Emanuelson: 'Zakaria op en top prof'

ArthurV, 11-05-2018 om 07:40, 7803 views, Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Urby Emanuelson ziet de stap van FC Utrecht-speler Zakaria Labyad naar Ajax zeker zitten. Tegenover De Telegraaf is de verdediger annex middenvelder lovend over zijn nu nog huidige teamgenoot.

'Zakaria is een op en top prof. Iemand die altijd volle bak gaat', vertelt Emanuelson. 'Hij levert strijd en kan af en toe een tikkeltje smerig zijn. Ik denk dat er bij Ajax geen speler is met precies deze kwaliteiten. Ik denk dat hij daarin onderscheidend is ten opzichte van de rest.'

'Zakaria is de afgelopen weken naar mij toegekomen om te overleggen en heeft me ook veel vragen gesteld', laat de linkspoot verder weten. 'Kijk maar naar deze wedstrijd. Hoewel hij misschien niet geweldig in de wedstrijd zit, prikt hij wel weer twee goals binnen. In de competitie heeft hij twaalf goals gemaakt en acht assists gegeven. Dat is een bijzondere kwaliteit.'

Labyad zelf heeft laten weten zich niet te laten afleiden door de huidige gang van zaken. 'Ik heb veel ervaring met dit soort dingen. Ik speel al acht jaar betaald voetbal. Ik kan me goed afsluiten voor alle dingen die in de media komen en concentreer me puur op de play-offs', aldus Labyad.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jan Doedel
Labyad is beter om erbij te hebben dan Kluivert jr. Labyad is ook veel meer mans dan vedergewicht Jutinnetje
0 0
Jan Doedel
Hihi Justinnetje
0 0
Aspers73
Ik lees overal dat het een goede prof is enzo, nergens dat hij een goede voetballer is. Dat is hij naar m.i. niet anders had hij allang in het buitenland gespeeld. maar we kunnen overal wel een (toekomstige) wereldster neerzetten, alleen die zijn binnen een jaar pleite. Dus misschien is dit wel een juiste aankoop daardoor. Als PSV met middelmaat kampioen kunnen worden, kunnen wij dat ook.
1 0
Ferd
Hij heeft al in het buitenland gezeten, en dat hij een goeie voetballer is kan je zien.
0 0
Knalpot
Deze jongen heeft allang in het buitenland gespeeld. Was weer zo'n voorbeeldje veel te vroeg vertrokken.
0 0
Simon1
Altijd zo aandoenlijk om te lezen. Pietje zegt over Jantje dat hij een voorbeeld prof is. Jantje zegt vervolgens veel te hebben geleerd van pietje. Nou wat schattig.

Iedere speler moet zich gewoon 100% inzetten en keihard trainen en door het gaatje willen om te winnen. Dit is topsport en niet de plaatselijke klaverjassen clubje van de vrijdagavond.
1 0
AltijdGelijk
12 goals 8 assists is toch niet verkeerd.

Ik geef hem het voordeel van de twijfel!

Slechter dan Younes kan hij toch niet zijn...

Labyad is inzetbaar op het middenveld en voorin op de flanken, ik vind het juist wel een goede aankoop voor 7 miljoen.

Labyad is 1 van de betere spelers van de Eredivisie, was bij PSV altijd een toptalent en ik wil hem eerst 1 seizoen zien spelen en dan pas oordelen.

Ten Hag haalt hem niet zomaar, die vind hem dus beter dan de spelers die er nu rondlopen.
7 -1
WIJSNEUS14
Mensen vergeten echt snel hoe goed dat Younes was. Die jongen passeerde tegenstanders op de vierkante meter. Heb de afgelopen jaren weinig spelers gezien die zo makkelijk hun man voorbij kwamen. Ik heb veel liever een Younes in vorm dan een Kluivert in vorm in mijn basisteam.

Maar na wat missers en een nukkige houding van Younes zijn al die goede momenten weer meteen vergeten. Opportunistisch zeg.
2 0
Leviathan
Ik heb nog minder spelers gezien die zo goed aan de bal waren en tegelijkertijd diep triest waren wat ze verder ermee konden..
0 0
JHM
12 goals en 8 assists is een puike prestatie bij Utrecht. Daar heb je toch een minder team om je heen dan wanneer je bij Ajax speelt. Ben heel benieuwd. Welkom Zakaria, maak ons maar kampioen tegen PSV ;)
0 0
FlyingDutchMan
Urby held!!
5 0
kaashaas
Kortom hij geeft altijd volle bak wat dus inhoud dat de rek eruit is en het niet meer beter word.
1 -6
AltijdGelijk
Voetballers zijn pas rond hun 28e op hun best.

Geen idee waar jij vandaan haalt dat iemand op zijn 24e niet meer beter kan worden.
4 -1
Ozymandias
Hahaha, alleen op AS weten mensen een negatieve spin te geven aan een uitspraak dat een speler een op en top prof is.
8 -1
jackwolf
Hier wordt bijna alles negatief beoordeeld.
1 0
BobaAjax
Onzin, hij werkt juist elke dag erg hard aan punten waar hij (nog) beter in kan worden.

Deze jongen kan heel goed voetballen in de kleine ruimte en laat Ajax daar nu altijd tegenaan lopen.
Zijn rendement is nu al heel hoog en zal bij Ajax nog hoger worden.

Zo’n jongen wordt door de “supporters”al afgeschreven om vervolgens de directie de schuld te geven die er dan weer uit moet. Ze krijgen niet eens een normale kans door deze groep geweldige “supporters”

6 -1
Bky
Mag t toch hopen ja. Das z'n werk.
3 -1
grensjager
Zegt iemand die alles uit zijn profloopbaan heeft gehaald....
0 -4
waynelove
Urby was jarenlang het gezicht van de selectie. Prettige interviews, goede gozer, en af en toe een prachtig afstandsschot van links buiten de 16. Is wat mij betreft altijd welkom in een 12e man rol of later als trainer.
1 0
grensjager
Dus met af en toe een afstandschot ben jij tevreden. Als back kon hij niet verdedigen en als voorhoedespeler had hij te weinig snelheid en geen paseerbeweging! Heel leuk dat hij goede interviews geeft maar dan heeft hij toch het verkeerde beroep gekozen. Niet goed genoeg!!!
0 0
Ozymandias
Volgens mij heeft Emanuelson wel degelijk alles uit zijn profloopbaan gehaald. Hij is twee seizoenen vaste basisspeler bij Milan geweest. Voor een speler met zijn kwaliteiten is dan bijna meer dan het maximale.
8 -1
Ar
In zijn en jouw dromen ja.
Vaste basisspeler bij Milan?! Laat me niet lachen.
0 -4
Ozymandias
In 2011/12 en 2012/13 had Emanuelson in de meerderheid van de wedstrijd een basisplaats.
0 0
nap3000
True, alhoewel dat geen top Milan was
1 -1
insectenverdelg
Een Theo Jansen had er veel meer uit kinnen halen. Maar urby ook? Vind juist dat hij voor zijn capaciteiten best mooie carriere heeft gehad.
6 0
Knalpot
Best mooi, maar urby had gewoon linksback moeten blijven had er meer ingezeten m.i.
0 0
@Maar7en
Je doet of ie al een dertiger is. Hij is nog gewoon bezig carrière te maken. Aardige speler met mooie skills, weet alleen niet of hij echt bij Ajax gaat passen.
0 0