, 29659 views, Argentijnse media |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

De transfer van Lisandro Magallán naar Ajax lijkt een stapje dichterbij te zijn gekomen. De Argentijn, die nu nog onder contract staat bij Boca Juniors, heeft in Amsterdam al een medische keuring achter de rug, maar zijn huidige club wil eerst een vervanger in huis hebben gehaald.

Dat laatste lijkt nu dan toch echt te gaan gebeuren in het weekeinde. Wat is er precies aan de hand? De Argentijnse journalist Luis Fregossi, die kort op het nieuws rondom Boca Juniors en het Argentijnse voetbal zou zitten, schrijft op zijn Twitter-account dat Carlos Izquierdoz bijna speler is van is Boca Juniors.

Izquierdoz is nu nog speler van Santos Laguna, dat ook pas zijn verdediger wil laten gaan als er een vervanger is aangetrokken. De Mexicaanse club hoopte Lema aan te trekken, maar hij is op weg naar Benfica. Nu hoopt men Saul Salcedo van Olimpia aan te trekken en deze transfer zou nu dichtbij zijn. Wanneer deze transfer afgerond is, zou de weg voor Izquierdoz vrij zin om naar Boca Juniors over te stappen. En in dat geval zou een overstap van Magallán naar Ajax niet lang meer op zich hoeven te laten wachten. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Catenaccio
Let op mijn woorden.... het 5e seizoen zonder titel is in aantocht. Diep triest. Voor Magsllan had je allang door moeten schakelen . Ze kunnen bij Ajax blijkbaar niet rekenen. 72 uur is 3 dagen!
Ga er maar vanuit dat Ziyech en de ligt pleite zijn. De jong wellicht nog een jaar in verhuur nadat Barca ff 50 miljoen aftikt.
Actie vereist duffe pipo’s Wat zich Ajax bestuur noemt
0 -3
S_020
Wil Olimpia dan niet eerst een vervanger halen voor Salcedo voordat ze hem naar Santos Laguna laten gaan, zodat Santos Laguna Izquirdos baar Boca laat gaan, zodat Boca Magallàn naar Ajax laat gaan..(?) Kon het niet ingewikkelder?
0 -1
MennoJerry
Olimpia laat Salcedo niet gaan voor ze een vervanger hebben. Dit moet Barzagli worden van Juventus. Maar Juventus wil eerst een vervanger hebben voor ze hem willen laten gaan, dit moet Mathijs de Ligt worden maarja, Ajax wil eerst zeker zijn van de komst van Magallán.
0 -1
AFCAfan93
Weet niet hoe Julie er over denken maar zie liever rodrigo caio komen van sao paulo en voor het middenveld lucas paquetã.
0 -2
Ajax4xbestevaneuropa
Verder toch wel stil qua interesse van Ajax in bijv. aanvallers. Gaan we nog ervaring halen? Is er iemand die zo gehaald kan worden als Onana opeens weggaat.
Deze kunnen allemaal nog weg: Onana, De ligt, De Jong, Ziyech,Neres. En Nico en Dolberg, je weet hoe dat gaat na 1 goede wk wedstrijd. Stel iemand geeft 15-20 voor Tagliafico, weigeren?
0 -1
Mart42
72 uur nog niet voorbij dan? Als Ajax dit over zich heen laat lopen dan is de geloofwaardigheid verloren van de club,
0 -4
Ozymandias
Weer zo iemand die elk gerucht lijkt te geloven. Die 72 uur kwam uit de duim van een of andere journalist. Lozano was bijna een heel jaar bezig met de transfer van Lozano. Waarom bij een beetje moeite direct de handoek in de ring gooien?
1 -2
Ajaxbrl
Lachwekkend dit , Wanneer pakken we eens door en gaan we NL domineren! Tja kost geld he!
5 -3
ajaxcied4life
Voorronde CL: Onana, Magallan, De Ligt, Wöber, Mazroui, F. De Jong, Van de Beek, Sinkgraven, Labyad, Sierhuis, Neres. Enfin, het moet met die 11 mogelijk zijn om de eerste twee wedstrijden te overleven.
0 -6
ajaxrulesz
Tadic en guitierezz komen nog.
0 -5
ajaxcied4life
Ik heb er een hard hoofd in. Daarnaast spelen zij beiden het WK.
0 0
Ozymandias
Ik zie liever dat Ajax met Onana; Mazraoui, De Ligt, Wöber, Sinkgraven; Vd Beek, Eiting, De Jong; Neres, Huntelaar en Labyad de eerste voorronde van de Champions League zal spelen. Dat is een team wat op Labyad na redelijk goed op elkaar is ingespeeld en wat genoeg individuele kwaliteit heeft om de eerste voorronde (met relatief gemak) door te komen.
0 -5
FUBAR
Dat gejank om transfers. Bande, Schuurs en Labyad zijn al binnen. Wie zijn er weg?
4 -9
Lazell
Kluivert nagenoeg en Ziyech zal ook nog wel gaan. Hoop toch dat ze daar een vervanger voor halen voor die weg is. Van Bande, Labyad en Schuurs word je niet direct sterker en van een vertrek van Ziyech wel zwakker.
3 -2
Ozymandias
Ik denk dat Ajax met Labyad als vervanger van Kluivert en De Jong als vervanger van Ziyech er niet op achteruit gaat. Tel daarbij op 1) dat spelers als Onana, Neres, Vd Beek en De Ligt een seizoen verder in hun ontwikkeling zijn, 2) de aankoop van Tagliafico en 3) de doorbraak van Mazraoui (als rechtsback) en ik denk dat het basiselftal er kwalitatief op vooruit is gegaan ten opzichte van het begin van het seizoen 2017/18.

