Ziyech heeft 'geen gevoel' bij degradatie FCT

SJvanveen, 04-05-2018 om 16:51, 7768 views, Voetbal Inside. |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Hakim Ziyech heeft niet per se medelijden met de degradatie van FC Twente. De club uit Enschede speelt volgend seizoen Jupiler League-voetbal, maar de middenvelder van Ajax, in het verleden spelend bij de Tukkers, zit er niet echt over in. 

'Het is gepasseerd station', bijt Ziyech het spits af in gesprek met Simon Zijlemans van Voetbal Inside na het winnen van de Gouden Veter voor Speler van de Week. 'Het is mijn oude werkgever, maar we weten allemaal hoe het daar gelopen is', legt Ziyech uit.

'Je gunt niemand om te degraderen', vervolgt hij. 'Maar ik heb er geen gevoel bij. Of ze terugkomen? Daar ben ik wel van overtuigd', aldus de Marokkaan, die afgelopen seizoen de overstap maakte van Enschede naar Amsterdam. Aankomende zomer zit een vertrek uit de Nederlandse hoofdstad er ook aan te komen. 

 

@hziyech is door Voetbal Inside verkozen tot speler van de week! Mooie gouden veters op die schoen hé Hakim? ūüėČ #ajax #wijzijnajax #amsterdam #afca #voetbalinside

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Toch kan ik hem wel volgen, hij heeft daar ervaren hoe mensen zomaar afgeschreven worden, in het geval van Schreuder was dat iemand waar hij een goede band mee had/heeft.
0 0
PJK54
Dat is typisch Ziyech een verschrikkelijke ego√Įst die alleen maar in zijn ikke-ikke wereldje leeft en zichzelf op een voetstuk plaatst. Ik zal het niet vreemd vinden dat hij net zo over Ajax denkt daar clubs niet tellen allen maar het geld is belangrijk.
0 -1
Babayaka
Zyech is duidelijk geen Dirk Kuyt, die met alle winden mee lult om publiek te slijmen.
1 -1
ambtenaar
Deze jongen is veel te stoer voor emotie, tenzij er mensen fluiten dan is ie op zijn pik getrapt.
2 -1
aka
Wat een eikel
0 0
Jan Doedel
Idd hij zegt eerlijk wat ie denkt en voelt. Mss niet leuk voor sommigen maar ik vind t een verademing tussen al die clichébrakende en politiek correcte antwoorden gevende profjes vandaag de dag. Ik heb dit ook liever dan zo'n schijnheilig logo kussende Kluivert jr die ondertussen probeert voor zo'n laag mogelijk bedrag en zo hoog mogelijk salaris weg te komen.
HAKIM BLIJF AUB ALTIJD JEZELF EN BLIJF EERLIJK!
3 0
MichelAngelo66
Wat heeft dit nou met eerlijkheid te maken. Hij is zo vol van respect, als men boe roept is dit mannetje gepikeerd. Hij is vooral vol van zichzelf, maar blijkbaar is het nogal lastig om een beetje respectvol te zijn naar je ouwe club en collega's.
0 0
Adam24
Misschien moet Ziyech eens gaan denken aan een leven als badmintonner of tafeltennisser, wellicht snooker of darts. Wat zal het team opgelucht zijn wanneer hij vertrokken is.
1 -2
Wesl
Mooi toch! lekker eerlijk!
Als het een ras Amsterdammer zou wezen zouden we er allemaal om lachen
3 -2
Tinus
Als het een Amsterdammer zou zijn zou ik trots zijn op de voetballer, maar me schamen voor deze uitspraak.
0 0
martin1234
En over een jaar zegt hij zoiets over Ajax. Die man is net even iets te vol van zichzelf.
2 -2
godofajax1900
Lol wij ook niet
0 -1
MichelAngelo66
Wat een dweil is die gozer toch. Ik hoop echt dat ie opdondert. Is alleen met Ziyech BV bezig. Al is het voor de collega's waar je mee hebt gespeeld....
8 -2
Ajaxvooraltijd
Ik wel. Een rechtvaardig gevoel.
1 0
MrPink
Kan ook niet als je geen gevoel hebt.
3 0
CruijffiaansNouriaans
Pssst. Marokkaanse NEDERLANDER. Ipv Marokkaan.
2 -3
T.reckveugel
Drontenaar
0 0
GvanderK
Ook bij een Europese Topclub zal hij worden uitgefloten met zijn arrogante en onge√Įnteresseerde houding. Jammer voor zo'n goede voetballer!
1 -1
vijfennegentig
Goed zo, eindelijk iemand die gewoon zegt wat ie echt denkt bij dit soort vragen.

