Labyad: 'Heb er best veel moeite mee gehad'

ArthurV, 15-05-2018 om 23:10, 8899 views, FOX Sports | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Na afloop van de wedstrijd Vitesse - FC Utrecht stond Zakaria Labyad FOX Sports te woord. De middenvelder, die komend seizoen te bewonderen zal zijn bij Ajax, was in zijn één na laatste wedstrijd voor de Domstedelingen na zijn invalbeurt belangrijk met een treffer. Het was echter niet genoeg voor de overwinning, want in de slotminuten gingen de Arnhemmers er via een rake kopbal van Guram Kashia met een 3-2 overwinnig vandoor.

'Of ik een andere reactie had verwacht van de fans? Ik hield er natuurlijk wel rekening mee', geeft de Marokkaans international toe. 'Ik ben een speler die ambities heeft, dat had ik in de winter al aangegeven. De kans was nu gekomen om een transfer te maken naar Ajax.'

Nadat verschillende media het bericht naar buiten brachten dat Labyad spoedig een contract zou ondertekenen in Amsterdam, bleef de speler volhouden dat hij van niks wist. 'Ik heb er best veel moeite mee gehad. Ik had het liever eerder naar buiten gebracht, maar ik had nog niet getekend. De dag dat ik naar buiten kwam was mijn handtekening wel gezet.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Gerard36
zal zeker een versterking zijn, wat ik al langerwist werdt gisteravond bevestigd, nog niet eens door zijn assist en goal, maar de manier waarop hij bij mount wegdraaide(die bij die actie geel kreeg voor vasthouden)verrade zijn klasse.
0 0
AFCA1510
werdt heheh internetgekkie
0 0
sjaakahz94
Labyad is een vechter, die verzaakt echt niet op het veld. Mentaal ook veel sterker geworden. Heb een artikel gelezen waarim hij verteld dat het mede komt doordat hij getrouwd is met een gelovige vrouw die hem met beide benen op de grond houdt. Komt ook volwassen over in elk interview dat ik van hem zie of lees. Daarnaast brengt hij ook gewoon veel voetballend vermogen met zich mee. Tuurlijk is het geen Ziyech qua creativiteit, maar Ziyech heeft ook niet het doorzettingsvermogen van hem. Ook heeft hij een zeer goede trap + een neusje voor de goal en is hij ook een stuk balvaster dan Ziyech. Snap niet waarom mensen hem niet willen, want hij voegt echt wel het een en ander toe.
1 0
Ajax4proud
Hoe hij in z'n privé leven zit dat interesseert me niet zo, het gaat mij om z'n voetbal kwaliteiten. Hij heeft het niet in het buitenland gehaald oftewel gefaald in de Engelse competitie. In de eredivisie kan bijna iedere speler de pannen van het dak spelen. Wil Ajax de groepsfase bereiken in CL, dan zal het met spelers als Sanchez of Suarez aan moeten komen. En niet met breedte aankopen zoals Labyad. Als Overmars en de scouting al niks van Labyad moeten hebben dan zegt dat in mijn ogen al meer dan genoeg.
0 0
Lazell
Als het privé goed gaat en je hebt de juiste mensen om je heen, maakt dat presteren op het werk stukken eenvoudiger. Kijk maar naar mama Kluivert en ouders De Ligt.
0 0
Ajax4proud
Jawel het gaat ook om of je de juiste mensen om je heen hebt, net als Siem de Jong.

Met privé bedoel ik merendeels wat hij buiten het voetballeven om doet. Voorbeeld je kan een Rooney of een Ibrahimovic zijn.
0 0
sjaakahz94
Bij de een heeft dat een grotere invloed dan bij de ander. Zie Labyad bij PSV/ Sporting en bij Utrecht. Toevallig in die tijd bij Utrecht is hij getrouwd en heeft hij het privé op orde. Heb je nog iets onzinnigs te melden verder?
0 0
FlyingDutchMan
Mee eens, wij allen gaan de komende jaren veel plezier beleven aan Zaka!
0 0
ETM
Maar waarom is hij balvaster? Betere controle? Schermt hij beter af? Passt hij naar meer veilige opties?

Hoe komen zijn assist vaak tot stand? Speelt hij directe tegenstanders uit? Steekpasses? Cross passes? Legt hij goed af? Vanaf waar op het veld?

Als er 1 punt was bij Ziyech waarin hij me wat tegenviel was het scorendvermogen. Dat beeld ontstond ook omdat hij t betrekkelijk vaak vanuit moeilijke posities probeerde, maar ik vond hem zeker geen killer bij Ajax. Waarbij ik wel moet opmerken dat hij vrij ver van de goal afspeelde, en vooral in zn laatste seizoen was hij de centrale man in de opbouw van de aanval. Ook verzette Ziyech zonder bal heel veel werk, hoe zit dat bij Labyad?
0 0
meerzicht
Labyad verzet heeeel veel werk met en zonder bal. Hij is technisch minder begaafd dan Ziyech, maar wat hij meer heeft is dat hij passie, kracht en agressie uitstraalt en het team weet op te zwepen. Halverwege het siezoen zei ik al dat Ajax zo n speler miste . Zijn kwaliteiten zorgen juist voor een beter balans in het team. Je wint niet met enkel en alleen maar technische jongens. Nog een belangrijk puntje , Ziyech liet zich vaak afleiden door het publiek. Dat ging ten koste van zijn concentratie. Dat zal je bij Labyad niet zien.
1 0
sjaakahz94
Precies dit. Je haalt de woorden uit mijn mond.
0 0
Toekomst1900
Kondigt Ajax op Instagram nou eigenlijk nieuws in de krant aan? Bij verhalen, foto Reiziger?!
0 0
didierajax020
Volgens mij komt er een docu over Jong Ajax (de beloftenteams nog wat..). Maar ik kan het mis hebben, weet niet of ze dat er mee bedoelen. Snap de link met de krant ook niet zo.
1 0
jollie18
Komt als het goed is het weekend op Fox Sports
0 0
KleinMiljoen
Toch weer goal en assist als invaller, ben benieuwd
5 0
WantAmsterdam
Welkom Zakaria, als je gewoon elke wedstrijd voor 100% gaat, ga jij een grote meerwaarde worden
8 0
chloorbestendig
Iedereen die bij Ajax 100% geeft zou een meerwaarde zijn, helaas vond men zo'n 80% wel voldoende dit seizoen.
3 0