Begin van het seizoen 2017/18: Onana; Veltman, De Ligt, Viergever, Dijks; Vd Beek, Schöne, Ziyech; Neres, Dolberg, Younes

Begin van het seizoen 2018/19: Onana; Mazraoui, De Ligt, Wöber, Tagliafico; Vd Beek, Schöne, De Jong; Neres, Dolberg, Labyad

In mijn ogen is het elftal waar Ajax het 2018/19 seizoen mee kan beginnen een behoorlijke kwalitatieve verbetering ten opzichte van het elftal waar Ajax het seizoen 2017/18 mee begon.
0 -1
HsvHoek
Er hoeft niemand weg we moeten doorselecteren, vorig seizoen is gebleken dat het veel te labiel is allemaal. Leuk al die jeugd maar potentie alleen is niet voldoende er dient ook NU gepresteerd te worden en dat doen we niet, dat betekent dat er meer ervaren goede spelers bij moeten.
1 -1
ajaxrulesz
wij willen echte versterkingen zien! Geen 19 jarige talenten die nog vollop moeten leren/wennen. Magallan zou een geweldige eerste stap zijn. Bijna 25 ervaren speler met argentijnse mentaliteit en zal er direct staan. en als dan tadic en guitierezz ook nog komen wat ik sterk vermoed dan ben ik wel tevreden.
4 0
behangdelul
Hoop PSV-fanboys hier op AS tegenwoordig. Zijn jullie allemaal verdwaald ofzo?
7 -4
ajax4ever01
Dus je mag hier geen negatief commentaar meer geven op basis van ervaringen uit het verleden hoe Ajax heeft gehandeld? Misschien zou je eens uit die roze wolk moeten komen en eens kritiek durven te tonen die terecht is.
2 -1
behangdelul
Wees niet bang, ik lever ook wel eens kritiek, maar dan wel op een normale manier en zo goed mogelijk onderbouwd. En ik ga al helemaal niet roepen dat die armoedeclub uit het zuiden het zo fantastisch voor elkaar heeft.
1 0
Ozymandias
Het is vakantie, veel verveelde kinderen die dan op fansites van andere clubs vervelend gaan doen. Kijk naar de PSV supporter Nadamesmo (wat 'helemaal niets' betekent) die hier al jaren in elke vakantie (onder verschillende namen) komt buurten. De oudere AS leden kennen hem waarschijnlijk als Ailton.
7 -5
Jelephi
Jij zat toch ook op AN. Jammer dat dat niet bestaat, zaten ook vermakelijke types op.
1 0
Ozymandias
Inderdaad, al weer een tijdje geleden. Ik kwam er ook pas kort geleden achter dat ze met het forum op zijn gehouden. Weet jij eigenlijk waarom?
1 -1
Michelinho
Beveiligingslek op diverse van de 'Netwerk'-sites. Accounts werden overgenomen, gebruikersnamen aangepast, leden privé lastig gevallen, etc . Naar het scheen(!) kwam het lek bij PSV Netwerk vandaan en woedde er achter de schermen een fittie tussen de respectievelijke admins/moderatoren. Na een mislukte opschoonactie waarbij sommige gebruikers werden verwijderd en alle ww'en gewijzigd en men het nieuwe ww per e-mail moest opvragen gebeurde het weer en zelfs des te meer en hebben ze in augustus de forums en reacties op nieuwsitems uitgeschakeld. Sindsdien heel summiere info over het opzetten van een verbeterde en veiligere site, oproepen voor nieuwe teamleden en inmiddels al een half jaar het bericht dat ze dicht tegen het openen van de nieuwe site aanzitten.
0 0
Jelephi
Admins hadden ruzie onderling. Begreep dat mensen van PSV netwerk (die ook overall beheerder waren van netwerk.to) probeerden anderen te beschadigen met naam en toenaam.
0 0
HsvHoek
PSV versterkt zich zonder problemen en wij??
Bij ons duurt het verschrikkelijk lang, er moeten versterkingen gehaald worden en ook nog doorgeselecteerd worden, hoe denkt Overmars dit nog allemaal te doen binnen een week??
Als we idd de vcl niet doorkomen moet het exit Overmars, Sar en ten Hag zijn, weer allemaal loze beloften over dat de selectie op orde zou zijn, er komt weer helemaal niks van terecht.
4 -5
Minsc
Hé Hoeker, nog gefeliciteerd! Hoek en SteDoCo in de derde divisie, ha ha ha. Jupiler League here we come!
Inhoudelijk overigens helemaal met je eens.
2 0
HsvHoek
Dank je, ja ik zag het, wij eindelijk in die 3e divisie op het tandvlees dat wel. Jupiler league is ver buiten ons bereik haha en dat hoeft ook niet
0 0
Ozymandias
PSV haalt Viergever en Dumfries! Zou jij blij zijn met zulke middelmaat?!
5 -1
ajax4ever01
Mount(huur) en van Ginkel(aankoop) kan je je bericht vast mee aanvullen en reken er maar op dat het ze gaat lukken om hun selectie verder te versterken. Je kunt wel blijven ontkennen maar ze zijn gewoon slagvaardiger. Ajax wacht te lang op beslissingen van een speler. Gewoon doorschakelen als het te lang duurt ipv je continu aan het lijntje laten houden.
0 -1
Ozymandias
Ten eerste is het nog verre van zeker dat Mount naar PSV gaat en ten tweede zou je toch niet blij zijn als Ajax een huurspeler zonder optie tot koop zou halen? Van Ginkel speelde de afgelopen seizoenen al bij PSV dus het is niet alsof ze er op vooruit gaan met zijn koop.

