'Boca grijpt naast mogelijke opvolger Magallán'

BartVeenstra, 13-06-2018 om 08:30, 16892 views, Tyc Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het lijkt erop dat Boca Juniors naast Carlos Izquierdoz gaat grijpen. De verdediger moet bij de Argentijnse topclub Lisandro Magallán opvolgen, maar de vraag is nu of dat nog wel gaat gebeuren, meldt César Luis Merlo van Tyc Sports.

Santos Laguna, de huidige club van Izquierdoz, heeft namelijk een overeenkomst bereikt met Celta de Vigo over een transfer van centrumverdediger Nestor Araujo. Het is daardoor twijfelachtig of Santos Laguna nog een verdediger wil laten gaan.

Magallán werd onlangs al gekeurd door Ajax, maar Boca Juniors wil de verdediger pas laten gaan als er een vervanger is aangetrokken. De vraag is nu wel hoe lang Ajax wil wachten op Magallán of dat het doorschakelt naar een andere verdediger. Eerder werd Christopher Jullien (Toulouse) genoemd als mogelijk alternatief.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Afca85meer
Hoe moeilijk is het om een deadline te stellen Marc?
1 0
Doink
Haal aub gewoon Cesar Montes... hij is jonger, 1.93 ideale lengte voor een verdediger en speelt ook bij een grote Mexicaanse club. Volgens de 'geruchten' was Ajax ook zwaar in hem geinteresseerd. Dan kan deze soap worden afgesloten. Hoop echt dat Overmars hier ook mee bezig is
0 -1
chloorbestendig
Als we straks een mannetje te kort komen trek ik mijn kicksen wel weer aan hoor.
0 0
Maxwell5
Wel even zwaaien naar ons dan hè! :D
0 0
MankeNelis
precies, als er maar 11 op het veld staan ;-))
0 0
Michels
Doorschakelen!
0 0
Ar
Had beter Viergever kunnen verlengen.
4 0
RoodWit
In de wachtkamer dus, ingewikkelde situatie.

Je wilt natuurlijk je selectie op orde hebben voor het seizoen begint, maar door dit soort taferelen wordt het je niet makkelijk gemaakt.
1 -1
AlexIbarra
We wachten gewoon even totdat de club van de vervanger van Magallan, een geschikte vervanger heeft gevonden...
4 0
Wu44TyAJAX
Ik vind de handelswijze van Boca wel te prijzen. Kan Ajax nog wat van leren. Ajax verkoopt maar al te graag, vooral op het laatste moment. Waarna er nooit meer tijd is om een vervanger te halen. Ajax zou dit ook moeten doen. Kom je 1 week voor de deadline aankakken voor een speler? Prima maar dan eerst kijken of we in die week iemand anders kunnen halen. Zo ja, koop gaat door. Zo niet, koop gaat niet door. Dromen mag....
2 0
Rhythim
JA doei volgende, had allang moeten gebeuren...Ajax laat zich weer piepelen...
1 0
jarenfan
Er zal wel weer op het laatste moment een
sterkhouder worden verkocht.
En helaas geen tijd gehad om
een vervanger te halen.
Draaiboek van alle tijden.
2 -2
jarenfan
Er zal wel weer op het laatste moment een
sterkhouder worden verkocht.
En helaas geen tijd gehad om
een vervanger te halen.
Draaiboek van alle tijden.
0 -1
X-RaY
Begint op een soap te lijken.
0 0
zivkabrimovic
Hier hoop ik op. Dit zal dan de basis en bank zijn. Dan heb in nog meerdere jonge spelers buiten beschouwing gelaten. Laten zij het maar zien in Jong, en hier en daar wat speelminuten krijgen.

Ik ga er van uit dat alleen Ziyech nog gaat. En dat Ajax nog een CV (Mensah), CAM (Tadic) en LB (Spielmann) gaat halen.


Labyad Dolberg Neres

Tadic VdBeek
Frenkie

Taglia De Ligt Mensah Nouss

Onana

Van Leer
Sinkgraven
Wöber
Schuurs
Veltman +
Orejuela
Kristensen
Schöne
Eiting
Siem
Huntelaar
Bandé
Spielmann
Cerny
0 -2
ram
Ja.. Lekker interessant. Magallan is vast goed en ik vind het best als ie komt maar het is totaal geen prioriteit!

