Jeugdteams Ajax winnen toernooien

ThijsZwagerman, 20-05-2018 om 19:40, 9513 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Diverse jeugdteams van Ajax hebben dit weekend goede resultaten geboekt op (internationale) toernooien. Ajax O10, O11 en O12 wisten hun toernooien te winnen.

Ajax O10 speelde de Rhodia International Cup en won dit toernooi overtuigend. Na overwinningen op onder andere Manchester United en Arsenal kroonde de O10 zich tot winnaar. Ajacied Emre Ünüvar (jongere broertje van O16-speler Naci Ünüvar) werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi, mede dankzij de 24 doelpunten die hij maakte.

Ajax O11 legde in Oostenrijk beslag op de Cordial Cup. De ploeg was in de finale met 2-0 te sterk voor FC Augsburg. Tijdens het toernooi was de O11 ook de baas over onder andere VfB Stuttgart en VfL Obereisesheim.

Ajax O12 bleef in Nederland en reisde af naar de Achterhoek. Eenmaal daar was het Seesing Toernooi een prooi voor de elf- en twaalfjarige jeugdvoetballers van Ajax. Na overtuigende zeges op onder andere Celtic en Anderlecht en een gelijkspel tegen Feyenoord rekende de O12 in de finale af met de leeftijdsgenoten van FC Twente.

Ajax O13 is zondag begonnen aan een toernooi en won onder andere van Bayern München. Maandag worden daar de prijzen verdeeld.

 

De jeugdteams van Ajax doen het goed op toernooien. De O10, O11 en O12 wonnen vandaag allen hun toernooi. @emre.u7 van Ajax O10 scoorde liefst 24 keer en werd zelfs uitgeroepen tot Speler van het Toernooi. Klasse! #ajax #jeugd #ajaxjeugd #toernooi

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Jeugdopleiding rules!
0 0
wolterx
O9 heeft ook een toernooi gewonnen trouwens.
0 0
wolterx
Nog kleine aanvulling: u11 Lucas Jetten speler van toernooi. u12 Luc van der Graaf speler van toernooi.
0 0
WijZijnAjaxWijZijnDeRijkste
gras is groen
1 0
abi
Proficiat jongens!
2 0