Otto over Nouri: 'Geweldig hoe die jongen is'

FinnDekker, 03-05-2018 om 21:17, 9326 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Heini Otto is al jaren nauw betrokken bij de ontwikkeling van jeugdspelers in de jeugdopleiding van Ajax. Een van deze spelers is Abdelhak Nouri. Otto kreeg meerdere malen te maken met de voetballer op De Toekomst. Bij de 250K show van Ajax TV kwamen beelden van Nouri voorbij.

'Dit blijft gewoon uniek', vertelt Otto bij het bekijken van beelden van het debuut van zijn pupil. 'Het is voor het eerst dat ik het nu zo terug zie. Het is geweldig hoe die jongen is. Het typeert hem, de familie. Hoe gelukkig ze zijn met dat moment. Ik vond dit het meest indrukwekkende filmpje dat ik heb gezien.'

Nouri zakte begin dit seizoen in elkaar tijdens een oefenwedstrijd van Ajax in de voorbereiding vanwege een hartstilstand. De 21-jarige Appie ligt sindsdien in het ziekenhuis met grote, blijvende schade aan zijn hersenen. De verwachting is dat het herstel van de Amsterdammer nihil is.   

Het fragment speelt zich af tussen minuut 1.23 en 2.57.

250K SHOW #6 - Prijzenfestival

In de laatste aflevering van de 250K Show maken we live alle prijswinnaars bekend. Fresia Cousiño Arias en Heini Otto geven alle prijzen weg, waaronder de reis naar Ibiza met TUI Magic Life. ►SUBSCRIBE NOW http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW US Twitter: http://twitter.com/afcajax Facebook: http://facebook.com/afcajax Instagram: http://instagram.com/afcajax

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAMM
Prachtig! Vooral het stukje aan het einde, als hij er wat meer op ingaat, is ontroerend. Maar daarnaast natuurlijk ook de mooie, leuke momenten. Mooi filmpje.
0 0
BGB
Oprecht fijn dat hij in de tegenwoordige tijd spreekt, zie nog te vaak mensen die het over Nouri in de verleden tijd hebben.
3 0
3*stars*3
Precies, viel mij gelijk op.
Is want zo is het gewoon.
Ik betrapte mezelf ook op dat ik soms in verleden tijd sprak, als het over Nouri ging.
2 0
edalm
Met Robbie de Wit de twee beste spelers die we nooit hebben gehad
0 -1
Dexy
Gewoon weer tranen in mijn ogen. Zo bizar en triest blijft dit verhaal...

Meest zwarte bladzijde uit onze clubgeschiedenis.
2 0
abi
Dit doet gewoon zo ontzettend veel pijn voor mij als supporter om dit te zien, hoe moet het dan wel niet voor die mensen daar zijn... Dit zal voor altijd een litteken blijven voor onze mooie club, hopen op betere tijden
5 0
BRAMHOUTEN
Precies, en wat denk je voor de spelers die hem dag in dag uit hebben meegemaakt. Deze klap zijn ze niet meer te boven gekomen. Daar gaat de media en een groot deel can de supporters aan voorbij! App stay strong
5 -1
AjaxIJmuiden123
Vorig jaar rond deze tijd haalden we de finale met een fantastische selectie en een top trainer, we konden Appie nog zien schitteren en genieten van het mooie voetbal. Nu hebben we weer geen prijs, een dramatische coach, dramatisch bestuur en geen sfeer meer in het stadion. Hopen op betere tijden want dit gaat de verkeerde kant op.
8 0
Ruudje74
Zoveel anders is de selectie toch niet, ja, Sanchez helaas weg. Verder denk ik juist dat ze beter zijn geworden met Huntelaar en Tagliafico. Bestuur is ook nog hetzelfde, dus ook onveranderd. Allen hebben ze dit jaar onrust gebracht met de trainerswissel en zijn ze niet correct omgegaan met Bosz. Dat kost het kampioenschap en Europees voetbal, ook zal daar de situatie Nouri stevig aan bijgedragen hebben.
Gewoon een pech-seizoen met een grove fout van het bestuur.
0 -1
Morrissey
Het bestuur gaat niet correct om met de fanatieke aanhang, het is regelmatig nodig om dit Ajax over een dood punt te helpen, dit doe je mede door 90 min te zingen en te springen.

Helaas is de sfeer weer terug bij af. Onbegrijpelijk dat het bestuur geen groot sfeervol wil.
0 0
AjaxIJmuiden123
Toch mis ik Klaassen,Sanchez,Appie,Bosz,Kruzen en traore wel.
2 0
AjaxIJmuiden123
Hopen op een wonder!! We missen je
5 0
RayJordaan
We houden van je Ap!
4 0
Ron403
Tranen in mijn ogen.. :(
6 0