Ik zie liever zo snel mogelijk een rechtsback, middenvelder en buitenspeler komen. Dát zijn posities waar we zo snel mogelijk wat nodig hebben. En dat zal wel niet, of te laat, gebeuren. En dus wederom een onvoldoende voor Ajax/Marc want dan is men er wederom niet in geslaagd tijdig een waardige selectie neer te zetten; eentje die vrijwel zeker kampioen wordt en kan overwinteren in Europa.
3 -1
DavidFerr
Centrale verdediger geen prioriteit?

Wij hebben nu met de Ligt, Wober en Schuurs maar 3 centrale verdedigers. Waarbij Wober regelmatig geblesseerd was en Schuurs nog moet aantonen of hij gelijk het niveau aan kan.

In mijn ogen heeft een nieuwe cv juist de grootste prioriteit.
2 -1
Michelinho
Ik begin ook ongeduldig te worden omdat er weinig beweging zichtbaar is, maar laat dat "is er weer niet in geslaagd..." nou op zijn minst even achterwege tot de voorbereiding begint.
Nog anderhalve week waarin van alles kan gebeuren. Tagliafico werd ook pas drie dagen voor het trainingskamp gecontracteerd, maar was er wel gewoon bij in Portugal.
2 0
Bocarra
Begin mij nu toch wel een beetje zorgen te maken. Ajax starte nationaal voortvarend maar internationaal weet het op de transfermarkt geen potten te breken. Terwijl spelers heel makkelijk bij Ajax vertrekken. Ik vind BOCA eigenlijk wel een mooi voorbeeld hoe Ajax zou moeten handelen. Je werkt overal aan mee maar verkoopt je speler pas als je rond bent met een gelijkwaardige vervanger. Als Ajax niet oppast zijn er straks allemaal basisspelers vertrokken terwijl we geen gelijkwaardige of betere spelers hebben kunnen aantrekken.
4 0
Michelinho
Vind ik niet. Er is nog zoiets als eerzaam handelen, je aan de afspraak houden en omdat een ander geen fatsoen heeft hoef je je er niet ook zelf schuldig aan te maken.
Tot voor kort mócht van de RVC er niet eens ingekocht worden voordat een Ajaxspeler verkocht was en toen klaagde iedereen daar weer over.
1 0
Bocarra
Wie zegt dat BOCA niet netjes heeft gemeld dat ze pas een definitieve handtekening zetten als ze een vervanger hebben aangetrokken????
0 0
Michelinho
Dat zou inderdaad kunnen, maar waarom zou Ajax dat oké vinden?
Een speler keuren waar je niet zeker van weet of die wel te koop is klinkt mij niet logisch in de oren.
Het feit dat er pas na de keuring naar buiten kwam dat er "ivm reisschema's" tot na het weekend op belanghebbenden gewacht moest worden voor er getekend zou worden en daarna het verhaal veranderde in "Boca wil eerst vervanging vinden" geeft bij mij wel aan dat er ergens iets niet klopt in de gang van zaken.
3 0
korem
Ja dat moet Ajax inderdaad ook doen, nu ook met kluivert. Met de ligt moet Ajax zowiezo niet mee werken en dat gelul over niet gemotiveerd, dat was Jorgensen van Feyenoord ook niet en daarna pakt hij het gewoon weer goed op, de ligt kan er misschien 1 of 2 weken van balen maar zal dan toch weer moeten knallen anders vergooien ze hun eigen toekomst.
2 0
Bocarra
Het mooie van de BOCA methode is ook dat je andere gegadigden buiten de deur houdt. Immers spelers en clubs zijn al akkoord. De boel zit dan op slot en je hebt rust om op zoek te gaan naar een vervanger.
0 0
benidorm01
beste marc
klaasen blind en tadic graag kopen en niemand meer weg laten gaan
0 -4
Bky
Nee, ja, ja, nee want Ziyech en Siem.
2 -2
zivkabrimovic
Ziyech vertrekt nog, verder iedereen houden.