Het is aburd dat je PSV slagvaardiger noemt maar tegenlijkertijd vindt dat Ajax te lang wacht. PSV heeft bijna een jaar gewacht op de beslissing van Lozano. Soms zijn transfers wat moeilijker maar als de speler het waard is moet een club niet snel opgeven.

Daarbij heeft Magallán al aangegever naar Ajax te willen. Alleen wil Boca eerst zijn vervanger hebben ingelijfd. Hij zal wel komen maar uiteindelijk zal Ajax misschien nog één/twee miljoen extra betalen als het Boca niet snel lukt een vervanger aan te trekken.
0 0
ajaxrulesz
en angelino, nu marcel brands daar weg is hoeven we volgens mij niet zo bang meer te zijn op voltreffers zoals lozano in eindhoven.
1 0
Ozymandias
Angelino is een goede linksback. Misschien wel beter dan Tagliafico. Maar AS leden lijken alleen naar de goede aankopen van PSV te kijken en de miskopen van Ajax. Als PSV iemand als Mount huurt is dat hier op AzijnShowtime een voorbeeld van een goed transferbeleid maar als Ajax een speler zou huren zou dat een schande worden genoemd door dezelfde azijnzeikers hier op AS.
1 -1
GerardAjax26
Zeker niet, maar zou fijn zijn als Ajax ook wat versterkingen haalt voordat de voorrondes beginnen. Wat PSV doet moeten ze daar weten.
0 0
Ozymandias
Zolang er naast Ziyech en Kluivert geen basisspelers vertrekken heeft Ajax geen extra aankopen voor de basis nodig. Ziyech wordt vervangen door De Jong en Kluivert door Labyad. Ajax heeft in mijn ogen het basiselftal al rond met Onana; Mazraoui, De Ligt, Wober, Tagliafico; Vd Beek, Schone, De Jong; Neres, Dolberg en Labyad.

