Enquête: Help Ajax Showtime verbeteren!

giobelloni, 16-05-2018 om 13:00, 2715 views, AS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Bij Ajax Showtime willen wij ons continu blijven verbeteren op het gebied van content, maar om dat te kunnen doen hebben wij jullie hulp nodig. Ajax Showtime is een onafhankelijke Ajax-site, maar wat zou AS zijn zonder de lezers?

Daarom willen wij er zeker van zijn dat wij de beste content kunnen leveren voor de lezers. Graag zouden wij daarom jullie mening omtrent de content willen pijlen middels een enquête. Met slechts een paar minuutjes van jou tijd help jij Ajax Showtime om de content af te stemmen op jouw wensen en behoeftes.

De enquête wordt tevens gebruikt als academisch onderzoek van één van onze redactieleden. Hierbij wordt onderzoek gedaan naar het optimaliseren van de content ten tijde van minder succesvolle seizoenen van Ajax. Dus heb je even vijf minuten? De enquête is hier in te vullen. Bij voorbaat dank voor de hulp.

Tevens zijn wij opzoek naar naar AS-gebruikers die hun mening nog verder willen toelichten in een klein interview. Sta jij open om je mening te geven in zo'n interview? Stuur dan een mailtje naar dit mailadres en wij nemen contact met je op

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DerOpenDerOver
Het zal wel wel aan mij liggen.... maar het lukt mij maar niet om mijn profiel plaatje te veranderen.
Ik kan ook nergens vinden wat ik fout doe, of waarom het niet lukt.
Zelfs een email naar AS gestuurd, maar geen reactie gekregen.
Jammer.
0 0
gi0vanni
Volgens mij kan je dat niet meer. Op de oude website ging dat wel prima.
0 0
mgtow
Melding als iemand op je reageert. Reactiegeschiedenis.
0 -1
witchmaster11
tja die minetje.s en plusje.s schijnt toch veel van ons te irriteren
1 -1
Jariiii
Ik vind ze wel leuk. En handig, je vindt meteen de reacties die er toe doen.
0 0
Oliveira
Heeft weinig toegevoegde waarde. Wat maakt het nou uit hoeveel mensen jou uitspraak/mening "liken". Ze kunnen beter die oude reactiegeschiedenis weer herintroduceren waarbij je dingen actueel kan houden. Daarbij moeten AS wel consequent zijn in het controleren van dingen die ze wel of niet toestaan, nog beter is dat ze dit in een soort van gebruikersvoorwaarde duidelijk maken, in plaats van maar doodleuk je onvrede verwijderen omdat ze er niet mee kunnen dealen( dit gedeelte irriteert mij mateloos).
0 0
MrPink
Ingevuld!

Stop ook met die duimpjes omlaag. Misschien blijven die kleuters dan weg.
2 -4
DeWijsneus
Gelukkig geen last van, app only user hier.
1 0
MrPink
Daarom, in de app zie je die duimpjes toch niet. Totaal geen toegevoegde waarde.
1 -1
DeWijsneus
Beter reactiesysteem en duidelijke richtlijnen om nutteloze discussies / reacties over afkomst, ras en religie gelijk te kunnen verwijderen en vervolgens te bannen. Begint echt de spuigaten uit te lopen.
0 -2
Oliveira
Inderdaad. Dit is zeker iets wat ze moeten meenemen. Misschien niet de populairste standpunt maar wel 1tje die de kwaliteit van deze site beter zal maken.
0 0
Ajaxbrl
Je oude reacties makkelijk terugvinden zou ook leuk zijn!
3 0
Broekzak
nieuwe rubriek: de AS superscout
0 0
bremovic
Die push meldingen mogen ook beter,krijg namelijk nooit bericht
2 0
AFC34
Ingevuld! Misschien een idee om bij de volgende enquête een optie geven om meerdere vakjes aan te kunnen vinken. Soms was het voor mij en/en, en niet of/of. Verder een prima enquête! Lekker bezig boys, dat er toch aan ons wordt gedacht ;)
1 0
Ajacied33
Klinkt gek anno 2018 en voor een Amsterdamse club,maar gevoelige onderwerpen waar het woord "Marokkanen of Marokkaan" in voorkomt vermijden. Misschien een idee? Want we kunnen niet normaal met elkaar communiceren wanneer deze onderwerp de revue passeert. Althans,sommigen kunnen dat niet..
0 -5
Jwduijm
kun je beter de mensen die er niet normaal mee om kunnen gaan aanpakken, want dit ga je niet voorkomen door marrokanen niet te noemen.
1 -1
Bobbaasje
Jullie kunnen me altijd bereiken.

Ga zo door toppers.
0 0
BobHaarms86
'paar minuutjes van jou tijd'. Bezittelijk is met een w erachter. Jouw tijd dus. Het blijft natuurlijk lastig ;)
1 -1
Michelinho
En het is de mening peilen, niet pijlen.
1 0
Jan Doedel
Doe idd eerst wat aan de kleuterschoolfoutjes. Af en toe echt heel erg slecht haha. Pijlen ipv peilen........is toch erg? En bijna ieder artikel zitten echt kinderachtige fouten in. Mag hopen dat die academicus niet deze "foutjes" maakt :-)
0 0
chrisjuhhh
wat pijpen ????
ow wacht me scherm is vuil .
0 0
AFC34
Mijn*
Als we toch bezig zijn ;)
2 0
gi0vanni
Haha het mieren n**k** is begonnen. Zo kunnen we wel even bezig blijven. Maar die m moet dan wel een kleine m zijn. o.0
:d
0 0
Bky
Misschien bij de vraag "In welke provincie woont u?" de categorie "anders namelijk buitenland" als mogelijkheid geven?

En misschien is het een idee om bijvoorbeeld een rubriek te maken waarin bijvoorbeeld een wedstrijd van Magallan wordt behandeld met momenten uit de wedstrijd oid als het gerucht van een onbekende speler sterk aantrekt.
3 0
AFC34
Leuk! Zeker tijdens komkommertijd, ik ben altijd heel benieuwd naar potentiële nieuwe spelers. Vaak zoek ik alles zelf op, maar als er een artikel over de desbetreffende speler kan komen, of een analyse, lijkt mij in ieder geval erg leuk!
3 0