Koop Jullien, Tadic en Spielmann. Dan heb je het uitstekend gedaan en kunnen we met een goed gevoel starten.
1 0
Woodenshoe
Houd Magallan dan maar, gaan wij op zoek naar een topper!
3 0
AFCZlatan
Lekker voor Fosu-Mensah gaan dan!
4 -2
Michelinho
Zou ik een erg goede optie vinden, maar die speelt terecht liever in de PL.
Als hij al niet bij MU een kans krijgt zijn er daar tig meer draagkrachtige clubs dan Ajax die hem zouden willen.
0 0
GvanderK
Inderdaad kind van de club en kent het spelletje meteen!
1 -1
TvdH
daarnaast heel vreemd dat Overmars op vakantie is. Ik kan ook niet met vakantie tijdens de jaarafsluiting, ga lekker in September.
3 -5
chrisjuhhh
Hij doet waarschijnlijk ander werk dan jij !
In deze tijden ' dus 2018' werken we tegenwoordig met mobiel , tablet , laptop etc dus communicatie verloopt soepeler dan postduiven of een brief typen .
7 -3
Schillo
Misschien zit Marc juist hier, omdat het qua communicatie met Zuid-Amerika makkelijker is? Qua tijdsverschil enz.
2 0
stefanzob
Van mij mag hij van mei tot augustus lekker op vakantie, kunnen er geen spelers verkocht worden in ieder geval.
1 0
EuforischeRealist
Maakt nogal veel uit of je in Nederland de telefoon opneemt of op Curacao inderdaad.

Kap toch eens met dat domme gelul allemaal over die transfers. Of het nou over spelers die komen of gaan gaat iedereen heeft een mening, maar geen flauw benul van hoe de zaken er daadwerkelijk voorstaan.
8 -2
Sterretje73
Heeft alles met instelling te maken. Ik heb Overmars heel hoog zitten maar net zoals ik in de voor onze branche (Sportspecialist Meppel) niet weg kan en ga in de drukste periode zou dit ook voor Overmars moeten gelden. Vanaf je terrasje handelen of scherp vanuit je kantoor is nogal een verschil en het geeft indirect ook aan hoe je met je werk om gaat. Het gaat hier niet om peanuts maar om miljoenen en de toekomst van een gigantisch bedrijf. Oftewel, ik vermoed dat er naast Overmars ook wel iemand anders binnen het bedrijf rondwandelt die de honneurs even waar kan nemen. Anders kan ik het ook niet goed plaatsen.
0 -6
chrisjuhhh
Overmars weet heus wel wat die doet dus wees gerust ipv speculeren of jawel of jij zit bij hem op kantoor dan is het wat anders .
3 -3
Mart42
En jij denk dat er nu geen zaken worden gedaan binnen Ajax. De markt is nog niet eens open en de meeste lopen weer te klagen.
5 -1
TvdH
Schrijnend om te zien hoe andere clubs spelers gewoon aan hun contract houden terwijl bij ons altijd iedereen de deur uit loopt bij het eerste bod.
5 -4
Ozymandias
Schrijnend om te zien dat er mensen bestaan die deze onzin daadwerkelijk geloven...
0 -2
Mokum31
Door! We zijn wel toe aan wat transfers deze kant op.
1 0
Oordopjes
Gewoon doorschakelen... Nieuwe speler aantrekken en eventueel laatste paar dagen van transferwindow opnieuw een bod uitbrengen van max 5 miljoen. Misschien accepteren ze het dan wegens een ontevreden speler. Kan Magallan mooi concurrentie aangaan met de andere speler.
1 0
chrisjuhhh
kunnen gerust nog een weekje wachten hoor geen man overboord .
1 -1
RedFeather
Foyth (Tottenham) wordt ook genoemd als plan B (La12tuittera)
0 -1
Jelephi
Lekker doorschakelen joh. Die Magallan is echt niet het einde van de wereld als die niet komt. Genoeg alternatieven.
3 0
bremovic
precies
0 0
Mikey Stormram
Laat maar hangen. Doorschakelen. We zijn op het gebied van transfers altijd zo mak als een lammetje. Er moet adequaat gehandeld worden, want de voorbereiding begint alweer bijna. Ik neem aan dat er nog meer gegadigden zijn gescout, hoop op een type als Sanchez (Balbuena bijvoorbeeld). Dan heb je een opbouwer en een pure verdediger.
3 0
Bky
De enige overeenkomst tussen Sanchez en Balbuena is dat ze beide groot en sterk zijn. Toe even.
0 -1
Ajacied33
Ik zei vanochtend ergens al, gewoon doorschakelen naar die Jullien van Toulouse. Dit moet je niet willen man, zo lang wachten. Boca maakt van haar probleem de onze
5 0
chrisjuhhh
Ajax heeft tenminste fatsoen tov Magallan , kan je van een hoop hier niet zeggen , want die laten net zo makkelijk spelers vallen als een rotte appel van een boom .