Misschien dat Schone nog vervangen kan worden maar dan moet dat met een uitzonderlijke speler zijn (bijvoorbeeld Blind). Iemand als Jensen (die nog nooit op '6' heeft gespeeld) zie ik niet echt als een (grote) stap vooruit en dan zou ik liever Schone op '6' zien spelen tot Eiting klaar is om het over te nemen.
0 -4
voorkennis
nee ging prima afgelopen seizoen
2 0
Ozymandias
Met bijna dezelfde selectie (minus Klaassen, Traoré en Sánchez waarvan de eerste twee door Vd Beek en Neres goed werden vervangen) haalde Ajax de finale van de Europa League.

Het lag niet aan de kwaliteit van de spelers maar aan het feit dat er twee keer in korte periode van trainer werd gewisseld en het drama met Nouri.
1 -3
GerardAjax26
Mee eens, al had Sanchez ook een groot aandeel in het Europese succes.

Hoop vooral dat Dolberg een seizoen fit weet te blijven, dat kan al een groot verschil zijn met Huntelaar (met aller respect).
1 0
Ozymandias
Inderdaad, het verlies van Sánchez was groot doordat hij de vele fouten van Viergever goedmaakte. Maar met Wöber en De Ligt heeft Ajax een prima centraal duo.
0 0
ajax4ever01
Heb je Wöber tegen PSV zien spelen?
0 0
Ozymandias
Ja, heb je De Ligt tegen Excelsior zien spelen? Eén wedstrijd zegt mij helemaal niets. Wöber liet voor zijn blessure zien een redelijk hoog niveau te kunnen halen. Na zijn blessure heeft hij een paar wedstrijden gehad waarin hij minder speelde maar ik zou het vertrouwen in hem houden. Als ze zo snel een speler vervangen door een aankoop zullen ze aan de slag blijven qua kopen.
0 0
HsvHoek
Als je kijkt naar vorig seizoen, hebben we 2 a 3 versterkingen nodig en dan het liefst ervaring, stabiliteit hebben we nodig. PSV haalt gewoon stabiele spelers en wij blijven zitten met jongens die veel potentie hebben waar ook komend seizoen geen prijzen mee behaald zullen worden. De belofte om ervaren goede voetballers te halen wordt weer maar eens gebroken, nee we halen 2 talentjes en iemand die het redelijk doet bij Utrecht. We worden toch gewoon weer geweldig in de zeik gezet door Overmars en co, of zie je dat anders?
0 -2
Ozymandias
Ajax wilde twee of drie spelers van de leeftijdsgroep van Tagliafico halen. Met Labyad is de eerste daarvan al binnen en Magallán moet de tweede worden. Ik zie dus niet in hoe "we toch gewoon weer geweldig in de zeik" worden gezet.

PSV haalt stabiele spelers? Dat is een leuk eufemisme voor middelmaat. Ik zou zeker niet blij zijn als Ajax een bankzitter van PSV en Dumfries zou halen. Typisch gevalletje van het gras is altijd groener bij de buren...
1 0
HsvHoek
Met al die middelmaat is PSV anders met 2 vingers in de neus kampioen geworden. Tis maar net wat we belangrijk vinden.
0 0
Ozymandias
Met Viergever en Dumfries is PSV met twee vingers in de neus kampioen geworden? Dat zijn namelijk de middelmaat waar we het over hebben.

Maar om op je punt in te gaan, Ajax werd onder De Boer ook vier keer kampioen terwijl ze middelmaat kochten. Dat zegt mij dus helemaal niets.
1 0
HsvHoek
Nee maar wel met Schwaab en Isimat, weinig talent misschien maar wel heel degelijk. Viergever en Dumfries passen precies in dat plaatje.
1 0
Ozymandias
Met zo'n beleid zal PSV nooit aansluiten bij de subtop van Europa. Ik zou niet blij zijn als Ajax met zulk niveau genoegen zou nemen. Viergever vond ik niet goed genoeg voor de basis bij Ajax dus ik zie niet in waarom een PSV fan daar blij mee zou zijn. Dumfries is een rechtsbenige versie van Dijks. Een speler van het niveau van Luckassen. Spelers die bij topclubs eigenlijk gewoon te kort komen.

