Oranje O15 wint opnieuw van Duitsland

ThijsZwagerman, 05-05-2018 om 16:21, 4881 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het Nederlands Elftal Onder 15 heeft opnieuw de leeftijdsgenoten van Duitsland weten te verslaan. In Nordhorn was de ploeg van trainer Peter van der Veen met 2-1 te sterk voor de Duitsers.

De openingsfase was spectaculair. Bij beide landen was het spel nog niet om over naar huis te schrijven, maar dit resulteerde wel in een aantal kansen over en weer. Uiteindelijk was het Nederland dat op voorsprong kwam. Bij de tweede paal was AZ-speler Kian Fitz-Jim het eindstation van een goede voorzet. Hij tekende voor de openingstreffer. Lang kon Oranje echter niet van deze voorsprong genieten, want amper twintig minuten later was het Tekin Cenkoglu die Duitsland weer op gelijke hoogte bracht.

Het was uiteindelijk aan Ajacied Dillon Hoogewerf te danken dat Oranje O15 er vlak voor tijd met de overwinning vandoor ging. De talentvolle spits wist na een mooie solo zelf doeltreffend af te ronden en tilde de stand daarmee naar 1-2. Dit bleek tevens de eindstand, waardoor Oranje voor de tweede keer in korte tijd knap afrekende met de leeftijdsgenoten uit Duitsland.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EVH
Dus de O15 en de O17 winnen beide van Duitsland.

Hmmm... dat is goed nieuws
1 0