Wat Boca doet is onfatsoenlijk naar Magallan toe , wat Ajax doet namelijk wachten is iets fatsoenlijker naar Magallan toe en ga het alsnog door een en al respect van die man naar Ajax .
3 -1
EersteAanname
Ik hoor veel mensen zeggen dat die Christopher Jullien een goed alternatief is, maar kan eigenlijk weinig (recente) beelden van hem vinden. Iemand die me hieraan kan helpen?
0 0
MosesD
Eens. Dat is gewoon ook een betere voetballer. Overmars als de wiedeweerga terugkomen van vakantie.
2 0
Duif63
Doorschakelen, duurt allemaal weer veel te lang. Volgende week eerste training. Actie Marc !
1 0
vincent_DV
Ik ben benieuwd hoe lang Ajax op Magallan gaat wachten. Misschien zijn ze zelfs al wel bezig met een andere optie, wat ik wel verwacht aangezien over 2 weken volgens mij de voorbereiding al weer start.

Het komt Ajax natuurlijk ook wel goed uit als de focus op Magallan blijft liggen zodat zij in de luwte bezig kan zijn met een ander.

Ben ook wel benieuwd of Ajax er ook nog een aanvaller bij gaat halen nu Kluivert weg is. Lijkt mij wel, misschien zelfs twee aangezien Neres ook al een jaar geen enkele concurrentie heeft.
0 0
gi0vanni
Of drie omdat naast Kluivert ook Younes weg is. De verwachting is dat Ziyech vertrekt en dan heb je alleen aan Labyad ook niet genoeg. We moeten van spelers als Labyad en Bande niet verwachten dat ze het geweldig gaan doen op LV. Plus we mogen hopen dat spelers als Sinkgraven en Cerny is een jaartje heel blijven.
1 -2
chrisjuhhh
3 aanvallers erbij ??
en daarvan 2 op de bank ??
waarvan 2 die al gehaald zijn niet eens goed kunnen beoordelen in Ajax ??

Bizar hoe makkelijk met geld gestrooid word door jullie .
Vraagje doe jij dat ook zo makkelijk met jouw geld ??
1 -2
vincent_DV
Nee verwacht ik ook zeker niet. Maar zou je dan ook voor Ziyech nog een vervanger halen naast de 3 aanvallers? Zo niet, dan zou ik eerder 1 middevelder en 2 aanvallers halen. Ik zou 1 topper proberen te halen en 1 groot talent achter Neres en dan nog een topper op het middenveld.
2 0
Duif63
Ajax zal zelfs nog 3 buitenspelers moeten halen willen we een beetje kwaliteit in de voorhoede krijgen. Opvolgers voor Kluivert en Younes en een back-up voor Neres.
In Jong en O19 loopt op dit moment niets wat Ajax 1 waardig is, dus Marc zal weer in actie moeten komen. Maar ja Marc en actie ?
1 -2
chrisjuhhh
Wat is volgens jou nu AJAX waardig dan ?

Ik lees altijd is niet Ajax waardig , maar wat is dat nou ?

Ik ben nu zo een jaar of 50 supporter , maar Ajax waardig stamt enkel uit de laatste 2 a 3 jaar , dus vertel eens .
1 -1
jaripettersson
Inderdaad Duifje, gewoon even de jeugd in 1 zin afserveren en daarna 3 buitenspelers bestellen bij bol.com, want zo makkelijk is het leven.
5 -1
chrisjuhhh
en ebay
0 0
Duif63
Als jij er zoveel kijk op hebt, noem mij dan eens een jeugdspeler die op dit moment rijp is voor Ajax 1 en minstens gelijkwaardig of zelfs beter is dan Kluivert en Younes ?

