Van Gelderen blij: 'We doen veel samen'

SJvanveen, 17-05-2018 om 23:02, 4514 views, Ons Oranje | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajacied Liam van Gelderen bereikte donderdagavond de finale van het EK met Oranje Onder-17. Na strafschoppen werd gastland Engeland uitgeschakeld in de halve finale. 

In de laatste wedstrijd van het Europese eindtoernooi treffen de Nederlanders de leeftijdsgenoten uit Italië. Van Gelderen is vol vertrouwen over een goede afloop. 'We hebben altijd uitgesproken naar elkaar dat we de finale zouden bereiken en dat is gelukt. En nu gaan we het afmaken ook', citeert Ons Oranje de Ajax-verdediger.

Oranje Onder-17 kreeg pas één goal tegen dit toernooi, met mede dank aan Van Gelderen. Zelf blijft hij echter nuchter. 'We doen veel samen, hebben veel voor elkaar over en maken vuile meters voor een ander', stelt de Ajacied, die Oranje een terechte finalist vindt. 'Als je Duitsland en Spanje verslaat en je gaat ten koste van Engeland naar de finale, dan ben je een terechte finalist. Vandaag was het een beetje fifty-fifty denk ik, maar wij gaan wel naar de finale en zij niet.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bocarra
Ajax kan die RioolRat alleen de wind uit de zeilen nemen als jeugdspelers verplicht worden om vanaf 16 jarige leeftijd een eerste contract te laten tekenen bij de club waar je in opleiding bent. Minimaal 4 en maximaal 5 jaar. Op die manier plukt de club ook de vruchten van zijn eigen opleiding. Het zijn bijvoorbeeld standaardcontracten die een percentage zijn van de totale salarispost van desbetreffende club met de restrictie dat er aan het einde van het contract in zee gegaan mag worden met een zaakwaarnemer. Bijvoorbeeld: totale salarispost bij Ajax €40.000.000 x 0.5%=€200.000 per jaar. Je zou hier dan ook weer verschillende varianten voor kunnen bedenken.
1 -1
BobHaarms86
Dat mag niet! Maximaal 3 jaar als jeugdspeler en vanaf je 18e maximaal 5 jaar.
1 0
Bocarra
Ik heb het over regels die veranderd zouden moeten worden. :-)
0 0
iammike
Ajax moet gewoon 1 regel doorvoeren. Als je bij Mino zit speel of train je voor je 18e niet in het eerste, pas zodra je 5 jaar getekend hebt.
3 0
iammike
Wie van deze Ajacieden zit er allemaal bij Mino?
1 0
Sunstridr
Volgens mij zitten Bakker, Nunnely, J.Kluivert, Gravenberch, Brobbey en Van Gelderen allemaal bij Raiola.
1 0
Ajaxvooraltijd
Hadden meer van die verwende jochies maar jouw insteek Liam.
1 0
Cello
Kan zomaar veranderen als óók hij ten prooi valt aan Mino en dus Raiola hem in de klauwen krijgt.
0 0
altijdwelwat
Zit volgens mij al bij Raiola....
0 0