Ik zeg niet dat het transferbeleid van Ajax geweldig is maar het transferbeleid van PSV is echt niet beter. Pereiro, Ramselaar en Luckassen waren bijvoorbeeld relatief dure spelers die weinig presteren. Daarbij heeft PSV het hele afgelopen seizoen met een rechtsback op linksback gespeeld doordat ze vorig jaar zomer het niet lukte om een linksback aan te trekken.
1 -1
GerardAjax26
Dat ben ik niet met je eens. Met Kluivert en Younes vertrekken er 2 linksbuitens. Labyad kan daar spelen ja, maar zie ik meer als een middenvelder. Zou graag zien dat Ajax een specialist haalt voor linksbuiten en niet een middenvelder die daar ook kan spelen. Op rechtsbuiten heb je eigenlijk ook al weinig concurrentie voor Neres. Nog een seizoen Schone in de basis zie ik ook niet echt zitten. De overige namen van je opstelling vind ik wel goed.
0 0
Ozymandias
Ik denk dat Labyad door Ten Hag meer als aanvaller dan middenvelder wordt gezien. Ten Hag heeft hem bij FC Utrecht dan ook (bijna) altijd als aanvaller gebruikt. Verder heeft Ajax ook Bandé gehaald die zowel op links als rechts kan spelen. Ik zie dus niet in waarom Ajax nog een buitenspeler zou moeten kopen.

Achter Labyad, Neres en Bandé zou ik Johnsen, Lang en Kühn de kans geven om een plaats bij de selectie van het eerste te veroveren. Dat zijn alle drie talentvolle buitenspelers met een groot voetballend vermogen. Verder komt Cerny ook nog terug van zijn blessure en heb ik hem zeker nog niet afgeschreven.
1 0
GerardAjax26
Bande ken ik niet goed genoeg en hoewel ik Labyad een prima speler vind, had ik liever een echte linksbuiten gezien.

Ik begrijp dat we niet moeten overdrijven met de hoeveelheid aankopen maar enkel Neres, Bande en Labyad voor zowel links- en rechtsbuiten vind ik persoonlijk onvoldoende. Het zou best kunnen dat die jeugdspelers die jij opnoemt goed genoeg zijn. Ik heb daarvoor te weinig jong Ajax gezien maar wat ik heb gezien heeft Johnsen mij niet overtuigd.

Maar goed, ieder zo z'n mening natuurlijk. Zo lekker naar Argentinië kijken.
0 0
Ozymandias
Ik ben persoonlijk wel onder de indruk van Johnsen. Ajax heeft geen enkele speler die makkelijker één, twee, of zelfs méér tegenstanders kan passeren. Zijn grote probleem is dat hij het overzicht vaak niet houdt. Als hij zou leren om nadat hij één/twee mannetjes heeft gepasseerd even op te kijken om te zien of er een teamgenoot beter voorstaat zou hij in mijn ogen klaar zijn voor het eerste.

Dit is iets waar veel jonge buitenspelers moeite mee hebben maar wat ze meestal leren namate ze meer ervaring krijgen. Naast zijn dribbelkwaliteiten heeft Johnsen (wanneer hij het overzicht houdt) een redelijke passtechniek en een goede traptechniek en -kracht.
0 0
Bky
PSV kiest ook wel een hele makkelijke weg. Eredivisiescouting.
0 -1
GerardAjax26
Tja, daar valt Labyad ook onder en de andere 2 aankopen zijn voor de toekomst.