Als ie had gezegd dat ie het verschrikkelijk vond geloofde ik hem toch niet.
4 0
AntiCatenaccio
Je kan het een 'eerlijke jongen' vinden, ik vind het een klootzak
4 -4
MisterAFCA
Prima wat Ziyech hier zegt. Het is een oude werkgever en hij wordt er niet verdrietig van. Waarom zou hij ook. Hij speelt nu bij Ajax en na de zomer bij een Europese subtopper. Ook Ajax gaat hij niet missen en ook dat is zijn goedrecht. Dit is een pure broodvoetballer. Ik zou ook geen verdriet voelen als mij oude werkgever op de fles gaat. Ziyech is wie hij is en dat kan ik wel waarderen. We lopen normaal altijd te zeiken over die voorgekauwde nietszeggende interviews. Bij Ziyech is dat niet zo. Hij is wie hij is en dat waardeer ik.

Over zijn voetballende kwaliteiten en zijn houding zijn de meningen verdeelt, zo ook bij mij maar iedereen mag zijn zoals hij wil zijn.
3 -1
abi
Wauuw precies dit inderdaad! Leef en laat leven
0 0
Michelinho
Hij had destijds de pik in op de club én supporters vanwege het ontslag van Schreuder. Logisch dat hij daar nu geen medelijden mee heeft.
0 0
Amsterdam Loyals
Je kan zo in het leven staan hoor.. en moderne fans vinden spelers vaak erg belangrijk. Maar als je zo praat over je ex club, moet je ook niet boos zijn wanneer je uitgefloten wordt. Bij deze over gehypte speler zijn er nu drie clubs, waar zijn band met de fans (die z’n brood mede betalen) waardeloos is.. maar zelfkritiek is ver te zoeken bij onze Hakim
1 -1
Dwergje48
Zoveel zegt ie niet eens. Moet ie verdrietig zitten zijn?

Ze hebben het toch echt zelf gedaan.
2 0
Amsterdam Loyals
Mag jij vinden.. ik vind het respectloos. Meneer heeft z’n mond vol over respect, maar vooral van 1 richting. Karakterloos en de reden waarom hij ook gaat mislukken, totaal geen zelfkritiek. Fct heeft hem laten ontwikkelen, dik betaald. Dan is zo’n antwoord simpelweg respectloos. Hou je dan op de vlakte ipv een punt maken. Kansloze eend die Ziyech
3 -1
Dwergje48
Hij is hier helemaal niet respectloos.
0 -2
Ajax#1900
Vind het ergens wel mooi dat hij gewoon eerlijk is. Hij had de supporters kunnen pleasen natuurlijk, maar dat is ook zo schijnheilig vaak
2 -1
Ajacied33
Ik denk dat Ziyech voor niemand zal veranderen. En dat is toch een goeie eigenschap,al wordt eerlijkheid niet door iedereen gewaardeerd
1 0
trainer
als iemand sociaalwenselijk antwoorden geeft is het niet goed en nu is het ook weer niet goed. Maar idd Heb het zelfde gevoel bij hem. ;)
1 0
martijnmartijnk
Voor mijn part mag je wel geen sociaal-wenselijke antwoorden geven, maarrrrr dan moet je wel tegen kritiek kunnen :) Zoals Derksen zegt:‚ÄĚAls je zelf uitdeelt, moet je ook wel tegen een stootje kunnen‚ÄĚ.
1 0
RedFeather
Heerenveen
Twente
Oranje
Ajax

Zie je een patroon Hakim?
3 -1
WesleySonck
hij doet ook niet zijn best om sympathiek over te komen he
13 -1
Dwergje48
Waarom zou hij?
1 0
Lazell
Je kan eerlijk zijn en toch sympathiek overkomen. Dat heeft Ziyech niet. Niet dat dat wat uitmaakt hoor.
1 0
blessure
Hij heeft ook geen gevoel over AJAX.
0 0
BrandjeXL
En ook daar is hij altijd over geweest
0 0
Redrum
Klopt, maar je zou dan zeggen dat fluiten ook eerlijk is. Die eerlijkheid wordt echter niet gewaardeerd door Hakim. Wij moeten zijn eerlijkheid echter wel accepteren..
3 -3
Redrum
Nope. Maar dan wel janken als mensen kritisch zijn..
1 -3