[Update] Deelname in zicht voor Denen Ajax

ArthurV, 27-05-2018 om 22:35, 18146 views, Dansk Boldspil-Union |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kasper Dolberg en Lasse Schöne zijn opgenomen in de voorselectie van de Deense nationale ploeg. De Scandinaviërs zullen aankomende zomer deelnemen aan het WK in Rusland met daarbij dus mogelijk de twee Ajacieden in de gelederen.

Met name Dolberg beleefde tot dusver een erg ongelukkig seizoen. De spits liep in december gedurende het duel met Willem II een voetblessure op waarmee hij maandenlang aan de kant stond. In het slot van de competitie was de rechtspoot echter weer fit om te spelen. Het laatste competitieduel met Excelsior kreeg Dolberg, met het oog op het naderende toernooi, nog een basisplaats toebedeeld van Erik ten Hag. Hierin wist hij eenmaal het net te vinden.

Ook oud-Ajacieden Christian Eriksen, Michael Krohn-Dehli, Viktor Fischer en Nicolai Boilesen behoren tot de selectie. Op het WK zullen de Denen gaan aantreden tegen Frankrijk, Australië en Peru.

Update - 22.35 uur (27 mei 2018)
Kasper Dolberg en Lasse Schöne zitten bij de laatste 27 namen van Denemarken voor het WK. Uiteindelijk vallen er nog vier spelers af, maar de eerste schifting hebben beide Ajacieden overleeft, zo maakt de Deense voetbalbond bekend. Nicolai Boilesen is onder meer afgevallen, Viktor Fischer, Christian Eriksen en Michael Krohn-Dehli - allen ex-Ajacieden - zijn nog wel in de race voor een ticket naar Rusland. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bky
Nu gaat Boilesen jaren in de media janken dat hij "buitengesloten werd".
0 0
Ajax#1900
Haha mooi dit. Maar hij is helemaal klaar bij Kopenhagen hoor, kan makkelijk mee in de grote competities. Deze zomer naar de PL!
0 0
NouridolbergNeres34
Nu Jensen bij de voorlopige selectie zit word het alleen maar moeilijker om hem binnen te hengelen, mocht hij bij de definitieve selectie komen gaat de prijs flink omhoog.

Snel handelen Overmars, sevilla wil hem ook halen.

Hopelijk zit Dolberg bij de definitieve selectie.
5 0
BrandjeXL
Is afgevallen dus men schat in Denemarken Schöne hoger in
2 0
masterrr
Begrijp ook niet waarom ze hem nie tnu al hebben gehaald
1 0
AJAIXIXIXI
Als je de geruchten uit Colombia moet geloven dan gaat Ajax voor Benedetti, als dat het geval is denk ik dat Jensen niet meer gaat komen.
3 0
AFCAsphere
Voor nu is het alleen maar speculeren, maar Jensen zei toch dat hij de garantie wilde hebben dat hij zou spelen bij zijn volgende club? Ik denk dat ze hem dat niet durfden te garanderen aangezien we met Frenkie, v/d Beek, Schöne, Matusiwa, Eiting, Siem en Labyad een behoorlijk aantal middenvelders hebben.
1 0
NouridolbergNeres34
dan speel je toch zo

Frenkie———-donny
-——(6) Jensen——-

Matusiwa en eiting leuk en aardig hoor maar dat is geen basismateriaal.

Gebruik sinkgraven, schone/eiting, en labyad als backup voor het middenveld.

Labyad gaat op linksbuiten spelen, kluivert gaat weg en bande zal nog moeten wennen.

schone is zo langzamerhand ook wel klaar in de basis, dat word gewoon een 12e 13e man die het moet gaan hebben van invalbeurtjes.

Siem moet je verkopen ,kan niet meer mee komen die jongen.
0 0
Jortjuh14
Ajax moet zo snel mogelijk die Jensen halen... Dat wordt een grote denk ik.
3 0
luiszwaaris
mooi man
1 0
EuforischeRealist
Niet te hopen dat Dolberg ook daadwerkelijk opgeroepen gaat worden. Die gaat dan amper aan spelen toekomen, maar we zijn hem wel kwijt zodra we voorrondes CL moeten spelen omdat hij dan nog op vakantie moet.
0 -2
Tecmessa
Ik ga er vanuit dat Kasper geen vakantie krijgt/wil als hij naar t WK gaat. Hij heeft er net lang uitgelegen en moet juist minuten maken in deze fase. Daarvoor is het WK een mooi gelegenheid.
2 0
gras
Selectie is gewoon een enorme stimulans voor hem en een teken dat hij goed zit bij Ajax. Komt hij er niet bij, zou ik me sneller zorgen maken om een transfer.
4 0
Ajax#1900
Klopt, maar dat is iets positiefs, daar houden we hier niet van ;)
1 0
Michelinho
Op zich prima dat hij daar aan zijn conditie en vorm kan werken, maar ik hoop dan stiekem wel dat Denemarken niet ver gaat komen. En die vakantie.... heeft hij niet net een half jaar relatief veel rust gehad?
0 0
Panama
Geen Kristensen? Goh
3 -3
Cruijffiaan14
Nee mag naar het WK voor gehandicapten.
2 -16
AFCAsphere
Is het teveel gevraagd om respect op te brengen voor je eigen spelers én gehandicapten?
0 0
swing
aandacht
1 -1
Maxwell5
Johan zou in je gezicht spugen.
4 0
Michelinho
Waarom zo respectloos? Nergens voor nodig.
6 0