'Napoli wil Younes aan hoogste bieder verkopen'

sammekors, 26-04-2018 om 14:50, 9212 views, Supercomesse |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Amin Younes wil graag terug verhuizen naar de Bundesliga, zonder daarvoor toestemming van Napoli nodig te hebben. Dat meldt Raffaele Auriemma, een Italiaanse sportjournalist, aan Supercommesse

'Als het waar is dat hij met Wolfsburg in onderhandeling is, dan is dat de zoveelste verkeerde keuze van de Duitser', reageert Auriemma. 'Zijn advocaat Jorg von Appen heeft een mail gestuurd aan zijn zaakwaarnemer Nicola Innocentin, waarin duidelijk is gemaakt dat ze de overeenkomst willen ontbinden, zonder dat ze voor de boetes op willen draaien.'

Maar niet alleen Wolfsburg, maar ook VfB Stuttgart zou Younes graag willen inlijven. 'Napoli wil Younes aan de hoogste bieder verkopen en Stuttgart is een van de geïntresseerde clubs.' Younes ligt al sinds de winterstop in de clinch met Napoli. De Italiaanse club claimt Younes onder contract te hebben staan, maar de speler zelf weet niks.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
klompv
Younes!
0 0
Pieter433
Door dit soort laatste contractjaar geneuzel loopt Ajax miljoenen mis, het levert een hoop ergernis op bij de supporters en de betreffende spelers worden de meeste gehate ex-ajacieden. Boilesen en Younes zijn de meest schrijnende voorbeelden en nu lijkt het met Kluivert ook die kant op te gaan. Tete ligt voor mijn gevoel anders, omdat hij geen eerlijke kans in de basis kreeg. Ajax moet echt beter gaan anticiperen op dit soort situaties.
0 0
chrisjuhhh
Officieel heeft Napoli Younes gekocht van Ajax , dus kost het Ajax niets tot nu toe .
0 0
kaashaas
Dit soort nieuws kan je beter in het financieel dagblad zetten dan bij ons op de site ..

Because i don Give a frankel
2 0
Boer Gijs
Wat een verrassing!
1 0
Bennyben
Ik dacht dat mensenhandel anno 2018 verboden was blijkbaar is het in Napels nog heel gewoon.

Als ik younes was zou ik gewoon Mn geld opeisen en Mn contract uitzitten in Napels zie het als een langdurige vakantie en vooral geen stap teveel zetten dan zingen ze vanzelf een toontje lager in Napels
1 0
4EVERAJAX
wanneer stopt deze soap :)

1 ding, als Napels ooit nog eens of vaker komt aankloppen voor spelers, dan moet er standaard 10 Mio boven op de vraagprijs gelegd worden, anders no deal!
1 0
Oeroeboeroe
Ik las alleen "Napoli wil Younes aan de hoogste...", ik dacht werkelijk dat daarna zou komen "...boom knopen" :-D
3 0
foensai
zodra Napoli gelijk krijgt in deze kwestie.. dan heeft Ajax recht op 5 milj. dan is hij dus 'gewoon' getransfereerd in de winterstop.
2 -1
BrandjeXL
Niet als het contract op 1 juli in gaat.
1 -1
foensai
Wat dus het geval gaan zijn. Napoli en Amin hebben dit spel samen heel fijn uitgekookt. En komen hier samen als winnaar uit. Ajax is op slinkse wijze aan de kant geschoven
3 0
Michelinho
Verklaart ook waar hij per se naar Napoli wilde.
2 0
Duif63
Napoli lacht zich te pletter straks. Miljoenen incasseren voor een speler die nooit voor hun gespeeld heeft.
1 0
Lagasj
Voor hullie gepeeld heb
0 -3
Van Reenen
Kan het en wat gebeurt er als Ajax het contract verlengd voor één jaar? Er zou in het contract met Ajax staan dat Ajax een optie heeft voor nog een jaar, dus doet Ajax niets onregelmatig. Nou, Ik zou me rot lachen.
Of staat er ook een uiterste datum voor de optie van 1 jaar in het contract vermeld.? Wat ik vermoed, is dat Ajax zo spoedig mogelijk met deze speler wil kappen.
0 0
Redrum
Volgens mij was er een voorwaarde voor die optie dat hij minimaal een aantal wedstrijden moest spelen. Wie weet is dat ook de reden dat meneer niet meer in wilde vallen en dat hij blessures begon te verzinnen.
3 0
Eastwood
Niet te harden, zoals dit zaakje stinkt.
2 0
S_020
In deze hele kwestie is Ajax de enige en grootste verliezer.. Als Napoli erin slaagt geld voor hem te vangen, heeft Ajax dan niet gewoon recht op die 5 miljoen?
2 0
Redrum
Ajax wordt hier gewoon keihard genaaid. De manier van handelen doen van Napoli is smerig te noemen, maar wat Younes flikt neigt naar pure oplichting. Ajax zou eigenlijk juridische stappen tegen hem moeten ondernemen als dat mogelijk is.
3 0
Duif63
Was het maar waar.
0 0
Mözil
Is dit niet gewoon mensenhandel
1 0
Jelle2500
Kijken welke topper zijn contract afloopt, dan gaat Overmars als fanboy om een handtekening vragen..
Laat dat stiekem op een contract van 5 jaar doen en we kunnen een speler verkopen voor 100 mil. ;)
0 -1
godenzoon92
Zo klaar met deze hele soap.
Wij verdienen er door Younes geen cent aan, dus wat mij betreft zoeken ze het maar uit.
5 0