Nadat Ajax voor het zoveelste jaar op rij geen prijs had gepakt, zat VD Sar bij Ziggo te vertellen dat er dit seizoen wel tijdig de boel op orde zou zijn, maar daar lijkt het allerminst op. Los daarvan ben ik ook niet zozeer onder de indruk van de aankopen van PSV hoor.
1 0
GerardAjax26
In meerdere interviews heeft Ajax aangegeven de selectie dit seizoen tijdig op orde te hebben nadat ze geconfronteerd werden met dat al meerdere jaren prijzen uitblijven. Ook werd er gezegd dat er meer spelers gehaald zouden worden in de leeftijdscategorie van Tagliafico. Maar ik heb niet echt het idee dat er dit jaar iets anders gebeurt dan voorgaande jaren. De voorrondes van de CL beginnen al over een dikke maand en tot zover zijn enkel Bande en Schuurs gehaald (beide voor de toekomst) en Labyad. Dat een vervanger halen van Viergever zo lang duurt is ook opmerkelijk, aangezien het al een jaar bekend is dat dit moet gebeuren.
2 -1
Ozymandias
Schuurs is toch gewoon de vervanger van Viergever? Hij zal waarschijnlijk als derde/vierde keuze voor centraal achterin fungeren zoals Viergever deed. Dat iemand gehaald is voor de toekomst betekent niet dat ze niet al direct hun waarde als wisselspeler kunnen hebben. Met Labyad heeft Ajax al één directe versterking in de leeftijdscategorie van Tagliafico gehaald en ze zijn dus ook bezig met Magallán.
2 -1
BrandjeXL
Een vervanger halen voor een wisselspeler. Lol
0 -2
ajax4ever01
Bij vertrek van Cocu schijnt Bosz ook een optie te zijn. Waarom ook niet he..
0 0
behangdelul
Die past totaal niet in de filosofie van het schijtbakkenvoetbal van psv
1 0
ajaxcied4life
Ik ben bang dat Overmars serieus wacht op Tadic die vervolgens aangeeft toch bij Southampton te willen blijven. Van buitenaf lijkt het alsof Overmars het een beetje op zijn beloop laat en lekker vakantie aan het vieren is op Curacao terwijl de concurrenten overal bovenop zitten. Het voelt wat zorgelijk aan inmiddels die radiostilte.
3 -2
ajax4ever01
Uitschakeling vCL betekent exit wat mij betreft vd Sar en Overmars
3 -3
ajaxcied4life
Naja, ik vind het vervelender dat psv achter de diensten van Petet Bosz aanzit. Walgelijke na-aapclub dat het is.
0 -3
Jelephi
Waar lees je dit.
0 0
Jelephi
Ondertussen gaat Mount naar PSV. Daar weten ze wel hoe ze kapitaal moeten investeren op het middenveld. Bij Ajax wordt er altijd in blinde paniek geschakeld naar spelers die dan veel te veel kosten op het laatste moment.

Het begon zo goed met Bande, Schuurs en Labyad maar het is compleet stilgevallen. Over 3 dagen begint de voorbereiding.
4 -1
ajax4ever01
Het wordt weer niks met Ajax komend seizoen, het duurt allemaal veelste lang met die versterkingen. Geen prijzen, klote veldspel ik zie het al wel weer voor me maar dat mag hier niet gezegd worden.
5 -2
Ozymandias
Leg mij eens uit hoe PSV kapitaal investeerd door een speler te huren? Zou je nou echt willen dat Ajax Mount huurt terwijl ze Frenkie daar neer kunnen zetten?
2 -3
ajax4ever01
Je kan beter zeggen dat PSV slagvaardiger is.
3 -2
Ozymandias
Tja, slagvaardiger zijn zegt mij niets als je middelmaat haalt. Ajax was in het verleden ook vaan slagvaardig met het halen van middelmaat. Ik heb liever dat Ajax wat meer tijd neemt om daadwerkelijk goede spelers aan te trekken.
3 0
ajaxrulesz
maar ze zijn nu bezig met mount en van ginkel dat zou ik toch wel jammer vinden, had gehoopt dat ginkel wegbleef daar, goede speler.
0 0
Ozymandias
Van Ginkel is een prima speler maar ik zie zelf veel liever Vd Beek. Mount is alleen haalbaar als huurspeler en zou jij nu echt willen dat Ajax weer spelers gaat huren?
1 -1
Jelephi
Ziyech gaat weg, Frenkie vind ik meer een 8 dan een 6.

Frenkie - Mount - Van de Beek

Schone hoort helemaal niet meer bij Ajax thuis. Mount zou een prima investering zijn, met een optie tot koop. Het gaat mij er meer om dat in een vroegtijdig stadium PSV vaak de selectie rond heeft. En Ajax met CL-voorrondes in het vooruitzicht voor het zoveelste seizoen afstevent op een incomplete of incompetente selectie.
3 -5
Ozymandias
Heb je Mount wel eens zien spelen? Die is namelijk TOTAAL niet geschikt voor op '6'.
2 -1
Jelephi
Jij bekijkt hem denk ik alleen in zijn huidige positie. Ik vind hem voetballend goed genoeg voor op 6.
1 -2
Ozymandias
Voetballend is hij zeker goed genoeg maar er wordt van een '6' ook andere dingen gevraagd waar hij niet goed genoeg in is. Bijvoorbeeld zijn positionering en zijn felheid. Mount is duidelijk een aanvallend ingestelde middenvelder. Hij zou totaal niet tot zijn recht komen op '6'.
1 0
Jelephi
Er vanuitgaande dat je 433 speelt. Ten Hag heeft al aangegeven meerdere formaties te willen spelen waaronder 343. Daar zou hij als centrale (aanvallende) middenvelder bijv. kunnen renderen. Ik acht hem overigens in tegenstelling tot wat jij denkt wel in staat op 6 te kunnen spelen. Zijn spelversnelling en tactisch inzicht geeft frenkie straks zoveel meer mogelijkheden. Maar ik kan er ook naast zitten.
0 0
Ozymandias
Maar in een 3-4-3 formatie is hij als aanvallende middenvelder niet nodig omdat Ajax voor die positie al meer dan genoeg spelers heeft.

