El Ghazi: 'Ziyech bijna net zo populair als Hari'

BVeenstra, 14-06-2018 om 13:15, 5715 views, Bureau Sport | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Voormalig Ajax-aanvaller Anwar El Ghazi denkt dat Hakim Ziyech een van de uitblinkers kan worden op het WK. Het tweetal heeft nog geregeld contact met elkaar en dus kent El Ghazi zijn oud-teamgenoot als geen ander.

'Ik heb met hem samengespeeld, het is echt een nuchtere jongen. Hij komt in de media natuurlijk over alsof het een moeilijke jongen is, maar hij heeft gewoon overal maling aan', zegt El Ghazi bij Bureau Sport. 'Zo is hij nou eenmaal en daarom gaat hij ver komen. Ik denk – en hoop – dat hij echt gaat schitteren.'

In Marokko is Ziyech een van de populairste spelers, zo vertelt El Ghazi vervolgens. 'Iedereen scandeert zijn naam en is groot fan van hem. Toen hij een keer niet werd opgeroepen, maakten fans ruzie met spelers en de trainer omdat ze het er niet mee eens waren. Hij is heel geliefd daar. Qua populariteit gaat hij richting Badr Hari', maakt El Ghazi de vergelijking met de beroemde kickbokser.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EersteAanname
Waarom Badr Hari zo populair is is mij dan weer een raadsel..
0 -1
Jan Doedel
Omdat ie het ideale postuur heeft voor een overvaller? En de skills heeft om zonder wapen te komen?
Niet racistisch bedoeld en Marokkanen mogen er ook best om lachen ;-)
0 0
sjaakahz94
absolute legende in de kickbox wereld, daarom.
2 -1
Ferd
En in de rechtszaal
1 0
Ajacied33
Is toch geen sport man
0 -2
Bensco
Onzin, kickboksen is een wel degelijk een sport en eentje waarbij een behoorlijke zelfdiscipline om de hoek komt kijken. Er wordt doorgaan zwaarder en meer getraind dan in de voetbal.

Ben overigens geen Hari fan. Onsportieve vechter met de nare trekken om alles rondom de wedstrijd ook een nare sfeer te geven.
3 0
EersteAanname
Het is maar wat je een interessante wereld vindt.
0 0
Ajacied33
Apart, ik heb nooit gemerkt dat Hari populair is in Marokko. Voetballers zijn daar altijd helden
0 -1
luiszwaaris
Heb je ooit gezien hoe Hari ontvangen is in Marokko?
2 0
Ajacied33
Dat is een groepje fanaten van misschien 200-300 man? Ik heb het over het algemeen. Als ik daar ben hoor ik nooit iemand over hem praten of zo. Het gaat alleen maar over voetbal, voetbal en nog eens voetbal. En in het bijzonder over Barça of Real
0 -1
AmsterdamWest
Kennelijk kom jij dan uit de bergen waar ze geen sataliet of tv verbinding hebben. Logisch dat men het daar niet over Hari heeft. Hari is een hele grote gerespecteerde meneer in Marokko. De Marokkaanse koning geeft je niet zomaar 3 bolides en een carte blanche. Los van zijn sport is hij heel maatschappelijk betrokken en doet heel veel goede projecten. Deze man hoeft alleen naar Marokko te vliegen en kan zo doorlopen, terwijl wij een uurtje in de rij moet staan.
2 0
Ajacied33
Cart blanche betekent nog niet dat je populair bent onder het gewone volk. Dat hij zich met projecten bezighoudt evenmin. Goed van hem, maar zegt nog steeds niets over zijn populariteit. Ik weet niet of je zelf Marokkaans bent, maar niemand heeft het daar over kickboksen hoor. Ik kom uit het noorden, zeer geliefde plek MET satellieten en tv's...
0 0