'Nog niet geworden wat ik ervan gehoopt had'

BVeenstra, 18-05-2018 om 11:40, 7782 views, Barneveldse Krant | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax-assistent-trainer Alfred Schreuder sluit niet uit in de toekomst ooit weer aan de slag te gaan in Duitsland. De oefenmeester is sinds januari van dit jaar actief als assistent in Amsterdam, maar werkte vlak daarvoor nog als assistent-coach bij Hoffenheim in de Bundesliga.

'Als ik ooit de kans krijg, keer ik terug in de Bundesliga', vertelt Schreuder in gesprek met de Barneveldse Krant. 'Als je daar ooit hebt gewerkt en het past bij je persoonlijkheid dan is dat fantastisch.'

Spijt van zijn overgang naar Ajax in de afgelopen winterstop heeft Schreuder niet, zo valt te lezen. Wel had hij meer verwacht van zijn periode in Amsterdam. 'We zijn met Ajax geen kampioen geworden. Dat is teleurstellend voor iedereen binnen de club. Het is ook voor mij nog niet geworden wat ik ervan gehoopt had.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ar
Zal 't ook niet worden ook, ben ik bang.
1 -2
***1900***
Hij doet me elke keer denken aan Supreme Leader Snoke :')
0 0
Ar
Then he would be sliced in two by now.
0 0
Bocarra
De overwegend uit succes supporters bestaande Ajax aanhang maakt veel kapot. Zelfopgeleide spelers en trainers hebben hier steeds meer moeite mee. Ik volg al een tijdje de overdreven emo reacties hier en dat ziet er heel slecht uit. Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. We zijn allemaal mensen. Gelukkig wel. Maar sommigen doen hier net of de wereld vergaat. We hebben het hier wel over voetbal hè. Het gevolg hiervan is dat Ajax als een harde en koude club wordt beschouwd in de media en dat spelers en/of trainers hier niet meer willen werken.
4 -1
Ardoe
Nou, als we het zouden hebben over incidenten had je gelijk gehad. Maar dit is structureel, dus dan kun je niet meer spreken van overdreven emo reacties (de werkelijke emo reacties daargelaten). De wereld vergaat inderdaad niet, maar het Nederlandse voetbal en Ajax glijden steeds verder af.

Ja we hebben een dikke bankrekening, maar buiten het incidentele succes van vorig jaar in de EL spelen we al 4 jaar niks klaar met dit jaar als absoluut dieptepunt zonder Europees voetbal of een prijs. Dan wordt het tijd om de verantwoordelijken te vervangen en dat zijn de personen die 3 coaches neerzetten in een jaar tijd. Die een coach wegstuurt die Ajax eindelijk weer als Ajax liet voetballen, omdat hij op technisch gebied problemen had met de huidige orde. Diezelfde orde die weggestuurd is door de verantwoordelijken. Die een coach vervangt midden in het seizoen terwijl dat vragen is om problemen. Als je zulke kinderlijke fouten maakt, ben je niet in staat Ajax uit dat gat te trekken en dan heb ik het alleen nog over het afgelopen jaar. Ze zitten er inmiddels al jaren en maken nog steeds beginnersfouten. Dáár zijn mensen klaar mee.

En kap eens met die term successupporter. Het maakt jou niet ineens een ekte ekte, zorgt alleen maar voor minder begrip.
0 -1
Middenweg401
Mwa... Dat de sfeer enorm negatief is is duidelijk (ik heb hier net een opsomming van gegeven in het topic met de titel Overmars en vd Sar krijgen de schuld).
Maar er zijn ook veel supporters die lang mee gaan die een bekoeld gevoel hebben bij Ajax nu. En dat komt door een opeenstapeling van beleidsfouten en negative gebeurtenissen de afgelopen paar jaar.
0 -2
Ajacied33
Zo raar om te lezen als Schreuder over Ajax praat. Het klopt en past gewoon niet. Kent iemand nog meer dit gevoel? Hoelang je ook naar Schreuder en TH luistert of kijkt,het klopt gewoon niet. Ze hebben gewoon niks met Ajax
1 -2
gras
Gewoon een no BS uitspraak.

IK verwachtte al een belerende oratie over expected goals, onzichtbare progressie, de noodzaak om te vernieuwen en dat het altijd eerste slechter gaat, voordat het beter wordt etc.
1 0
insectenverdelg
Schreuder heeft dus ook een transferverzoek ingedient als ik t zo lees.
2 -3
Ajaxtrouw
Roep het hier steeds al die rotte sfeer (en daar dragen sommige supporters behoorlijk aan bij!) gaat ons behoorlijk opbreken, zeker bij het aantrekken en behouden van spelers!
1 -4
Peterv13
Zou zo maar eens kunnen, er hangt een enorm negatieve sfeer rondom ons cluppie
0 -1
willycicci
Dit lijkt mij toch ook wel een teken dat in Kluivert zijn verhaal wel een kern van waarheid zit. De uitspraken van de mensen in de staf laten zien dat er niet veel vertrouwen is.
2 -4
Ozymandias
Hoezo, wat moet hij dan zeggen? Dat ondanks het mislopen van het kampioenschap het wel is geworden wat hij ervan had gehoopt? Dat zal lekker aankomen bij de supporters...
2 -2
Ajax412
Inderdaad, dat zou betuigen van puur onprofessionalisme. Dan had niemand hem meer serieus genomen bij de club waar je elk jaar kampioen moet worden. Volgend seizoen mag hij zijn dromen uit laten komen hopelijk.
3 0