Trouwens zou Mount alleen haalbaar zijn als huurspeler. Dan investeert Ajax een seizoen in het tot '6' opleiden van Mount en vervolgens vertrekt hij...

Als Ajax een middenvelder koopt moet dat in mijn ogen een echte '6' zijn. En dan het liefst iemand met relatief veel ervaring en niet een jong talent.
0 0
DavidFerr
Haha, als je alle geruchten als feiten aan neemt dan hadden wij al meer dan 10 spelers gehaald.
0 0
ajax4ever01
Ja en uiteindelijk komt er amper wat bij
1 -2
Joseph
Bij Ajax is het vooral belangrijk dat de zeteltjes van het pluche elk jaar opnieuw bekleed worden. Bij PSV willen ze landskampioen worden.

Gaan wij nu weer een jaar in met Schone op 6?! Pure armoede dat er niks naar buiten komt over versterking van die positie. Daley Blind had al lang binnen moeten zijn toen duidelijk werd dat United wilde verkopen..
4 -2
Web
niks zeker, maar dat hopen ze te realiseren via Frank Arnesen.
Ik denk dat hij in Engeland verhuurt word.
3 -1
Vlieske
Als psv spelers wil dan komen ze. Dat hebben ze afgelopen jaren wel bewezen.
0 -2
AFCAsphere
Mount heeft echt wel betere opties dan PSV hoor.
1 0
NouridolbergNeres34
Dat meen je niet pfff, Overmars en snel handelen het blijft lastig voor hem. Je word er zo moe van. Mount kunnen wij gewoon makkelijk kopen en dat moet je dus ook gewoon doen.
1 -3
Vlieske
Ik las het ook. Van ginkel als koop en mount op huurbasis. Komen wij aan met schone, labyad, frenkie en van de beek. Snap als ajax zijnde wel dat ze mount en van ginkel niet halen. Die staan natuurlijk de ontwikkeling van unuvar in de weg.die als die 18 is toch alweer vertrekt. Psv is hard op weg om het bayern van Nederland te worden.
0 -5
Jelephi
Nu overdrijf je echt compleet. PSV heeft nog niet 1/5 van de liquide middelen die Ajax tot haar beschikking heeft.
1 -2
Vlieske
Alleen wij doen niks met ons geld. Ook in de nieuwe technische staf van psv heb ik 200 x meer vertrouwen dan in de onze.
0 -3
ajax4ever01
PSV is gewoon slimmer qua aantrekken van spelers
1 -3
ajaxrulesz
dat durf ik nu toch ook weer niet zo te stellen, die magallan zie ik het wel inzitten.
0 0
Danos
Zullen we dit gewoon weer afwachten nu Brands weg is?
En psv heeft ook veel spelers aangetrokken waarbij je denkt mwhaaa.
1 0
Chesterson93
Ondertussen zijn Angelino en Dumfries zo goed als binnen en hebben zij Romero nog achter de hand.
0 -1
FlyingDutchMan
Doe het al in mijn broek
0 0
Danos
Ook dat blijft afwachten hoe ze het gaan doen bij een “ grote” club, leuk bij NAC en Heerenveen maar dat is toch anders zie bijv ramselaar.

En romero nog geen idee , heb nog niks van hem gezien kan een gevalletje Suarez worden maar ook een Pereiro .
0 0
Ozymandias
Viergever... Dumfries... ja heel slim zijn ze daar...