btw: jammer dat je de namen van 2 echte, grote Ajacieden als naam misbruikt. Dat verdienen ze niet.
0 -2
BobaAjax
Noa Lang ! Die gaat het maken
0 0
vincent_DV
Hij heeft toch gewoon gelijk? Er is in zowel Jong Ajax als Ajax onder 19 geen enkele speler die volgend jaar al mee zou kunnen bij Ajax 1. Dat is toch eigenlijk gewoon een feit? Ik vind drie ook wat veel omdat Bandé al is gekomen maar ik vind 2 nieuwe eigenlijk ook wel noodzakelijk. Een talent voor achter Neres en een topper op links.
2 -1
chrisjuhhh
Als je nu eens goed kijkt waar Bande vorig seizoen zijn beste wedstrijden speelde dan was dat op links .

Geef die jongen eens een kans , want nu al afserveren op een vriendschappelijk potje van 10 minuten eind seizoen in een ver warm land ,vind ik heel knap .
2 -2
Knalpot
Je hebt voor links naast Bande nog 4 opties (Labyad, Sinkgraven, Johnson en Cerny) en dan moeten we er nog ff een linksbuiten bij halen? Laten die 5 elkaar maar zo opnaaien zodat ze zelf een topper worden voor op links.
1 0
Duif63
Dat zijn, of geen echte buitenspelers of ze komen kwaliteit tekort. Toppers zullen het sowieso nooit worden.
0 -2
vincent_DV
Kom op even hé, Johnsen heeft mij laten zien er totaal niet aan toe te zijn om in de basis te starten als het moet(Dat is in mijn ogen wel een voorwaarde), Cerny is een jaar geblesseerd geweest dus daar kan je zeker komend seizoen nog niet op bouwen vind ik en hetzelfde geldt ook zeker voor Sinkgraven, die ook nog eens de enige back up is als linksback. Over back up gesproken, Labyad zal ook nog wel eens op het middenveld moeten spelen dus eigenlijk heb je geen enkele speler die Bandé structureel kan vervangen. Buiten dat heeft Neres geen concurrent en moet er dus echt wel een buitenspeler bij komen. We zijn toch een topclub in Nederland met geld toch? Dan wil je toch een zo sterk mogelijk elftal en dan moeten we niet met van die constructies aankomen dat een middenvelder ook wel als buitenspeler kan spelen, dat ging vorig jaar bij Veltman ook zo goed toch als back up van de CV's? Ajax moet gewoon op volle oorlogssterkte komen met 22 topclubwaardige spelers.
1 0
chrisjuhhh
nou kom maar eens op met je 22 volwaardige spelers dan .

Graag serieus en geen dom gezwets gewoon serieus .
Weet je wat ik zal de huidige selectie wel vermelden voor je kan jij kijken wat te doen .

Keepers
Onana , vd Leer , 1 jeugd , zijn er al 3

achterhoede
Veltman , de Ligt , Tagliafico , Orejuela, Kristensen , Wober , Mazraoui , Schuurs , Bakker dit zijn er al 9

Middenveld
vd Beek , F de Jong , S de Jong , Schone , Sinkgraven , Ziyech , Eiting , dit zijn er al 7

Voorhoede
Neres , Dolberg , Labyad , Bande , Huntelaar , Cerny dit zijn er 6 .

Totaal kom ik nu op 25 selectie spelers en nu zijn er ook nog eens 2 a 3 die uit verhuur terug komen of in zitten , die komen erbij zit je gewoon op 28 man !!

En jullie willen er 3 bij voor voorin en 1 op het middenveld en 1 achterin ?? dus 5 man extra ???

Ja ik zet Ziyech er nog bij , want die is nog steeds niet verkocht .
2 -2
vincent_DV
Van deze spelers vind ik deze topclubwaardig:

Onana en van Leer is een prima back up denk ik maar in mijn ogen nooit goed genoeg als eerste keeper.

de Ligt, Tagliafico, Kristensen(Geef ik nog een kans), Wober. Schuurs en Bakker in mijn ogen er nog niet klaar voor. JL zegt mij namelijk niks.

vd Beek, F. d Jong, Ziyech, Eiting. Sinkgraven speelt al een jaar niet en kan je dus niet op bouwen voor komend seizoen en de rest zijn niet goed genoeg.

