Ajax Vrouwen verslaan Twente in topper

JesseTH, 20-04-2018 om 22:49, 6598 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond in de topper van de Eredivisie vrouwen met 3-2 weten te winnen van FC Twente. De bezoekers kwamen nog tweemaal terug tot gelijke hoogte, maar de derde treffer gooide de wedstrijd in het slot.

Vanaf het begin af aan domineerden de Ajacieden de wedstrijd en na ruim twintig minuten spelen was het dan ook al raak. Merel van Dongen werkte de bal met een volley achter de doelvrouw van de ploeg uit Enschede. Verder dan dat zou het voor rust niet komen.

Na rust begon Ajax opnieuw sterk, maar wonder boven wonder bleef de marge van twee uit. Na ruim een uur spelen liet FC Twente voor het eerst iets van zich horen en toen kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd. In de 73ste minuut volgde dan ook de 1-1. Heel lang duurde de teleurstelling echter niet, want vier minuten later zorgde Inessa Kaagman voor de 1-1. Toen het Desiree van Lunteren vervolgens ook nog lukte de 3-2 te produceren, ontplofte De Toekomst.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
martin1234
Toch nog een artikel? De dames spelen de belangrijkste wedstrijd van het jaar, winnen die, en het duurt uren voordat iemand hier de uitslag even komt vermelden. Nu weet ik ook wel dat het niveau van het damesvoetbal niet zo heel hoog is, maar dit was de wedstrijd die waarschijnlijk het kampioenschap gaat bepalen.

En dan euh, produceert Desiree van Lunteren de 3-2 als het 1-1 staat? Knap!
6 -1
@Maar7en
Wat is nu de stand? Bij e-sports wordt nog uitgebreider verslag gedaan dan bij Vrouwen voetbal.. apart.
5 0
martin1234
Je kan het natuurlijk zelf opzoeken maar het is dus dit:

Ajax 3 2 1 0 25 8- 5
FC Twente 3 1 0 2 23 7- 8

Het is een soort playoff systeem waarbij de punten van de competitie worden gehalveerd en opgeteld bij de punten behaald in de playoffs. Ajax heeft nu thuis gewonnen van Twente, maar Twente-Ajax moet nog komen en als ze dat dan niet verliezen is er een grote kans op de titel. In de playoffs doen verder nog mee PSV, PEC en Heerenveen.
0 0
@Maar7en
Ja kan wel gaan zoeken maar dat is nu net niet de bedoeling lijkt me van een site als AS. Heb je weleens het commentaar van een e-sport game gezien? Dat is 4 maal zo lang met allerhande details. Hier wordt alleen gemeld gewonnen die scoorden. Maar hoe hoog ze staan of hoe belangrijk de wedstrijd in de damescompetitie was ho maar. Dat vind ik jammer dus.
3 0
martin1234
Volgens mij wordt deze site gesponsord door die games. Dat is denk ik de oorzaak dat er altijd veel over dat e-sporten wordt geschreven. Maar inderdaad, ik vind het ook heel jammer dat de dames zo weinig aandacht krijgen. Ze kunnen nog mooi de dubbel halen dit seizoen!
1 0
Aeter
Die e-sports uitzendingen zijn echt zo slecht, dat is gewoon tenenkrommend, die commentatoren kan ik hooguit 5 seconden aanhoren.
1 0
Patajax
de grootste onzin die er is. Ronaldo tegen Ronaldo. zo onwaarschijnlijk nep.
2 0
Geoffajax06
Dat had wel leuk geweest ja
0 0