'Younes sprak met delegatie Wolfsburg'

BVeenstra, 21-04-2018 om 13:45, 7790 views, Kicker |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het lijkt erop dat Amin Younes zijn loopbaan niet bij Napoli gaat vervolgen, maar in Duitsland. De aanvaller, die bij Ajax niet meer zal gaan spelen, bezocht vrijdagavond het duel tussen Borussia Mönchengladbach en VfL Wolfsburg. Daar sprak hij met enkele belangrijke mensen van de uitclub.

Bij Die Wölfe ontkent men dat er belangstelling is voor Younes, maar de waarheid ligt wel degelijk anders, zo schrijft Kicker. In de VIP-room in het stadion van Borussia Mönchengladbach zou Younes gesproken hebben enkele vertegenwoordigers van VfL Wolfsburg, waaronder Tim Schumacher en Wolfgang Hotze. 

Bij Ajax is Younes sinds het weigeren van zijn invalbeurt tegen sc Heerenveen uit de gratie geraakt. De Duitser tekende in januari een contract bij Napoli, al ontkent hij zelf dat dit gebeurd is. In Italië weet men het wel zeker: Younes is vanaf juli speler van Napoli. De soap wordt ongetwijfeld vervolgd.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OuweDibbes
Kan het hoofdstuk Younes ook niet worden gesloten bij Ajax Showtime. De Duitse Sjakie is gelukkig maar een passant. Ondanks van wedstrijden aankloten heeft hij onze prachtige club ook misbruikt. Dus laat Wolfsburg het lekker met Napoli uitzoeken.
0 0
Denees
Hij doet me denken aan Boilesen.
0 0
MyDreamteam59
Pfffffff, dat zal nog lastig worden!
Amin, denk je dat ze daar ook een vijvertje voor je gaan aanleggen?
By the way, vergeet je hengel niet...staat op de toekomst in de hoek bij de vuile doeken
1 0
mistermiyagi
Speelt hij nog bij ons??
0 0
martin1234
Volgens mij niet. En wat ik me dan ook afvraag, schiet Ajax er nog iets mee op? Heeft het nu nog invloed op de club wat Amin Younes wel of niet doet? Anders ben ik niet meer zo geïnteresseerd in dit nieuws.
0 0
MyDreamteam59
Gaan wij het nou weer over die kruimeldief hebben?
0 0
Oliveira
Younes zit lekker tot z'n nek toe in de shit. Niet meer naar omkijken en geen medelijden mee hebben. Dit heeft hij voor zich zelf veroorzaakt.
2 0
Ruff Rhythim
Dan moet Wolfsburg toch even een waarschijnlijk niet misselijk Napolitaans contractje afkopen lijkt mij
1 0
insectenverdelg
Younes wie? Nooit van gehoord.
3 -2
Amp
Zou best bizar zijn als hij naar wolfsburg gaat en napoli gaat er nog een miljoen of 10 voor vangen. Benieuwd of Ajax dan nog ergens recht op heeft. BMG zal dan ook niet echt blij zijn lijkt me, gezien die volgens verschillende media nog een doorverloopclausule hadden.
0 0
Oliveira
Ik denk dat Ajax sowieso recht heeft op opleidingskosten. Voor de rest geen idee. Wel staat vast dat Ajax een deel zou opstrijken.
0 -1
gi0vanni
Als hij uit zijn contract loopt krijgt Ajax niets. Clubs mogen de spelers met een aflopend contract van 6 maanden al een nieuw contract aanbieden.
0 0
Ajacied33
Is Younes bij ons opgeleid dan?
1 0
Afca_126
opleidingskosten ?
1 0
martin1234
Nou ja je hebt bij doorverkoop toch ergens recht op.? Hoeft volgens mij niet zo te zijn dat je hem in de jeugd hebt laten spelen, maar ook als jonge speler binnen gehaald en daarna weer verder getrokken... Vraag me niet de details, maar zoiets was het toch?
0 0
Redrum
Fuck Younes, ik hoef niks meer te lezen over deze schijnheilige rat
5 -4
OuweDibbes
Eens een smerige smiegel is het.. Ben blij dat ik niet meer naar zijn rotkop met het vieze lachje hoeft aan te kijken. Next...
0 0
marrene
Wat een idiote opmerking. Deze jongen heeft altijd alles gegeven voor AJAX. Op en top een prof. Bleef vaak na de trainingen nog voor zichzelf trainen. Zo ook op vrije dagen.
Kwam eerder terug van vakantie om zijn medespelers te steunen. Een heel sociale jongen.
Werd volkomen ten onrechte geslachtofferd ten faveure van Kluivert. We zien al maanden dat die er helemaal niks van bakt.
Wordt vervolgens door Ten Hag vernederd en geschorst voor 2 weken. Gedurende die twee weken wordt hij weer door dezelfde Ten Hag gesommeerd om weer met het eerste te trainen nadat de tukker hem naar Jong AJAX verbannen heeft. Dit weigert hij, volkomen terecht. Wat is dat voor een onzin, eerst iemand terugzetten en vervolgens wanneer het hem uitkomt de geschorste speler op te eisen. Ten Hag is de hoofdschuldige.
Nu zitten we opgescheept met de overgewaardeerde Kluivert die, zoals hij de laatste maanden speelt, niet zou opvallen bij een leuke amateurclub.
3 -9
Joseph
Alles gegeven? Weinig assists, weinig doelpunten en als kers op de taart een transfersom door de neus van Ajax geboord..

Wegwezen, te zwak voor Ajax. Verhaaltje over Kluivert is vermakelijk, komt inderdaad te kort op dit punt van zijn carriere, maar is op dit punt al een stuk beter dan Younes.
3 0
apeldoorner
wat een onzin verhaal. 1 schuldige. onze werkweigeraar. slappe zak is het
5 0
Ajax#1900
Hahah. Ten onrechte geslachtofferd voor Kluivert. Die is leuk.
2 -1