'Shop by player' nieuw in de Ajaxshop!

BVeenstra, 05-05-2018 om 13:55, 7187 views, Ajax |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Ajax heeft iets nieuws. Vanaf heden is het mogelijk om te shoppen op basis van jouw favoriete speler van Ajax, oftewel 'shop by player'.

Is jouw favoriete speler bijvoorbeeld Justin Kluivert, dan klik je op de foto van de razendsnelle buitenspeler en kom je op zijn persoonlijke shop-pagina terecht. Uiteraard valt daar het nieuwe uitshirt te bestellen met de naam van Kluivert achterop, maar er is meer. Wat te denken bijvoorbeeld van een Ajax-mok met een print van Kluivert of een telefoonhoesje met Kluivert erop?

Het kan natuurlijk ook dat Matthijs de Ligt, Donny van de Beek of Klaas-Jan Huntelaar jouw favoriete speler is. Ook van die spelers is er een aparte spelers-pagina en is er de mogelijkheid om een uitshirt met de naam van jouw favoriet te bestellen. Bovendien is er van veel spelers een speciale mok en een telefoonhoesje.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is vanaf nu officieel verkrijgbaar in de fanshop van Ajax! Ook is de nieuwe trainingslijn gelanceerd.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Noxin
You know, for kids!
0 0
10Sneijder10
Hahaha dit kan je toch niet serieus nemen. Van alle spelers kiezen ze kluivert. Bij Ajax werken mensen die niet eens weten wat Ajax is. Tegen az werd ook ineens een "kampioenswedstrijd" gespeeld volgens de website van Ajax.
0 0
Redrum
Ja en dan heb ik net mijn Kluivert mok binnen en dan vertrekt hij, ik dacht het niet.
0 0
Stone020island
Hahaha moest hier oprecht om lachen.
0 0
Labrador
Weer een gedrocht erbij. Totaal niet mijn ding maar ach dat ben ik.
3 0
luiszwaaris
Zou iedereen dezelfde rugnummer behouden??
0 0
KlasseLasse
boeit het! deze selectie is bijna niet eeens een rugnummer waard met die instelling! hou mijn hart vast voor volgend seizoen! zal er zeker weer zijn! hoop dat we nu eene prijzen gaan pakken zou tof zijn
2 -1
GrandMasterFlex
Hopelijk valt er nu niemand weg in de voorbereiding... Gelukkig alsnog tweede geworden met in het achterhoofd het drama van Nouri. Iets meer respect en nuance voor onze selectie zou gepast zijn.
0 0
MichelAngelo66
Wat maakt het uit? Het enige juiste is toch 14.
0 0
Ajax#1900
Fijn dat er geen mok van Cruijff is maar wel een van Justin Kluivert
1 0
joris023
Bullshit toevoeging, kost alleen maar geld en levert geen moer op. Beter investeren ze dat geld in een paar extra bouwvakkers voor de bouw van ons nieuwe supportershome.
3 0
booya4afca
Hoe weet jij dat het geen 'moer' oplevert?
Dit is in zover een toevoeging dat het het zoeken naar speler specifieke artikelen makkelijker maakt.

Niet dat ik een mok van Kluivert wil, integendeel. Maar ik snap best dat er (jonge)supporters zijn die hier wel oor naar hebben. Zeker rond de feestdagen zal dit dan ook een welkome toevoeging zijn.
0 0
kleinedraaicirkel
Ik had wel een mok van HW4 willen hebben vorig seizoen, verdomme!
1 0
Dwergje48
Het is op zich wel een leuk idee, maar niet zoveel bijzonders.

Shirts met naam kan je ook gewoon bestellen. Telefoon hoesje vind ik wel leuk. Mokken zijn alleen te verkrijgen met een boodschap erop.
0 0
MichelAngelo66
Ik moest hier toch wel even hartelijk om lachen..... Een speciale mok en uiteraard een telefoonhoesje. Godallejezus.
3 0
KlasseLasse
vind dit een belachelijke update voegt helemaal niks toe! zorg maar voor een goede selectie plaats van dit gezeik
1 0
Fairsquare
Ik gok dat de mensen die verantwoordelijk zijn voor de ajax shop en haar processen helemaal niks te maken hebben met het scoutings apparaat en de aankoop/verkoop van spelers
0 0
Mike4wheelz
Inderdaad, waardeloos dat dit op AS komt, voegt werkelijk niets toe. Ze mogen anders ook mijn speciaal ingewijde toilet papier verloten onder de technische staf en selectie...
4 0
KlasseLasse
hahahahah
1 0
MSwertz92
Die Kluivert die de best betaalde Ajax speler wil worden en door het salarisplafond heen wilt terwijl hij in een heel seizoen maar 1 goal tegen het linkerrijtje heeft gemaakt ? Ja geweldig wie wil nou niet iets van hem !
1 0