Ouaali: 'Verwachten dat er meer spelers aan komen'

JesseTH, 25-05-2018 om 20:09, 14466 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Saïd Ouaali, hoofd jeugdopleiding van Ajax, is blij dat de club wederom twee talenten aan zich heeft weten te binden tot 2021. Kenneth Taylor en Jaymillio Pinas tekenden vrijdag hun eerste contract in Amsterdam en worden tegenover Ajax TV beschreven.

'Kenneth heeft zich de afgelopen periode goed ontwikkeld en dat is ook de reden waarom wij hem graag willen belonen', spreekt Ouaali lovend over de middenvelder, waarna hij hem ook beschrijft als speler. 'Kenneth is een middenvelder die creatief is en zowel technisch als tactisch vaardig is. Het is ook een speler die diepte ziet en dus het tempo versnelt. Hij levert ook arbeid bij balverlies en daar zijn we erg blij mee.'

Ook aanvaller Pinas blijkt over enkele kwaliteiten te beschikken die een Ajaxsupporter als muziek in de oren zullen klinken. 'Jaymillio past bij ons en heeft zich ook goed ontwikkeld. Hij is een aanvaller, een centrumspits, maar hij kan ook aan de buitenkant. Hij heeft diepgang, snelheid, een individuele actie en scorend vermogen.'

Ouaali geeft aan dat er zowel nationaal als internationaal interesse was voor de recent vastgelegde spelers. 'Daarom zijn wij heel blij dat wij ze bij ons kunnen houden.' Het is de bedoeling dat er spoedig nog meer contracten aan jeugdige talenten worden gegeven. 'We zijn altijd op zoek naar spelers met potentie die we op korte en lange termijn vast kunnen leggen. We kunnen dus verwachten dat er nog meer spelers aan komen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dastaan
Ja geweldig, ondertussen breekt er weinig tot niets door. En als er 1 doorbreekt willen ze na een jaar Ajax 1 al meteen weg voor het grote geld. Hele structuur klopt niks van en het zal nooit meer veranderen.
0 -2
Ozymandias
Dat er momenteel weinig tot niets doorbreekt (een jaar nadat Kluivert en De Ligt door zijn gebroken) komt doordat onder Jonk de 1998 en 1999 lichtingen hun grootste talenten (Fosu-Mensah, Dilrosun, Malen, etc.) kwijt zijn geraakt. Gelukkig zal dat na Brexit een stuk minder vaak voorkomen.
0 0
MaxBorggreve
Hopen op Brian en Ryan. Beesten!
1 0
Jeugdtrainer
Leid je spelers op in de allerkleinste ruimtes anders heb je er niets aan wanneer ze in Ajax 1 komen. In Jong Ajax kom je daar nog mee weg..

Gravenberch zal binnenkort wel verlengen, communicatie als ‘echte Ajacied, debuteren in Ajax 1 en daar belangrijk worden’ de media in helpen, om vervolgens een Kluivert-story te krijgen. Mino heeft er minder aan om Gravenbergh nu al weg te brengen.
1 -2
bremovic
gravenberch en brobby ook nog even aub
3 0
ditisdebeslissing
als die gaan...Naar chelsea of wat dan ook kunnen ze beter de jeugafdeling gelijk opdoeken
2 -1
afcas
ha haha
0 0