Timber: 'Keuze voor betere jeugdopleiding'

SJvanveen, 05-06-2018 om 14:52, 10123 views, Ajax.nl |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Quinten en Jurriën Timber hopen ooit samen in Ajax 1 te spelen als tweeling. Net als de gebroeders Frank en Ronald de Boer, maar ook weer niet. 

'We horen vaak dat we de nieuwe broertjes De Boer zijn. Dan lachen we, maar stiekem denken we: we zijn gewoon de nieuwe Timbers', laat Quinten Timber weten tegenover Ajax.nl. In een lang artikel komen de vader, het jeugdvoetbal en Oranje aan bod.

Ook de overstap van Feyenoord naar Ajax komt ter sprake. 'We hebben allebei voor onszelf de knoop doorgehakt om naar Ajax te gaan. Een keuze voor de betere club en jeugdopleiding. Het is fijn dat we op één lijn zaten, want we willen samenspelen zolang het kan.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tscheu
Toppers !
0 0
AJAIXIXIXI
Off: blijkbaar wil Ajax 70 miljoen voor Ziyech en Kluivert. Roma wil 45 exclusief bonussen bieden.
0 -1
AFCZlatan
Bron?
0 0
AJAIXIXIXI
Ik heb het van Voetbalzone, hun hebben het van corriere dello sport. Een Italiaanse krant.
0 0
jo1
leuk al dat geld, maar wij zitten komend jaar weer met een brol elftal
1 -1
Bky
Valt wel mee. Waar is dit op gebaseerd?

Als Ziyech en Kluivert vertrekken staat het gros van het elftal nog steeds. Ajax durft de laatste jaren weer te investeren en jeugd breekt door.

Wat is het probleem?
4 0
Ozymandias
Inderdaad, zelfs als er niemand meer bijkomt heeft Ajax een redelijk basiselftal met Onana; Mazraoui, De Ligt, Wober, Tagliafico; Vd Beek, Schöne, De Jong; Neres, Dolberg en Labyad. Met een bank met onder andere Van Leer, Schuurs, Bakker, Eiting, Sinkgraven, Bandé en Huntelaar heeft Ajax dan ook in de breedte een prima selectie. Het is vooral belangrijk dat ze spelers als Onana en De Ligt bij de club houden. Een paar gerichte aankopen zouden bruikbaar zijn maar in mijn ogen niet eens noodzakelijk.
1 -1
jo1
Als de Light en Onana ook nog weg gaan, dan lever je heel vele in.
De aankopen die gedaan zijn, zijn niet slecht. Echter moeten ze nog wennen en leren. Dus ga je er sowieso op achteruit
0 0
geDaante
Mee eens, al vind ik bijna 10 miljoen euro voor een bankzitter weer een gevalletje geld over de balk, wat dat betreft word er zeer ineffectief met geld gesmeten en verkwanseld.

Het had er allemaal veel beter voor kunnen staan, met betere scouten en selecteren, en zonder dat paniekvoetbal en maar wat aantrekken. Achter Bandé zat geen idee, achter, Kristensen en Orejuela niet, dat kan gewoon niet.
0 0
gi0vanni
Die Bande deed het aan het begin van het seizoen aardig. Ajax koopt wel vaker spelers die ze op verschillende posities zetten. Dat pakt meestal verkeerd uit. Maar misschien dat je wat aan hem hebt als hij op zijn beste positie speelt. En anders op de bank en inzetten als de tegenstander moet komen en er ruimtes onstaan. Hij moet aardig wat snelheid hebben dus maar hopen dat hij nog van waarde is.

Het nieuwe beleid lijkt op een minder goede opleiding maar flink geld trekken voor toptalenten. En voor het eerst aankopen.
0 0
gi0vanni
Die tijdig gedaan worden maar dat is nieuw en zal wel wat te maken hebben met druk. Want ze zijn jaar op jaar de fout ingegaan met als een nog redelijk recente voorbeeld paniekaankoop Ziyech. Die een week er voor niet nodig was volgens Overmars.
0 0
JordyAjacied
Verstandige jongens, laten we hopen dat het de nieuwe ‘de boertjes’ worden.
1 0
0164AFCA
Iedereen is verstandig op die leeftijd, maar zodra ze een half jaar in Ajax 1 hebben gespeeld gaan ze toch weer weg.
2 -2