Neres, Dolberg, Labyad, Bande(geef ik voordeel van de twijfel) en Huntelaar. Cerny zelfde verhaal als Sinkgraven.

Dan kom ik dus op 15 spelers. Dus ik zou sowieso een concurrent voor Neres halen, een linksbuiten, vervanger voor Ziyech en/of een nieuwe 6 en een CV en zelfs twee wanneer de Ligt weg gaat. Dan zit je op 20 spelers en dan zou ik Schuurs en Sinkgraven er nog wel bij durven zetten.
0 -1
chrisjuhhh
maar ik lees niet wat je met die overige spelers gaat doen , want die genereren allemaal geld .

En spelers die er nog niet klaar voor zijn , dat is toch de policy van Ajax om op te leiden ?

Dan mis ik de spelers die jij wil zien als top wie zijn dat dan ?
wat kosten ze ?
wat is hun leeftijd en kan je ze dan afschrijven ?
0 -1
vincent_DV
Veltman kan je nu niet verkopen dus dat laten we even zoals het is, kan je nu niks mee.
Orejuela zou ik verhuren.
Bakker, gewoon bij Jong Ajax laten spelen
Mazraoui zou ik ook verhuren
S.de Jong, nieuwe club voor hem zoeken en desnoods zijn contract ontbinden
Schone eigenlijk hetzelfde verhaal als S. de Jong, want die twee kunnen gewoon echt niet meer. Voor Schone komt er heus wel een club wat hij ook wel wilt.
Cerny zou ik ook verhuren of hem bij Jong goed van zijn blessure laten terugkomen.
Eigenlijk zijn dus alleen Schone en S. de Jong probleemgevallen.

Linksbuiten:
- Chadli. Kost denk ik 7-10 miljoen. 28 jaar. Moet je dus in drie jaar afschrijven.

Concurrent Neres:
- Jonathan Bamba, transfervrij(Hoef je dus zelfs niet af te schrijven)

- Vervanger Ziyech:
-Droomoptie: Tadic. 15 Miljoen. Ook in drie jaar afschrijven.
Tweede optie: Gustavo Scarpa. Ook 15 miljoen. 24 jaar dus 5 jaar afschrijven
Derde optie: Canales. Transfervrij
Laatste optie: Otavio(Porto), 10 miljoen. 23 jaar, in 5 jaar afschrijven

een 6:
- Matias Jensen. 8 miljoen. 22 jaar, ook in 5 jaar afschrijven
- Bobsin. 5 miljoen. ook in 5 jaar
- Giuterrez. 8 miljoen. Ook in 5 jaar
- Droomoptie: Fosu-Mensah. 15 miljoen. In 5 jaar. Kan ook als rechtsback.

CV's:
- Jullien. 8 miljoen. 4 jaar
- Balbuena. 4 miljoen. ook in 4 jaar
- Diego Reyes. Transfervrij
- Magallan. 8,5 miljoen. ook in 4 jaar

Dan ben je voor maximaal 40-50 miljoen klaar als ook de Ligt weggaat. In dat geval krijg je wel 120 miljoen binnen voor Ziyech, de Ligt en Kluivert dus dat moet opzich kunnen.

Even over afschrijven he. Je mag altijd afschrijven ook al koop je iemand van 40 jaar oud voor 80 miljoen. Dat is namelijk niks meer dan afschrijven op je balans zodat de echte waarde en de waarde van de balans ongeveer gelijk zijn. Zo ver ik weet is het bij voetbaltransfers zo dat je afschrijft over de contractduur.
0 0
zivkabrimovic
Zullen we anders 11 andere nationaliteiten in ons basiself zetten?
0 0
vincent_DV
Dat is wel een beetje zo en ik zie liever ook meer Nederlanders. Maar noem maar eens 1 Nederlandse speler die zowel haalbaar is als goed genoeg? De enige waar je misschien een poging voor kan wagen zijn Blind, Fosu-Mensah, Babel en buiten zijn Feyenoordverleden buiten beschouwen gelaten zou Fer opzich nog wel kunnen. Verder is er helemaal niemand die haalbaar is of iets toevoegt aan Ajax.
En wat mij betreft: of je nou 5 denen hebt of 5 verschillende nationaliteiten, boeit mij eigenlijk weinig. Kunnen die 5 ook minder makkelijk een kliekje vormen
0 0
Duif63
Nou vooruit dan maar, omdat je het zo graag wil horen: Veltman en Cerny nog maandenlang zwaar geblesseerd. van Leer en Sinkgraven afgelopen seizoen meer geblesseerd dan fit geweest. Over Orejuela en Kristensen is iedereen het wel eens dat het miskopen zijn. Wöber, Schuurs, Mazraoui, Bakker, Eiting, Labyad en Bandé, alle 7 nog zeer onzeker of ze ons beter maken. Siem, KJH en Schöne lopen op laatste benen. Ziyech wordt nog verkocht, dat weet je zelf ook wel. Dan vallen er van jouw 25 dus al 17 af waar je niet of helemaal niet meer op kan rekenen en blijven er slechts 8 volwaardige 1e elftalspelers over waarvan je niet raar op moet kijken als Onana en de Ligt ook nog zullen vertrekken. Dan hebben we er nog maar 6 over. Tel uit je winst.
0 -1
ram
Dit dus.
0 0
chrisjuhhh
deels mee eens , maar nieuw seizoen fitte spelers dus niet op oude gegevens bekijken .

