Reiziger mogelijk beste trainer van de JL

FinnDekker, 24-04-2018 om 14:54, 5886 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jong Ajax-trainer Michael Reiziger wordt mogelijk uitgeroepen tot beste coach van de Jupiler League. Dat is wat het Algemeen Dagblad dinsdag naar buiten brengt. De prestaties van coach met de beloften, die eerste staan in de Jupiler League, zijn niet onopgemerkt gebleven. 

De concurrentie om de titel bestaat uit Henk de Jong van De Graafschap, Dick Lukkien van FC Emmen, Gérard de Nooijer van FC Dordrecht en Mike Snoei van Telstar. Met de eventuele prijs heeft Reiziger mogelijk in zijn eerste jaar als hoofdtrainer al een individueel succesje. Vorig seizoen stond de oud-verdediger nog als assistent naast Alex Pastoor bij Sparta. In de zomer werd Reiziger samen met assistent Winston Bogarde aangesteld nadat Marcel Keizer werd doorgeschoven naar het eerste.

Keizer komt niet in aanmerking voor dezelfde prijs in de categorie van de Eredivisie. Hetzelfde geldt voor Erik ten Hag, die vanaf de winterstop aan het roer staat in Amsterdam. Wel is De Toekomst genomineerd als beste jeugdopleiding van Nederland. 11 mei wordt op het trainerscongres in Zwolle duidelijk wie er daadwerkelijk in de prijzen vallen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ar
Die ene wedstrijd onder Reiziger en Bogarde, na het ontslag van Keizer, tegen Willem II geloof ik, daar speelde meer een echt Ajax dan het Ajax wat ik heb gezien onder Ten Hag.
Prachtig om te zien was het hoe ze nog gedurfder waren in hun keuzes dan Keizer en Frenkie de Jong de tweede helft gewoon als linksback neerzette, en hij dat nog steeds 10 keer beter invulde dan Dijks, en Van de Beek gewoon als 4 neerzette terwijl ie daar nog nooit had gespeeld.
1 0
xstaniox
Vd Brom vind ik logisch, het zal vast ook aan de spelers liggen, maar wat AZ dit seizoen (met uitzondering van de wedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en PSV) liet zien was knap.
Gio is wel echt onzin, puur en alleen vanwege de bekerwinst, zal hem wrs ook wel niet winnen, althans, dat mag ik hopen.
Cocu ook alleen vanwege kampioenschap genomineerd, maar tis redelijk knap te noemen wat hij met zijn selectie heeft kunnen doen.
3 0
ajaxinho
Ik heb zondag voor het eerst gekeken naar het spel van AZ/VdBrom.

Ik vind dat hij veel overeenkomsten heeft met Keizer.
Veel wijzigingen van tactiek en spelers tijdens de wedstrijd.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat hij met het materiaal van Ajax kan bereiken.
0 0
Redrum
Gio is lachwekkend en sneu tegelijk. Alsof het een topprestatie is om de beker te winnen met Feyenoord. Kijk even naar de route naar de finale en naar de finale zelf. En vergeet niet dat Feyenoord dit jaar voor hun doen flink met geld heeft gesmeten.
2 -1
xstaniox
Klopt, ik zou nog eerder Stijn Vreven nomineren.
1 0
M.Olsen
Moeten toch een keer beste opleiding zijn?

Verder vraag ik met waarom Cocu en Gio wel genomineerd zijn voor trainer van het jaar????? Cocu snap ik nog een beetje, maar ADO, Excelsior en PEC hebben meer recht op die prijs.
1 0
Mikes
Cocu vind ik wel terecht, Gio en vd Brom vind ik vrij bizarre keuzes.

Overigens hebben we afgelopen jaar de prijs voor beste jeugdopleiding gewonnen.
0 0
trodat4030
Die hebben we helemaal niet gewonnen. AZ won die toen. Ajax zal m ook nooit winnen zolang de hoofd jeugdopleidingen van andere clubs mogen stemmen op de door de KNVB genomineerde clubs. Ajax zal nooit stemmen krijgen van AZ, Feyenoord, PSV, Groningen, NEC/FC Oss en Utrecht, want die hebben allen een (lichte tot ziekelijk zware) aversie tegen Ajax. Dus voor het stemmen begint staat Ajax al 6-0 achter.
0 0
DavidFerr
Ajax heeft vorig jaar wel gewonnen.

Lees maar dit artikel
https://www.vi.nl/nieuws/jeugdopleiding-ajax-verkozen-tot-beste-van-nederland
0 0
Eastwood
Misschien vooruitlopend op zaken, maar hebben we met Michael Reiziger al niet de opvolger van Erik Ten Hag in huis?
1 -2
ajaxinho
Ten Hag kan veel leren over het het spel van Reiziger over de flanken.
Dat heeft Reiziger heel goed overgebracht in Jong Ajax.

Keizer had assistent moeten worden van Bosz dit seizoen.
Reiziger moet assistent worden van Ten Hag.
0 0
Matzet
Nee. Leuk vent, prima trainer voor JA, maar geen trainer voor Ajax.
1 -1
xstaniox
Het zou ook vreemd zijn als Keizer en/of Ten Hag genomineerd waren voor beste trainer van de eredivisie..
0 0
ajaxminimax
Naja dacht toch echt dat Ten Hag de beste is... :p
1 0