Ik begrijp totaal niet waarom mensen Dumfries gebruiken als voorbeeld van het goede transferbeleid van PSV. Die jongen is een middelmatige back van het type-Dijks/Kristensen... Met Dumfries als vervanger van Arias gaan ze er ENORM op achteruit!
2 -1
Jelephi
Wat let je om fan van PSV te worden dan?
2 -2
Vlieske
Mijn haat voor hun en mijn liefde voor ajax.
0 0
atalantanio
Niet helemaal, de verhoudingen in Duitsland zijn: Bayern financieel nummer 1, Bayern sportief nummer 1. In Nederland: Ajax financieel nummer 1, PSV sportief nummer 1. Een duidelijk verschil.
3 0
Web
Waar lees je dit?
Huren?
1 0
PJK54
Duurt wel een beetje lang maar ik blijf hopen dat het goed komt.

Las net dit: Mason Mount en Marco Van Ginkel op weg naar deze topclub in Eredivisie, PSV dus, die zijn weer goed bezig en dat met minder geld als Ajax in kas heeft. Ik hoop echt dat wij ook de juiste spelers gaan krijgen anders wordt het weer een jaartje "helemaal niets".
2 -2
AIR-S
Haha grapjas. Met welk geld gaan ze dat kopen dan
0 0
AFCZlatan
Waar lees je dat dan?
0 0
PJK54
Voetbal Flash
0 0
Broekzak
als elke club in dit artikel eerst een vervanger wil hebben duurt het nog wel even.
0 0
AFCAGERT
volgende week is de argentijnse slager binnen, plus een nieuwe middenvelder gok ik.
1 0
chloorbestendig
Het gaat me allemaal een beetje te snel hoor.
1 0
Sterretje73
Pfff echt...en Kluivertje ? Die was toch ook al gekeurd, toegejuicht, bewierookt en verafgood ? Wanneer komt dat officiële nieuws ?
0 0
chloorbestendig
Zodra zijn AS Roma tattoo af is.
2 0
Sterretje73
Hahaha
0 0
RusselWestbrook
Haha
0 0
MisterAFCA
Ik heb zomaar het idee dat Ajax volgende week gewoon in één keer twee of drie aankopen presenteert. Vaak als het stil is komen de meest onverwachte transfers. Ijdele hoop misschien maar het is zaterdag ;-)
6 0
ajaxrulesz
ik denk juist niet omdat guitierezz actief is op het wk en die wil ajax hebben.
0 0
Professor
Verleden jaar kwam Siem de Jong uit het niets ook niet de verrassing diewe wensten. Maar blijf hoop houden.
0 0
HsvHoek
Ik mag het idd hopen....
0 0
HsvHoek
Ja en dan staat alles weer stil omdat Olimpia eerst een vervanger wil halen enz enz pff zo blijf je aan de gang
0 0
FlyingDutchMan
Nee hoor, die halen De Ligt voor een 3 miljoen en een vriendschappelijke wedstrijd, dan is de cirkel rond.
1 0
HsvHoek
Ja idd ja mooie deal ook, 3 miljoen voor een speler die ons niks heeft gekost, ik zeg doen Overmars.
1 0
Ardoe
Is nog altijd na t pinksterweekend he ;)
7 0
BarryAjax
hoelang laat ajax zich nog aan het lijntje houden man, gewoon doorpakken
0 -2
Cohiba
Joh is allang rond. Denk je nou echt dat Ajax dan allang niet had doorgeschakeld naar de volgende?
2 0
afcasven1995
Ajax en transfers, GTST is er niks bij!
2 -1
KlasseLasse
ach 3 dagen zijn nu 2 weken geworden zwakke actie van ajax grote bek naar er gebeurd niks
1 -6
RusselWestbrook
Ajax een grote bek? Wat heeft Ajax dan precies gezegd?
2 -1
Good Luck
Als je niet weet wat er achter de schermen gebeurd moet je gewoon zelf .......
5 -2
ajax4ever01
De selectie moet langzamerhand eens op orde zijn zo simpel is het gewoon dat is Ajax aan zijn supporters verplicht die keer op keer trouw hun seizoenskaarten kopen dan mag je dit wel verwachten van een club als Ajax. Er zijn voorrondes CL te spelen was je dat misschien vergeten?
0 -1
Danos
Daar denk je te simpel over, er zijn veel spelers die eerst het wk willen afwachten of ze doen mee en willen zich in de picture spelen. En de gene die niet meespelen willen waarschijnlijk ook wachten tot het transfercircus opgang komt en kijken wat voor clubs er dan voorbij komen.

Tja en waarom ook niet? Zij hebben tot 1 september.
1 0