Maar waar zijn nu de vervangers en ook aan jou :
Wat kosten die
wie zijn dat
en zijn ze af te schrijven .?
0 0
OKP-AFCA
Eindelijk eens een sterke reactie van jou Duif, ben het redelijk met je eens.

Al heeft Wöber al laten zien het wel aan te kunnen, was een van de betere voor zijn blessure, maar inderdaad ongelukkig/onhandige in de geringe speeltijd na zijn blessure.

Siem moet je nooit meer opstellen en Klaas en Schone zijn prima back ups maar ik zie toch graag nog een echte goede middenvelder komen of op 6 of directe vervanger va
0 0
jaripettersson
Met wat voor gemak haal je even wat toppers in huis? Duifje onderschat dat nogal eens en gaat dan steevast naar 'marcie' wijzen. Wereldproblemen zijn op een feestje ook snel opgelost. Dan even naar den Haag wijzen wie het even moet uitvoeren en klaar zijn Henk en Ingrid.
4 -1
vincent_DV
Ik zeg niet met gemak, maar als Ajax zijnde moet je voor Ajax begrippen echt wel een topper moeten kunnen krijgen. Er is budget zat dus ook dat hoeft in principe geen probleem te zijn. Iedereen doet altijd maar of het onmogelijk is, maar er is meer mogelijk dan iedereen denkt.
1 0
chrisjuhhh
Maar wie dan altijd maar dat wijzen en roepen , maar kom met iets concreets een speler die open staat voor Ajax , die Ajax kan betalen , Die zoveel meer en beter is dan wat je nu hebt , wie ?
0 -1
Duif63
Daar heeft Ajax genoeg scouts voor in dienst die een heel jaar niets anders hoeven te doen, dan goeie voetballers op te sporen. De meeste supporters hebben die tijd niet en zouden ook hun vliegtickets en verblijfskosten in Verweggistan niet vergoed krijgen van Jeroen Slop
1 0
chrisjuhhh
dus reageer je met alles is slecht en is Overmars zijn schuld ??
Ook makkelijk .
0 0
vincent_DV
Ik ben geen scout dus ben daar niet 24/7 mee bezig natuurlijk maar ik zal een lijstje opnoemen:
- Je zou een lijntje op kunnen gooien bij Chadli, die is net gedegradeerd.
- Mohamed Elyounousi(FC Basel), kan je proberen
- Kostic, ook gedegradeerd.
- Jonathan Bamba, is zelfs transfervrij
- Oliver Burke, groot talent maar is er nog niet uitgekomen, is ook gedegradeerd.

Ik ben er van overtuigd er er sowieso één van deze spelers bereid is om voor een voor Ajax acceptabel salaris te komen.
1 0
chrisjuhhh
Hier is mijn reactie verwijderd ??? ok wordt steeds gekker bij AS .
0 0
iammike
Heeft Leon Bergsma geen zin in een Argentijns avontuur?
1 0
Tecmessa
:-') Ik heb ook wel zin in een Argentijns avontuur, Boca mag mij ook wel halen. Vraag niet eens zoveel tekengeld ondanks mijn transfervrije status!
1 0